75

Банкянската Тиква

преди 10 години

си мисли как да оцелее. И го е намислил хитро. Видя, че кораба ГРОБ потъва и го напуска, като оставя Цвинокио Франкеншщайна да опере пешкира, а той чист и неопетнен, нещастен зад пред хората и уж пренебрегнат да се върне и да седне на безопасния стол на Президента и пет години + още пет да си върти коня както си иска. И да се пенсионира с почести! А избирателите - кучета ги яли. Ако има Господ няма да позволи тази гавра с народа.

74

ognyanz

преди 10 години

Ако Цветанов се опита да измести Борисов, ще стигне много бързо до Централния Софийски затвор. Кой ако не Бойко Борисов му знае всичките далавери с контрабандата, имотите и незаконните подслушвания. А бат' Бойко, като осъдят Цецо, даже ще се представя за негов защитник. Такива са правилата на играта при тях.

73

Бай Ганьo

преди 10 години

QWEERTY преди 4 часа Незнам ,дали Цветанов ще измести Борисов,но М. Найденов нрябва да иде при Бисеров!!!! ============== Мършата вече беше при Бисеров - в ДПС, а колкото до прокуратурата - Мършляка е обвиняем още от март месец : )

72

ттт

преди 10 години

Б. Б. е само почетен председател на ГЕРБ. Б.Б. и Цв.Цв. бяха един до друг, когато последния обяви Хизбула за извършител на атентата в Сарафово. Съобщаването на такава новина е привилегия на лидера, следователно такъв е Цв. Цв..

71

Бай Ганьo

преди 10 години

Цаки преди 10 часа Знаете ли, че прякорът му е Миро Мършата!?Той е гнусен *** и долен комплексиран женкар! ================= Типичния ГЕРБер - минал през поне една партия от 3ната коалиция (БСП-НДСВ-ДПС), наглец, калинка и коплексар....

70

Бай Ганьo

преди 10 години

До EU citizen Въпроса е какъв е крайния резултат за народа, "гражданино" - защото до сега нито ГЕРБ на ***, нито *** на ГЕРБ са накривили шапката, а цялата сметка е на гърба на народа.

69

Анонимен

преди 10 години

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВАШАТА ДЕБИЛНОСТ Е МЪЛЧАНИЕТО ПО ПОВОД ИЗКАЗВАНИЯТА НА СУМИСТА ЗА ЦВЕТАНОВ И ПОРЪЧКОВИТЕ АРЕСТИ, КАКТО И МЪЛЧАНИЕТО ВИ ПО ОПРАВДАВАНЕТО МИ В БЕЗУМНОТО ДЕЛО, В КОЕТО БЕШЕ ОТНЕТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИ!ЗАЩО МЪЛЧИТЕ СЕГА ВЕ, МЕДИИ, *** ***, ПРОДАЖНИ??????КАДЕ СТЕ ВЕ, ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, ХАХАХАКАДЕ СТЕ ВЕ, РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ, ХАХАХАХА ????ИНАЧЕ КАТО БОЙКО БЕШЕ НА ВЛАСТ ВСИЧКИ КРЯКАХТЕ ПО МЕНЕ КАТО НЕ ЗАЩИТИХТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, А СЕ ДУПЕХТЕ И МАЗНЕХТЕ НА ВЕЛИКИЯТ СУЛТАН!

68

Айде бе!?

преди 10 години

Казал той пред ТВ7! Опаа, като чуя ТВ7 и повече не се интересувам! Бегай при лайномета Бареков! Пеевски ще те спонсорира да лееш помия! ***!

67

USA

преди 10 години

Toja ne e dobre....

66

QWEERTY

преди 10 години

Незнам ,дали Цветанов ще измести Борисов,но М. Найденов нрябва да иде при Бисеров!!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Само ГЕРБ.

64

wc

преди 10 години

toa shte me otkaje da yvajam neshto balgarsko shto e ostanalo

63

EU citizen

преди 10 години

До Бай *** Еми виж са, Гане... Не е важно дали мачката е църна или сива, важното е да лови мишки. Може да са били комунисти, но ви бъркат в здравето. А като престанат да го правят, ще гласувам за некой друг.

62

Революционер

преди 10 години

Баста пък няма абсолютно никакви шансове да влезе в парламента, освен ако не влезе в някоя предизборна коалиция или блок подобен на Реформаторския.

61

Анонимен

преди 10 години

... казал миро мисирката.

60

Един българин

преди 10 години

Тоя Найденов бил голям шменти капели.

59

Бай Ганьo

преди 10 години

До EU citizen Избирателите на ГЕРБ сте едни *** хейтъри... Мразите комунистите и се връзвате на приказките против тях, а не обръщате внимание че тези за които гласувате "да мачкат ***" до един са *** и комунистически *** (милиционери).

58

6502

преди 10 години

Бойко е ГЕРБ! Без Бойко няма ГЕРБ/ Между впрочем без Бойко скоро ще останем и без България. Комунистите явно ни продават на Турция.

57

Лала

преди 10 години

Ако Борисов напусне ГЕРБ никои няма да гласува за тях. Цветанов няма неговата каризма и никои почти не го харесва!Тогава ГЕРБ ще е алилуя.И Борисов ще предаде България защото много хора му вярват!

56

ACA

преди 10 години

Това не беше ли оная шайка дето правеше тайно записи на Бойко?Аз си спомням че преди манифестациите през февруари се беше опитал да разклати правителството като поставяше ултиматоми за някакви субсидии. Това е гласът на СтаниШеф във ГЕРБ. Той още ли е там?