45

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?

44

Анонимен

преди 10 години

Ако момчето се бе защитило, сега всички щяхте да го наричате убиец! Защо трябва да се оставиш да те пребият, за да бъдеш невинен? Пресен пример с оня ***, дето закла двете мутри в София и го осъдиха доживот!

43

Чешкия водопроводчик

преди 10 години

До Анонимен: 37"***" си е 101% български, щом е в България.

42

аз

преди 10 години

До 41.Може би не знаеш,но Киро японеца наистина е ***.Иначе си прав

41

vesko02

преди 10 години

Чалгата и управляващите вършат чудеса ,само добрите неща да не се случват.

40

Иван

преди 10 години

Със сигурност това е станало в чалга дискотека, със сигурност е имало репчене от двете страни. Трябва да разберем, че с този животински манталитет, с това седене на сепарета и по отделно, дори, когато се забавляваме, ние никога няма да станем общност/общество. Излизането в България е 80% поза и 20 % забава (благодарение на алкохола), така че не може да се очаква нещо друго.

39

avenir

преди 10 години

На първо место в Европа сме по брой на полицаи на глава от населението 452/100000. само в Русия и Беларус , са повече ( съответно 900 и 1450 ).Но плицаите са заети, да пазят *** в НС и да крепят на Орешарски - орехите!

38

фюрера

преди 10 години

Докато българския народ се плаши от такива "МУТРИ",до тогава ще е така. Искам да стане една гражданска война,да пострелям докато не се стопат цевите.

37

jikeca

преди 10 години

Не ме интересува японец ли е,*** ли е,какъв ще да е.АКО някой посегне така на моето дете,майка му ще го целува студен.Пък после я камилата,я камиларя.

36

Българин

преди 10 години

До Анонимен Всички- са равни пред КОЛТ! Да да ама не .. както казваше ПБ да е жив и здрав. Ще гръмнеш някой и друг *** или престъпник при самоотбрана но ти ще си виновен ... и вместо да ти благодарят, че си отървал обществото от престъпник /ци/ ще те вкарат в затвора ... това е истината ... и докато Ц = Б ... така ще бъде. Ама нали са електорат нали си плащат ... какъв е проблема ...

35

Balgarin

преди 10 години

Здравейте, весели празници и Честита Нова Година. Жалко за пострадалият и пострадалите хора. Да *** са проблем и то много по-сериозен отколкото си мислим. Такова племе няма никъде по света ... наистина понякога се замислям дали не е по-добре да бъдат изтрити от лицето на земята ... :(:( лоши мисли .. но запитайте се кой позволява всичко това да се случва ... ние и тези които уж сме избрали по време на "избори" ... Кой позволява престъпниците да управляват държавата ... ? Това е от мен !!!

34

Ю.Т

преди 10 години

Ще ги покрием. Япончето си киха най-редовно и е човек с когото винаги можеш да се разбереш и за услуги и за друго. Вие *** се съобразявайте, къде пращате вашите деца да празнуват и ги дръжте настрана, да не се взират много в купичките на наследниците на VIP хора!

33

Анонимен

преди 10 години

Това е клоаката на Европа.Турски ***!

32

kaspar_garov

преди 10 години

мила родна картинка, само за диваци е в бг,нормални хора не могат да живеят там

31

Strict

преди 10 години

Синовете на мръсния *** от кв."Факултета", Киро Японеца - Спартак и Януш,нееднократно са подхващали скандали в заведения, които прерастват в масови боеве.Да не говорим баща им какъв изпечен мафиот е!

30

Анонимен

преди 10 години

Всъщност от една страна е хубаво,като се случват такива работи,за да разберат,хората най-накрая,че тия места са сборища на *** и ***.Чалга заведението е синоним на най-висша гадост.

29

kk

преди 10 години

Има Киро Японеца и други подобни на него мутри и са недосегаеми ,защото отчисляват голяма част от престъпните си приходи към тези които получават заплати за да ги вкарат такива в заъвора .

28

Анонимен

преди 10 години

Японеца два пъти го гърмят , но третия път ще е фатално , а децата му ако ги срещнеш сами , няма да може да ги настигнеш , да им се извиниш , както всички *** сами ли са и ги е страх , по принцип колко от вас са виждали сам *** и с какво самочувствие се движи тогава , тогава са тихи и кротки

27

бубу

преди 10 години

Ужас, доколко си спомням , Японеца или охраната му бяха пребили млад мъж на Пиротска или в началото на тази година или миналата.Оставиха го инвалид, неподвижен, жена му беше бременна с второто им детенце. Този се има за недосегаем

26

Анонимен

преди 10 години

Всички големи столични клубове са свърталища на комплексирани мутри, това е факт. Има далеч по-приятни начини да си прекараш свободното време, от това да седиш на препълнени маси и сепарета, и да пиеш евтин алкохол на десеторни цени.