5

П.Петров

преди 10 години

"Няма престъпление", сигурно е гръмнал от самосебе си?!Използването на експлозиви от лица неоторизирани да работят с тях, за неясни цели не е ли престъпление според чешката полиция?Те като нашите, уж умерял от инфаркт, а се оказало, че е с два куршума в главата, които не си личали при първоначалния оглед.

4

Анонимен

преди 10 години

Още сутринта ви писах че външния им министър не казва истина. Новия посланик е бил от партията Фатах, орозициа на Хамас. Хамас използват домовете на хората на Фатах от които стрелят ракети към Израел. Израел разбират от къде е изстеляна ракетата, пускат бюлетини над квртала за да се изнесат жителите на сградата преди бомбардиро, но Хамас им заповядва да останат в дома си, ако не се подчинят, на другия ден ги избиват. Сещайте се сами защо! Това се казва двустранен жесток терор. Нещастен народ.

3

Tihomir1488

преди 10 години

Единствените , което избиват палестинци без значение деца , жени , старци , посланици , лекари , религиозни лица са евреите

2

"Днес" о л

преди 10 години

Мила ***,Надявам се твоите колеги да не ме трият, както в случая с поредната катастрофа на БМВ. Не съм язвителен и не нарушавам правилата на сайта.Нека сега спрем, преброим до 6, разделим резултата и спрем. Това е оценката за вашият "екип".Нека сега помислим,как може да се случи последното изречение, според БTA?Нека сега се повеселим,като предположим,че дипломата е вадил от касата новогодишни пиратки с голяма мощност, пушейки пура. Така той е станал жертва на несъобразителност. Трий, да го...

1

Един българин

преди 10 години

Интересно защо му е било нужно на палестинския външен министър да лъже, че сейфът не е използван 20 години. В общи линии, на тоя народ любимото му занимание са експлозивите, а който нож вади - от нож умира !