103

Граовец

преди 10 години

Ти май ще изпиташ гнева на народа.

102

глас от народа

преди 10 години

Другарю Обещарски, навремето през 1985 Другаря Тодор Живков гениално предвиди че ще влезем в Развитото социалистическо Общество. Съжалявам но тогава не ми хареса. Не се хареса и на доста други хора. Сега Вашето гениално откритие най-вероятно също няма да се хареса на народа. Обществото е разтревожено от факта че онова което харесва на комунистите - води до мизерия.

101

nerez

преди 10 години

Вие -Да , Ние-Едва ли.

100

АА

преди 10 години

Излизаме от полит. нестабилност. Аз, жена ми и детето си заминаваме от тук през Април, както и още 4 двойки наши приятели. Още малко и няма да има недоволни. Тъй като сме интернет ***, платени и т.н. и само спъваме комунизма.

99

Dea Atargatis

преди 10 години

Поклон пред ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В МОМЕНТА ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ Поклон пред ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СТУДЕНТИ------------------------------------------------youtube/watch?v=GD3VsesSBswИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА ВЛАСТ ИСКАМЕ АВТЕНТИЧНИ НЕОПЕТНЕНИ ПАРТИИ ИСКАМЕ АВТЕНТИЧНИ СИНДИКАТИ ИСКАМЕ СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ ИСКАМЕ СИ ДЪРЖАВАТА - ЧИСТА И НЕОПЕТНЕНА ОСВОБОДЕНА ОТ МАФИОТСКИТЕ МРЕЖИ НАСТОЯВАМЕ ЗА ДОСТОЙНО ЕВРОПЕЙСКО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА НАСТОЯВАМЕ ЗА ДОСТОЙНО ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ Искаме всичко това ДНЕС, СЕГА И ВЕДНАГА !

98

Анонимен

преди 10 години

Това прилича на вица,който Орешарски разказвал за себе си (за най-здравите плочки марка Орешарски,които никога не падали),а всички от БСП много се смели,а аз се чудя какво ли са пушили.А и той самия,изглежда ползва някакви субстанции щом мисли така.

97

Анонимен

преди 10 години

Браво Орешарски!Пълен мандат, а после - още един. До пълното изчезване на мутрите и тиквите от страната.

96

Обещано ^2

преди 10 години

Както казва едим мой познат - да обещаеш е джентълменски, ама да го изпълниш си е пълна простащина. Нали така, г-н Орешарски ?

95

gogo

преди 10 години

Да, започнахме да излизаме, отново започнаха да ни спират еврофондовете, както по времето на тройната коалиция...

94

Анонимен

преди 10 години

***

93

Анонимен

преди 10 години

Това е добра новина,осъществи ли се, мандатът ще бъде пълен и следващият дори!!!

92

Анонимен

преди 10 години

Заемите не са пари, дадени за *** раждаемост. Това са пари, взети с по - висока от необходимото лихва, но срещу процент. Не си мислете, че комунистите взимат заеми за социални дейности. Процента е важен!

91

БГ

преди 10 години

Само факти:За 6 месеца нови 2.5 млрд лева заеми? Питате ли се ако изкарат пълен мандат тези "експерти" колко ще има да връщат нашите деца. Пари дадени за *** раждаемост не създават БВП. Кой ще гъ връща?БОЖЕ!!!ОСТАВКА!!!

90

Един българин

преди 10 години

Когато те видя, гледам да не те гледам !

89

Един българин

преди 10 години

Това го разбирам - да си подадете оставката !

88

ИСТ

преди 10 години

Излизаме от политическа нестаболност и влизаме в икономическа катастрофа- ако не ви издуха народа,

87

anonim1000

преди 10 години

Народа ги плюе, те мислят, че дъжд ги вали.

86

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Бай Тошо ви слагаше всички управляващи у левия джеб!

85

МРАЗЕЩ БОЛШЕВИКИТЕ

преди 10 години

Обещано: Догодина излизаме от политическата нестабилностОбещано: БСП /БКП/ ДОГОДИНА ИЗЛИЗАТЕ ОТ ГЕОГРАФИЯТА И ВЛИЗАТЕ В ИСТОРИЯТА

84

are_kulata

преди 10 години

Искам очтиво да помоля някой гЕРПер да отоговори какво руско, кремълско, ''комунистическо'' или Путинско вижда в БСП, след като тия са същите Брюкселски *** и агенти като гЕРП.То не беше подкрепа за Вашингтон от ВагенинТо не бяха военни части в Афганистан и ИракТо не бяха визите в ЕКТо не беше заем от МВФ.БСП и гЕРП са едно и ето как работят, заиграват с думата ''комунисти'', В България има много русофили и заради гЕРП те се заблуждават да гласуват за БСП, русофобите пък гласуват гЕРП