26

Жъмби

преди 10 години

Е*и то що народ умре тоя за наемниците се загрижил.Тия хора в мината където умряха да не са по малко герои?

25

Комунист

преди 10 години

Какви герои са тия бе, това са алчни наемници на световния американски тероризъм! Не са защитавали българската земя, а са отишли да завладяват чужди земи, за интересите на САЩ. Всички са били ПЪЛНОЛЕТНИ и са отишли на мисия ДОБРОВОЛНО, да изкарват долари, като убиват хора, обаче са изтеглили късата клечка и тях са ги пречукали.Съжалявам да го кажа, но са намерили точно това, което са си търсили.Дано да няма повече български наемници във войните на САЩ по света.

24

kalinkamalinka

преди 10 години

Жалко , много жалко за загиналите млади мъже на Българея!

23

rumen221

преди 10 години

Лъжльо Офшорналиев, Кажи нещо за българитеКАКВОТО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ БОКО ЩЕ СВАЛИ И ОРЕШАРСКИ ФАКТ:- ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ (само да си жив) е 241лв., А СОЦИАЛНИЯ Е 562лв (да се облечеш, сгрееш и да си платиш билетчето за работа, но всеки човек трябва да отгледа наследника си = два социални мин.)ИЗВОД:- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА СЛЕД ПЛАЩАНЕТО НА ВСИЧКИ ОСИГ. И ДАНЪЦИ трябва да е 1 124лв. (бруто 1880лв), А МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЗА ТРУД 566лв. (бруто 735лв), (Данъците за трета категория труд са 37,5% + 20%ДДС + 10% акцизи и други данъци = Общо 67,5%, и 30% за пенсиите, а за Девид

22

rumen221

преди 10 години

Тези ли ще правят Конституция? 1. Б. Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Ц. Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Ц. Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Н. Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Р. Плевнелиев - първи секретар на общински комитет на ДКМС.

21

rumen221

преди 10 години

Вильо Офшарналиев,В цивилизования свят "Необлагам" е "Социалния минимум", който за България е 562 лева!Пълно скудоумие или свръх-либерализъм е да се облагат по-малки доходи, защото трябва да се компенсират с... данъци...!?!?!- Свръх-либерална вакханалия е да има "таван" за осигуровкте- Свръх-либералната диващина е да НЕ се облагат доходите от доходоносна СОБСТВЕНОСТ на физическите лица...!!! Защото:- Така най-богатите плащат (процентно) най-малко..., а нали плоския беше за всички и за всички доходи!?!И хората бягят, от тази диващина!.

20

Анонимен

преди 10 години

ПРЕЗИДЕНТЕ..ЗАЩО НЯМА ПАМЕТНИК НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ ОРАЧИ И КОПАЧИ...ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ...!!!!!

19

rumen221

преди 10 години

Лъжльо Офшорналиев,- КАКВО СТАНА С ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ИЗПОЛЗВАНО ОТ АЛ,КАЙДА, нали щеше да ги НАКАЗВАШ И БОМБАРДИРАШ?Лейбъристите твърдят, че британска компания е получила разрешение за експорт на химически вещества за Сирия (ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАРИН) десет месеца след началото на въоръжения конфликт (но не за Асат). - ПРИЗНАХА СИ! - ВИНОВНИ ЗА АТАКАТА СЪС ЗАРИН СА БАНДИТИТЕ ОТ АЛ,КАЙДА И ЛОНДОНОФШОРНАЛИЕВ, - "И...КВО ЧЕ ПРАЙМ СЕГА, НАЧИ"...? ШЪ ТРЯАА НАЧИ ДА УДАРИМ ЛОНДОН С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА!?- ***!!!.

18

Анонимен

преди 10 години

Заради такива като тебе г. Президент са умирали и продължават да умират както войници така и невини хора по цял свят. А можеше и да е по другому Да ги няма тези привилегии ГОСПОДИН НИКОЙ!!!!

17

Куроландес

преди 10 години

Докато Мутрата ти подръпва каишката и ти бие чимбери пред цяла България, няма как да си свободен, Росенчо. Винаги ще си си една жалка Марионетка, назначена за Президент с Костинбродската печатница. С това ще останеш в историята на България.

16

Анонимен

преди 10 години

*** мръсен!

15

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Леенето на кръв, рязането на глави и бомбените атентати са религиозни актове - "Светая светих" за Исляма...- Да си ги практикуват в Ислямските държави... Няма лошо, толерантни сме...- Важното е да не допуснем тези религиозни обряди и у нас..., например в Кърджали или Разград, защото тук - там, май се обучават талибанчета..., в ръцете на недоучилите се гърмяха бомби, а после инструкторите им ги "самоубесваха"...!- ВРЕМЕ Е ДА ВЪЗСТАНОВИМ АРМИЯТА!!!.

14

huge

преди 10 години

Гнусно е този да петни паметта на достойните хора с присъствието си

13

Анонимен

преди 10 години

Защитаваме чужди интереси,а не мира! Сега по-мирно ли е в Ирак? А кажете кой ще защитава България от инвазията на Турция и ислямистите?

12

Анонимен

преди 10 години

Жалък плазмодий чуждопоклонен.

11

Debora1

преди 10 години

Някога по времето на Тодор Живков се водеше война между Иран и Ирак. Твърдо стояхме зад Ирак, давахме им оръжие, пари на заем, изпращахме им тонове с бяло българско овче сирене. Живков си отиде, Сдамчо и той си отиде а сиренето и заема останаха там. Беше логично да изпратим наши хора да проверят какво стана със сиренето, а и паричките които дадохме на Ирак не бяха малко.23 годишната разкрачена поза- единия крак в комунизма, другия в капитализма не се оказа здравословна за народа на България

10

Грамотна

преди 10 години

Ало, редакторите, или дремете, или наистина не сте грамотни. Както сте написали заглавието, все едно става дума за войни, т.е. мн. число на война. Мн. число на воин, е воини. Поправете се.......за кой ли път вече.... Жалка картинка.....

9

Анонимен

преди 10 години

А не се ли пише воИни??

8

Анонимен

преди 10 години

Защо не изпратиш синът си бе тарикат

7

Луд ли съм

преди 10 години

Абе гусин президент открийте паметник и на братя Галеви,Самоковеца,Златко и на други такива и те са герои колкото тия псевдо борци за мир.