18

Анонимен

преди 10 години

te ne rabotiat a parazitirat na vashia grab....

17

СБНЛ

преди 10 години

Ето токова са комунистите 8% реално !!!

16

вензелей

преди 10 години

стига с това облъчване вече бе гадове! Толкова ли за *** ни мислите ??????

15

superMuzzy

преди 10 години

Къв парламен,кви депутати,ква работа....кви 5лева!!!?.....Тва си е поредната шайка крадци!Нема ли некой луд с автомат да влезе да ги изпозастреля всичките!!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Тия 8% са мазохисти (с изключение на роднинините на депутатите)

13

Един българин

преди 10 години

Тия 8% сигурно са им най-близките роднини !

12

ИВАН

преди 10 години

В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НЯМА ДРУГ ПАРЛАМЕНТ . КОЙТО ДА Е РАБОТИЛ ПОД ТАКЪВ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК . ПОВЕЧЕ ОТ 200 ДНИ МИТИНГИ , ЗАМЕРВАНЕ ДЕПУТАТИ И ПАРЛАМЕНТ С ДОМАТИ. ЯЙЦА , КАМЪНИ , НЕЦЕНЗУРНИ РУГАТНИ , СПИРАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО И ДРУГИ БУДНИ СТУДЕНТИ . А В ЗАЛАТА ГЕРБ ПРИЛОЖИ ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРНИ ХВАТКИ ОТ СВЕТА ДА СЪБОТИРА ДЯЙНОСТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ТОВА ЧЕ ПАРЛАМЕНТА ИЗДЪРЖА ДАВАМ СВОЯ ГЛАС В ОСЕМТЕ ПРОЦЕНТА

11

социолог

преди 10 години

Това е нелигитимно народно събрание. Председателя на НС трябва да е от най голямата парламентарна група т.е. ГЕРБ. Така, че от тук нататък няма какво да говорим. Апропо защо в Германия на никой не му минава през ум да бламират Меркел, и тя няма мнозинство. Защото са германци а не турци и ***.

10

Анонимен

преди 10 години

Че какво да се оценява? Взимането на кредити и помощи за роднините на бат сали. Назначаване на свои хора по администрацията и крадене на корем. Какво да оценя, опорните точки на моника или пребиването на деца, какво?

9

Който има уши

преди 10 години

всички съгрешиха и не стигат Божията слава Рим 3:23Защото заплатата на греха е смърт; а Божият дар е вечен живот в Христа Исуса, нашия Господ. Рим 6:24Който вярва в Сина има вечен живот; а който не слуша Сина няма да види живот, но Божият гняв остава върху него. Йоан 3:36Истина, истина ви казвам, Който вярва в Мене има вечен живот.Йоан 6:47Защото какво би дал човек в замяна на душата си? Марк 8:37Защото по благодат сте спасени чрез вяра; и това не е от нас; Божий дар е:Ефесяни 2:8

8

Анонимен

преди 10 години

Да бе щото са само1.8 % протестът щял да върне бойко.Хората хем не юротеста, хем при едни избори биха гласували за него.Това само жалкият креатив на червената пропаганда може да пръкне.Да не говорим и че 21 човека от протеста превъзхождат многократно контрите и по брой зъби и по гпдини трудов стаж и образование.

7

До 3

преди 10 години

До Пешо С.Навремето корабът на революцията спрял в открито море. Гледат - машините работят на пълна мощност, а движение - никакво. После разбрали - цялата пара отивала в свирката!Добре че са беззъбите старци-гаргамели(Общо РБ-1,8%) та малко от малко ги отсрамват.... С тея ялови напъни на протестърите и кукловодите им, с изкуственото дишане, което им правят медиите, успех на протеста няма да има и това правителство спокойно ша си искара мандата, а даже може и да повтори при тея благоприятни условия!!!

6

21 лумпена

преди 10 години

Гледам, гледам по камерите.бг 21 *** са пред НС ...

5

Анонимен

преди 10 години

Точно 8% подкрепят триглавия змей. Това са мафиоти, олигарси и *** червени бабички прокудили децата си надалеч. До два месеца тези проценти няма да имат никакво значение защото нема да има народни представители а служебен кабинет който ще извади доста кирливи рози на светло. За 6 месеца сме по бедни с 2 милиарда и нищо друго.

4

money

преди 10 години

Dohodi ot 300-1000$ na mesetz , kakli poseti pariotinternet.4stupki

3

Пешо С.

преди 10 години

Хората им искат ОСТАВКА-та. Какво одобрение искате???

2

www

преди 10 години

8% СА МНОГО...

1

anonimen

преди 10 години

i kvo kato ne padna zabranata za pu6eneto te pak si pu6at ,prosto sazdadoxa xranilka za inspektorite ,4e xorata ne mogat samo na edna zaplata