123

Пострадавш

преди 10 години

"Геният" Диков и подопечните му първо да оправят улиците, пресичащи "Витошка"! Прекъснаха "Хан Аспарух" и "П. Парчевич", за да им е красиво булевардчето, без да си дават сметка, че натовариха още повече "Раковски" и "Хр. Ботев", а мухлясъл мозък реши да обърне еднопосочното движение само на половината "Неофит Рилски" - за чий, се питам...

122

Даола

преди 10 години

Надявам се под " ориенталски " да не се визира Истанбул.Там през 2005 беше Световният конгрес по архитектура и самият архитект Диков със своите сътрудници видя реда, чистотата ,парковете и съхранаването на паметниците на културата.Там тротоарите се метат късно нощем. В градския парк " Гюлхане" не може да се види угарка или друг *** на земята - всичко е в кошчетата. В самия му край над проливите има хубава сладканрница на полянка -чистота и свежест и ябълков чай. Кучета? Забрави !

121

Анонимен

преди 10 години

Ориент си е ,защото центъра е пълен с арабели и *** ,около илиенци китайци а навсякъде другаде мангаля !?!?! И изобщо не разбирам за кво бъдеще мечтаете а то не е розово ,освен за управляващата ни хомо мафия и господарите им евреи!

120

един

преди 10 години

До БЕЗМОЗЪЧНИ *** си избираме да ни управляват и после им сърбаме попарата! Пак ще лапат пари от комисионни и ще ни заливат с архитектските си безумни некадърщини ! Да оправи съществуващото , че не се търпи разрухата!

119

sofia

преди 10 години

трудно се обновява нещо пълно с глутници кучета по кварталите, каква култура, каква архитектура, първо е необходимо да стане град, а не овчарник...

118

Анонимен

преди 10 години

Не съм от София,но мнението на архитекта ме обижда.Ориенталски...Брей много знае този ***.Градът си изглежда много добре.И все по-подреден става.

117

Анонимен

преди 10 години

Какво заначи ориенталски ? Може само да сънувате за такъв град.Просраци.

116

Анонимен

преди 10 години

'' Парите за реновиране на София пак ще дойдат от Европа, обеща главният архитект на София.''-----------------------------------------------А в замяна на какво ще ви ги дадат тези пари не разбрах.

115

Анонимен

преди 10 години

трябва пълна промяна за орешарска българия , после нещата ще се подредят.

114

Анонимен

преди 10 години

Махнете Диков и София ще стане нормален град. Несменяемият пеликан, а градът е сбирток и ***.

113

Анонимен

преди 10 години

Плаж на Лайнянка след най голямата тоалетна на европа Централна Гара много добре .

112

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

1. Да се затворят границите на София на 1 януари когато селяните са отишли по родните си места.2. Да се забрани паркирането по тротоарите.3. Градският транспорт да се направи безплатен и парите за него да идват от събраните такси от синята и зелената зона, вместо тези пари да потъват в джобчетата на хора от общината.И готово, проблема с мръсотията, селянията и задръстванията е решен.

111

Коки

преди 10 години

да бе да - комисионера Диков колко открадна за това безумие

110

Анонимен

преди 10 години

Първо да махната паветата и да помислят за по-малкия шум в София. Да сложат прегради около Цариградско заради шума, а по бул Цар Борис 3 да сложат асфалт, че грохотът от тези павета е невъобразим.

109

Анонимен

преди 10 години

Почти като плаж на морето. Само дето вместо медузи ще ни се лепят по краката ***.

108

ВЪЗМУТЕНА

преди 10 години

ВИЕ ПЪРВО ОПРАВЕТЕ БУЛЕВАРА ХРИСТО БОТЕВ - НАСТИЛКИТЕ СА ТОЛКОВА ЛОШИ ОТ ПИРОТСКА ДО ГАРАТА ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ СИ ИЗЛЪЛЧВАМ КРАКАТА - КАТО ЧЕ ЛИ НАСТИЛКИТЕ СА НА КЪПАЛА ЧАРШИ - УЖАСНИ СА ТРОТОАРИТЕ В ТОЗИ РАИОН А СВ.КИРИЛ И МЕТОДИ В РАИОНА ОТ БУЛ.ХРИСТО БОТЕВ ДО МАРИЯ ЛУИЗА Е УЖАСЕН И ТОВА МИ БИЛО ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР - САМО ДАНЪЦИТЕ СА ЗА ТАКЪВ-ПОГЛЕДНЕТЕ НЯКОИ ДЕН САМО КАКВО СТАВА В РАИОНА ОТ БУЛ.ХРИСТО БОТЕВ ДО ПАЗАРА - ПЪЛНО Е С *** КОИТО СА СЕ НАСТАНИЛИ В ЕДНАТА ЧАСТ НА УЛИЦАТА -УЖАСИИ

107

Анонимен

преди 10 години

От първата снимка мирише на ...познайте какво! Мирише, бе! Не усещате ли?

106

Проститутчу

преди 10 години

Смучете,смучете от страната и трупайте в София,да има къде да се разхождат след двайсетина години наречените от вас роми.По-добре малка и мърлява столица,но пълна страна с хубави китни,живи села и градчета,пълни с българчета по три-четири в българска къща.Пък тогава си мислете за шадраванчетата със златните рибки.

105

Анонимен

преди 10 години

Ку кук...алоо Диков....ку кук

104

тцЪ

преди 10 години

Архитект Диков кога ще престане с генерирането на *** си идеи? Много по-интересно би било нормално (а не побългарено) реставриране на старите сгради в София + изграждане на буферни паркинги в предградията (ама то София предградия няма) и развитие на НОРМАЛНА транспортна система. Плаж на Перловската... И безплатна кална баня+фекалии за разкош.