5

Watmark

преди 10 години

Е и какво да направи Фетел? Да не печели състезания, които може да спечели за да е интересно? Това е безумно. Целият шум около него вдигат британските медии. От дълги години няма британец във Ф1 който може да се опълчи на немските пилоти. Британците са свикнали да разглеждат формулата като своя поради доминацията която имаха през 80 и 90 те а и с лотус през 70 те. На британските медии припяват някои от нашите коментатори. Онези които така казват Лююис всякаш свалят момичета от екрана.

4

Анонимен

преди 10 години

Странно е, че в статията не се споменава Люис Хамилтън който доминираше през 2008, докато Фетел беше 8ми с отбора на Торо Росо. А предишния сезон 2007 Хамилтън беше 2ри когато Фетел беше 14ти. Без Ред Бул Фетел никога нямаше да има тези постижения. Това е отборен спорт и повечето неща се решават зад завесите, самото състезание е просто кулминацията на всичката свършена работа от стотици други хора в отбора преди пилота да прелети през пистата.

3

понаучен

преди 10 години

Не смятам, че Фетел доминира. Считам, че отборът му доминира. Все още Ф1 е отборен спорт. Колкото до това кой и защо доминира, всеки запознат знае, че редица анализатори търсят причините за твърде несъразмерното за вложените средства преимущество на Ред Бул. Преди доста години заради явното превъзходство на гения Шуми бях спрял. Преди година пак спрях. Този спорт все пак предполага наличието на конкуренция. Не приемам за правилно съждението изложено в заглавието на статията. То не е вярно.

2

Анонимен

преди 10 години

В същност Фетел е любимеца на Бърни и той не рядко го е казвал, дори в интервюта в официалния сайт на Ф1. Хамилтън беше протеже на Рон Денис, но сега си е самостоятелна единица в Мерцедес. Просто факт! Иначе аз подкрепям Фетел, а Хамилтън винаги ме е дразнел с арогантността си и несдържаносста си на пистата.

1

жоро

преди 10 години

Знае се че всяка отделна писта е удобна за едни отбори и неудобна за други.Удвоените точки в последното състезание ще дадат предимство на отборите за които последната писта е удобна, което според мен не е честно спрямо всичките отбори.Не е това начина да се направи Ф1 по интересна за зрителя.