56

Денислав

преди 10 години

Ако искаше да го убие щеше да е истински патрон (и щеше да има един *** по-малко на българска земя)

55

sokrat62

преди 10 години

Не е верно, ВЪЗМОЖНО е ако на Октай му бе дошло на акъла да го хлопне по чутурата с дръжката на газовия пистолет ама нейсе не пита!!!!

54

Един българин

преди 10 години

Това беше ясно на всички разумни хора, освен на прокуратурата и на някои ***. Ако Октай е искал да го убива, щеше да действа по друг начин.

53

Революционер

преди 10 години

ДПС е на власт, трябва да осъдят Енимехмедов за "убийство".

52

vivian

преди 10 години

Ех, жалко! Изпуснат беше златен шанс, а Октай изяде боя напразно.....

51

kalinkamalinka

преди 10 години

*** нема да е възможно. Това беше театро.

50

Registriran

преди 10 години

Експерти, а Сашо Диков дето гърмя по пилешки кълки, и с пилешкия си акъл се изказва изтежко, каво? не е ли експерт?. А иначе всеки дето е държал турски газени е наясно, и че Доган може да има само страхова невроза, от вида на нещо толкова страшно като тапишник, ама те турците и в истинската армия ги вземаха основно в КЕЧа.

49

kalinkamalinka

преди 10 години

Нема го Ицето и никой не мож го откри. Това е родната полиция , която ни "пази" .

48

Язе

преди 10 години

По-възможно да го беше убил, ако го беше делнал една.

47

Язе

преди 10 години

Не било възможно?!? Че то ако беше възможно с празен газов пищак да убиеш...

46

Кой къде кога защо

преди 10 години

Кой предложи Д.П? Къде е Х.Б? Кога ще подадат оставка? "Защо тормозят хората ..." като не си подават оставката?

45

ggggggjjjkkkkkkkklo

преди 10 години

рез май Министерският съвет прие постановление, според което фирмите не трябва да депозират повече от 25% от свободните си пари в една и съща банка. Основната концентрация на депозити беше в Корпоративна търговска банка. В момента това продължава, тъй като по думите на вицепремиера няма друга банка, към която държавните дружества да имат повече от 22.67% експозиция.Вицепремиерът Бобева отчете, че не всички компании са изпълнили задължението си до началото декември да въведат правила и да проведат конкурси за избор на обслужващи банки

44

софиянец

преди 10 години

се коригираха и обясниха, че разследване ще има..."Прокуратурата започна разследване на побоя над Октай Енимехмедов 13 март 2013, 17:13 | Правен свят

43

софиянец

преди 10 години

До 4321 Да, да , ама не- да не би само този субект да има някакво влияние:) Както се видя, кокинов си получи заслуженото - беше решил да вкара талионното право като действаща наказателноправна система в България и то в качеството си на тогавашен градски прокурор.."...В деня на инцидента градският прокурор на София Николай Кокинов заяви, че няма основание да се търси наказателна отговорност от активистите от ДПС. "В крайна сметка за обезвреждане на един такъв нападател неминуемо се причиняват някакви така необходими щети или вреди", каза тогава Кокинов, но след това от прокуратурата се коригира

42

4321

преди 10 години

Все пак не забравяйте, че почти през целия преход съдебната система е в ръцете на Доган.

41

usa

преди 10 години

Zasiakal e zashtoto nai veroiatno e bil s turski patroni,te mnogo chesto zasichat,ako beshe s italianskite Fiochi-te sa bezotkazni:-)

40

софиянец

преди 10 години

А местанчо фустанчо, който си позволи да изземе правомощията на наблюдаващият прокурор по досъдебното производство и да прави правна квалификация на престъпното деяние на енимехмедов, ПРЕДИ появата на правната квалификация на наблюдаващият прокурор, яко ще го издуха, защото прокуратурата може законно/ съобразно НПК/, да промени първоначалната правна квалификация на деянието и да я измени в по-леко наказуемо деяние:) Местан тогава ще подскочи 5 метра от яд и злоба:)

39

денди-пенди

преди 10 години

До jujuразстояние....а не разстояния ти да не си златка д. о мон дьо

38

juju

преди 10 години

ммм дет се вика 19см......един х..й разстояния от главата на доган

37

софиянец

преди 10 години

До do софиянец Турче делиорманско- като юрист съм учил "наказателно право- обща и специална част", "криминология" и "криминалистика", включително и ВСИЧКО за съдебните експертизи. Когато ти написах в друга статия, че съм завършил юф, май не повярва;) Е- свиквай- и ние., българите , може да те изненадаме с нещо;)