226

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВ wikipedia статията на български за Ататюрк се разглеждат няколко хипотези за произхода на родителите му:че родителите му са турци,че баща му е албанец и че майка му произлиза от торбешко (помашко)семейство.Все пак прави впечатление външността му-руса коса и сини очи

225

Анонимен

преди 10 години

Нещо бъркаш,явно не си запознат.Връзката със България е следната..Любовницата му,защото той не се е женил никога,е туркиня на която корените са от България-това е първото.А втората му връзка със България е че той е бил военно аташе на Турция в България.Израстнал е в сведска среда и затова това е била мечтата му-"светска Турция".

224

До Ататюрк

преди 10 години

Нали знаеш,че Мустафа Кемал е българин мюсюлманин (***) от Македония.

223

Ататюрк

преди 10 години

Комшии не се страхувайте.Скоро като паднат визите за нас турците,ние ще ви оправим приръста на населението,това да ви е проблема.Мъжете ни са плодовити а жените родовити.Дерзай Българино скоро ще ти помогнем.

222

ПРОДЪЛЖЕНИЕ 231 И Т.

преди 10 години

Още един пример за значително намаляване на населението на дадена страна е войната между Парагвай и неговите съседи (Войната на Тройния съюз) през 19 в.Тогава умира половината от населението на страната(за справка вижте wikipedia).който иска,да прочете предходните ми коментари:231,230229,228,226,223,221,220.

221

ahbhaha

преди 10 години

Деца трябва да имат тези, които могат да им осигурят условия за живот.именно за това става въпрос , по-*** от българина няма от работника до "шефа" всичките сте изключително просто племе , просто едните си седите прости във скъпите коли това е разликата :)

220

Как Сийка

преди 10 години

Ами при такова управление колко да сме ?!И правилно са изчислили професорите - ще ставаме още по-малко българите!Днес сме свидетели на поредната силна турцизация на страната,но на управляващите не ум пука - за тях е важното да са на власт и да грабят,а на плебса - майната му!Само,че и *** започнаха да се изнасят от страната - кой ще остане след години?! Само турци и ...управляващи!

219

radoicho.radoichev

преди 10 години

ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ДА ДРЪПНЕ ШАЛТЕРА АПРОПО АКО ВЕЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО ДА ПОЛЗВАМЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ НА МАЛЦИНСТВАТА

218

Иван-Драган

преди 10 години

Развиване на тежка индустрия - самолетостроене, хеликоптери, автомобили, автобуси, машини и други. Създаване на фанатична и най-високо организирана и въоръжена армия готова да умре до последния човек в защита на българския етнос. Създаване на полиция носител на най-високи морални качества и пример за подражание.

217

Иван-Драган

преди 10 години

Основа на държавата да бъде вярата в Бог и Господ Иисус Христос, държава основана на Библейски истини и закони - отхвърляне на православието и католицизма като прогнили и неистински и вяра в Библията. Елиминиране и преследване на извращенци - ****ерасти, лезбийки, педофили, скотоложци. Силна карантина срещу външни елементи на границата - било те от щатите, близкия изток, африка, европа или изрел. Безплатно образование на най-високо ниво ориентирано към практиката, безплатно здравеопазване.

216

Иван-Драган

преди 10 години

Отърваване от всичката еврейска гад която смуче като кърлеж жизнените сокове на тая държава. Пълно медийно затъмнение докато става преврата, корумпираните политици да се обесят срещу слънцето, пълно въоръжаване на целия български народ, право на гласуване само на етнически български мъже, навършили 25 години и завършили поне средно образование. Елиминиране на всякакви неправителствени организации и други чужди агенти и копиране модела на самоуправление на Швейцария.

215

Иван-Драган

преди 10 години

ране. Спиране на всякакви помощи за малцинства, държавен натиск да емигрират и да се изпратят в държавите от където са дошли - индия и турция. Операция за завързване тръбите на всяка жена от малцинствата след първото дете. Отхвърляне на наполеоновата доктрина че гражданин на държавата е всеки който живее в нея и връщане на истинския смисъл че граждани на държавата са само тези които са свързани с кръвно родство и история с етноса основал държавата или България е само на българите.

214

Иван-Драган

преди 10 години

Ето мерки за рязко обръщане на тенденцията. Жените престават да работят - те си седят в къщи и си гледат семействата, по този начин са и стимулирани да се женят рано. Праг на парите и имуществото което се притежава от човек или фирма/организация за да не се стига 90% от ресурсите да са в 10% от населението. Национализация на всички важни за общественото благо предприятия/сфери. Държавно регулиране и държене цените на храната, дрехите, сметките на абсолютния минимум без печалба с държавно финанси

213

Eldorado27

преди 10 години

До demographВиж твойта логика е правилна ако приемеш за даденост че наще *** могат да се обучат:) защото в момента е модерно да не учиш, а спецялно *** са най-неубозданиМеждо другото аз вярвам че е така защото познавам много интелигентни *** и даже работя с някой от тях, но мисля, че нашата държава не иска да интегрира *** ни умишлено за да си останат полуживотни и да могат лесно да ги маниполират при изборите...

212

demograph

преди 10 години

Демографската смърт на българския етнос ще настъпи само след 10 години. ЦРУ и Световната банка броят всичко което шава в България и правят изчисленията си на тази база. Но не всичко което шава в България е човек способен да отглежда деца и да се изхранва с почтен труд. Сегашните стимули във всички социални сфери водят до повишаване на раждаемостта сред необразованите! Тази политика ще удуши образованите или ще ги прогони от България само за няколко години. 2025г. е крайния срок.

211

demograph

преди 10 години

Сингапур е това което е защото въвеждат този принцип на стимулиране на раждаемостта. За 25 години стават най-образованата нация в Света! И чудото в икономиката. Понеже много обичате да следвате руснаците, да ви кажа, че анализът на стимулите "на калпак" въведени от Путин са довели да резултат подобен на България. Сега преразглеждат политиката си. И изучават опита на Сингапур! Колко още години трябва да ви се крещи и показва ИЗХОДЪТ! Кьорчовци такива! Ще убиете България с глухотата и слепотата си

210

demograph

преди 10 години

От 30 години тръбя, че единствения изход от демографската смърт, пред която е изправен българския етнос е - "Стимулиране на раждаемостта пропорционално на образованието на родителите, независимо от етническата им принадледжност." Образованите произвеждат образовани. Образованите плащат данъци, създават работни места. Живеят по-дълго. Не крадат толкова. Не тежат на държавния бюджет.Необразованите създават необразовани, потенциални безработни и болни без осигуровки. Изучете опита на Сингапур!

209

Eldorado27

преди 10 години

До 1989г-9 милиона"Ердоган това и чака."Така е съгласен съм с теб... Ще изчака още 2-3 години съвсем да се изнесем българите и да се навъдят *** и бежанци тука и ще сложи ръка на Кърджали, Разград и другите им политически планирани центрове...

208

prost mango

преди 10 години

zlobata ubiva seksualnia apetit. *** po priroda ne e zloben zatova go zabiva koto piron v daska ;

207

1989г-9 милиона

преди 10 години

В 1988-89 г бяхме почти 9 милиона. От "лошия" живот, който имахме при ТЖ. С преобладаващо българско население и неголям брой турци и *** тогава. Новите управляващи некадърници от последните 23 години загробиха страната. От тая демографска катастрофа тя никога вече няма се оправи. А ако българското население намалее още малко ще започне и *** терор. И тогава всякаква икономическа дейност ще бъде невъзможна. А страната ще преживее икономическа катастрофа. Ердоган това и чака.