178

тото

преди 10 години

Толкова е тъжно и жалко че хора са способни на това и всякакви други убийства .

177

сашо

преди 10 години

като искаш да мреш *** в гората и се взриви ,защо искаш да повлечеш невинни деца и бременни жени с теб .кой е този бог който толерира такива зверства спрямо децата му . не тези заслужават като ги хванат да гледат как дерат и разпъват на кръст тяхните жени и деца и после когато всичко свърши да ги горят живи на клада .само така ,ще имат страх .някой беше казал.жестокостта ражда жестокост.като искаш да мреш защо убиваш невинни .

176

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости невинните жертви на тероризма, след броени години мюсюлманите в руската армия се изравняват с християните, а неволята ще научи мнозина "християни" на толерантност и зачитане на другите.

175

Анонимен

преди 10 години

Жалко за хората, а Путин трябва да се сети как отговарят онези, които са обявени за ненужни. В подобно оскърбление няма подлост, а желание за единствения възможен отговор, игнорирането на което го прави неистово.

174

Смъртта Не избира!

преди 10 години

Не са много подлите ***, като този тук Талибан в кожата на 200 - EU citizen...Но въоръжени с човекомразие, сеят духовна смърт сруд нас и импонират на бесния Талибан, роден от Сатаната...

173

EU citizen

преди 10 години

В тролея е имало десетки юнаци като тези тук, които искат да е*ат майката на Мохамед, да изравняват Кавказ и прочие, всичките поклонници на Путин. Жалко, че сигурно са го отнесли и някои свестни и мислещи човеци.

172

биляр

преди 10 години

Другари БОЛШЕВИКИ .Това не ви е пенЦионерският клуб и бабешкерниците да ломотите пропагандите от времето на цола драгоичева. Я дето познавате Русия и сте все много актуални и запознати . Вижте любимият ви аяатолах *** ал *** .Колко президенти на републики,съветници,депотати във държавната дума, кметове МЮСЮЛМАНИ Е НАЗНАЧИЛ ЛИЧНО ТОИ. ТОЧНО монголското джудже ислямизира РУСИЯ . Плащат невинните хора за мръсните му игри.

171

софиянец

преди 10 години

да Ви напомням ли, че техният *** син боко тиквата, заедно с танцуващият еврейски танци ники и носителя на TZV.TZV. кои поканиха да правят конференция и подготовка за инвазия срещу законно избраната власт и народа на Сирия в БГ без да се уведомяват хората - но информацията изтече? е те тия същите дето трябваше да демократизират Сирия, цру си ги прати в Русия, нещо неясно? нещо оставка, реаниматорски блок, меглена нещо, това онова? усещате ли как станахте причастни в тези престъпления?

170

Ангел

преди 10 години

Боже какви глупави коментари чета.САЩ и Израел създавали терористите.Само много ограничен мозък може да го напише.Тези двете страни са най-пострадали от тероризма през годините.Дали са десетки хиляди жертви ,похарчили са трилиони долари за борба с тероризма.Немога да си представя че има толкоз заблудено-глупави хорица в тая държава

169

Ангел

преди 10 години

Спомням си преди известно време,някакви ислямисти наръгаха едно момче в Москва.Вдигнаха се хиляда скинари и изпопребиха арабите наред.Неми се мисли сега кво ще стане.*** трябва да знаят че това не са мамините синчета от Манхатън а граждани на най-коравия град в света.И дедите им са яли плъхове и издържали на минус 40 за да си защитят града от Хитлер.Леле страшно ще става.Ако съм арабин там ,по най-бързия начин се изнасям

168

Анонимен

преди 10 години

Майката на Мохамед е била еврейка. Т.е. Мохамед е евреин.Майната им и на Мохамед и на майка му и на баща му. Това не е религия, а психическо отклонение. Това са психически невалидни хора.

167

Баста!

преди 10 години

Путин предупреди *** от Саудитска Арабия и компания които пряко финансират терористите да не се бъркат и да си налягат парцалите. Не го послушаха. Сега ще почнат да *** разните шейхчета и роднините им по целия свят. Нека умират бавно и в дълга агония. Щом искат война - ще си я получат! И те, и пиндосите. Русия в обиде на никого не остава. Факт и без варианти!

166

Анонимен

преди 10 години

цруили кой още е за бойкота на игрите в сочи

165

еврейче

преди 10 години

За исляма не знам, но ислямистите точно са творение на евреите, ислямистите тероризират не само християни, но и мюсюлмани...и това е всичко за пари и власт...все евреиски ценности!Зад всички злини на света стоят или евреи или евреиски интереси!

164

Анонимен

преди 10 години

30.12.2013 Депутат Государственной Думы Адам Делимханов выразил соболезнования родным погибших в результате террористических актов в Волгограде17:33:25От имени депутатов Государственной думы и членов Совета Федерации ФС РФ от Чеченской Республики приношу искренние соболезнования родственникам погибших в результате террористических актов в Волгограде, желаю скорейшего выздоровления пострадавшим. Со своей стороны мы готовы оказывать любое содействие правоохранительным органам и властям Волгограда.Проклятые террористы снова и снова безжалостно убивают и калечат мирных граждан нашей страны

163

Анонимен

преди 10 години

До езичникпо същата логика дай да избиеме и християните-какво е инквизицията, ако не същото?

162

Анонимен

преди 10 години

Турция и Саудитска Арабия ще си платят скъпо за обучение,въоражаване и финансиране на тези фанатизирани мюсулмански ***. Скоро Турция ще се сбогува за винаги с протоците Босфор и Дарданели, Константинопол,Смирна,Северен Кипър и Егейското си краибрежие. В Саудитска Арабия столиците на шейтана Медина и Мека ще ще бъдат сринати до основи.

161

езичник

преди 10 години

до 186явно ти не си чел. инъче щеше да знаеш какво е джихад. и за произхода на хашишините. и по-вероятно камикадзетата да са именно от тях.

160

Анонимен

преди 10 години

До dimВиж, може да съм противник на всички религии и никой в семейството ми да не е кръщаван от 3 поколения, но това твоето е точно толкова голямо невежество, колкото и тяхното. Това са хора с промити мозъци, както и ти. Ако отвориш някоя книжка да попрочетеш, ще разбереш, че сам по себе си исляма е вероятно най-толерантната религия. Това тяхното е едно към едно това, което виждаме в България-90 годишна баба, която дава членски внос за партията. Нали знаеш за птичето в кафез...

159

Анонимен

преди 10 години

Много е просто-да вземем няколко държави в които имаше атентати-САЩ, Русия, Англия, Израел. Все държави, които се бъркат в политиката на други държави. Имаше и атентати и в Испания и Ирландия, да не говорим северна, и т.н.-те бяха вътрешно дело, така че може да не ги броим. Поука-не се бъркай в чуждия джоб, да ти е мирен живота. Да ти имам и тлъстия г*з, не бе крадене, не бе чудо.