10

Анонимен

преди 10 години

По информация от Станишев, момчето се е запалило по невнимание в момент на възпламеняване на пиратка от радост от управлението на Орешарски и партиите БСП, ДПС и Атака.

9

Алов

преди 10 години

Чак пък и кръв трябвало.Моята кръв във вените на психично болен никога няма да тече. Да си е правил сметката като се е пържил като кебабче. Ай да умира ,че да не заема място в болницата за други нуждаещи се.

8

Анонимен

преди 10 години

Нали мутрата Борисов падна защо хората се палят още! Досега нито един *** не се е запалил палят се българи а помощи има за *** ГЕРБ = БСП

7

червенушки

преди 10 години

Какво стана, бе, нали Станишев разправяше, че хората се палели заради Боци, май сега и заради Ореха започнаха, а зимата още не е настъпила сериозно. Тепърва какви клади ще има. Ама не трябва да насочват агресията към себе си, към на Позитано трябва, заради техният 20 годишен преход сме още в калта.

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ 4 ГОДИНИ ЩЕ СА НУЖНИ ГОДИНИ ДА СЕ СЪВЗЕМЕМ ОТ РАЗБИВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО И ПОСЛЕДВАЛИТЕ ФАЛИТИ НА БЕЗБРОЙ ФИРМИ ЧЕ И НЕ МАЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ!

5

eyeless

преди 10 години

До Киро кофражистаИма още доста докато се стигне на бройката на самозапалилите се по тиквено време...

4

Траур

преди 10 години

Този мъж за да го направи значи обществото го е изхвърлило . Ако го е направил в знак на протест то това е жалко . Аз бин се запалил гушнал Мая общата или с колан динамит в компанията на отявлени майкопродавци като безродниците Станишев , Местан , Доган Борисов Кунева-Правова или Костов В компанията на тия *** човек си заслужава да се гръмне с динамит ! Тогава ще има паметник и народът ще се гордее с него . А *** като Данчо Ментата трябва само с кучешко ако да се замерят

3

ивко

преди 10 години

Наближи зимата и започнаха страшните самозапалвания.Не ни се живее-това живот ли е.Нямаме и капчица надежда за нещо по-добро.

2

ДОЛУ БСП

преди 10 години

До това доведе мафиотското управление на Орешарски българите днес.Оставка!

1

Анонимен

преди 10 години

Горкия, сигурно е недоволен от Герб и Бойко Борисов и за това си е теглил клечката, да му беше казал някой че ГЕРБ е в опозиция ....