34

Анонимен

преди 10 години

Християнският свят празнува Рождество Христово, а Коледа/Колада е много по-древен празник и се празнува на 22 Декември или нулевият ден от вечният календар на българите.

33

УМЕН

преди 10 години

"коментар" показва какво представляват ромите които се смятат за турци

32

БЪЛГАРИН до 36

преди 10 години

До bashkircho;Ние повярвахме и затова говорим и пишем:1:9 Истинската светлина, която осветлява всеки човек, идеше на света.1:10 Той бе в света; и светът чрез Него стана; но светът Го не позна.1:11 У Своите Си дойде, но Своите Му Го не приеха.1:12 А на ония, които Го приеха, даде право да станат Божии чада, сиреч, на тия, които вярват в Неговото име;1:13 които се родиха не от кръв, нито от плътска похот, нито от мъжка похот, но от Бога.

31

Shark

преди 10 години

До 37. Турчин ли си, или комунист. Защото явно не почиташ Коледа!!

30

Анонимен

преди 10 години

Не съм вярващ, ама нали има повод да сложат на масата вино и пържоли...и аз празнувам.

29

bashkircho

преди 10 години

До БЪЛГАРИНDumata "devica" idva ot greshen prevod ot ivrit kydeto oznachava "mlada jena" a ne che e bila devstvena ... po diavolite koi viarva oshte v tezi gluposti ?

28

Shark

преди 10 години

Честито Рождество Христово на всички християни! Нека бъдем по-добри един към друг, по-единни и по-малко да се мразим взаимно. А на комунистите пожелавам - оставка и никога повече да не видят власт! На Коледа стават чудеса!

27

Анонимен

преди 10 години

Споко, и следваща година народът ще си остане еднакво ***. Последната дупка и руска соц-тоалетна завинаги. Сидеров, Тиквуча, Сир Гей и Панелна България форевър.

26

АвторъТ

преди 10 години

"Хайде, Парсчо, тръгвай с мен ще те водя на Коледа", казал Мечо Пух...- А какво се прави на Коледа Мечо ?!? - попитало прасето - Ще те колим какво !!!- Ау колко романтично Пух !!! Искам всеки ден да е Коледа, ама и теб да те колят заедно с мен ...- Тръгвай бе ***, че огладняхме всички вече !!!

25

СДС '97

преди 10 години

Само Иван Костов може да оправи България! Костов - единственият български политик. Факт.

24

бай Тъпчо

преди 10 години

Едно време си празнувахме на савсем други дни и дати ама поповете кво са наговориха та обърнаха сичко наопаки бе-две недели по-рано требвало да минем щото тай рекли от нейде и ний си почнахме по тоз календар ама се си споминаваме и старият де,та стана днеска Коледа по новому,па и по старому след две недели пак ша има,ама *** го обясни туй на шопарат как два пати ша го колиш и затуй зехме та днес сваршихме туй дело и сега големи мъки на чакат.Айде сас здраве и да са не напийте много,че после лошо

23

Анонимен

преди 10 години

И не всички българи са християни има и мюсулмани и тангристи и атеисти

22

Пастафарианец Храбър

преди 10 години

Честито Зимно слънцестоене на всички с мозък!

21

Gott mit uns!

преди 10 години

Честито Рождество Христово, българи!Пазете вярата си, обичайте се и не позволявайте на безбожието да ви задуши!Атеизмът е чифуто-комунистическа болест, не и се поддавайте!

20

Анонимен

преди 10 години

Весели празници българи, бъдете живи и здрави! Бог с нами!)

19

Анонимен 1

преди 10 години

Честито Рождество Христово на всички!:)

18

Анонимен 1

преди 10 години

Метко, като не ти харесва в Българско, можеш спокойно да се махнеш и да ни лишиш от мъдростта си..Уверявам те няма да липсва на никого....

17

Анонимен

преди 10 години

Е не празнува баш "ЦЕЛИЯТ" християнски свят, нека не бъдем тесногръди.

16

Анонимен

преди 10 години

МЕТКО ( 2) е скапан арнаутин от БЮРМ !

15

Анонимен

преди 10 години

Да ние честит големия християнски празник БЪЛГАРИ !Да се пукат от злоба нашите душмани.Как отразиха телевизиите този голям християнски празник в полунощ ? Скапаната БНТ - НИКАК, Босфор ТВ - НИКАК, Бойковата НОВА - НИКАК ! Да се дупят на всеки който им свирне от чужбина - ДА, но за нашите празници - ОТСЪСТВАТ .