39

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Самата "демокрация" започна така - сунищожаване на книги. От всички библиотеки бяха изхвърляни книги с т.нар."комунистическо" съдържание. По заповед на Лилов в двора на ЦК бяха разкъсани - заради кожените подвързии - луксозни издания на Маркс, Енгелс, Ленин. Пред народната библиотека изхвърляха книги свързани с Георги Димитров, Васил Коларов, Тодор Живков и пр. Горене на книги и събаряне на паметници - опит за заличаване на историята.

38

МОЛЯ!?

преди 10 години

Значи някои много "умни хора" ще слагат книги на ЗЕМЯТА и ще гледат, дали други, които определено нямат тяхното образование, ще ги стъпчат... Няма спор - това е много "УМНО" много хитро, направо си е голям тарикатлък - БРАВО@ Аз не искам такива преподаватели да ми преподават!

37

Розан

преди 10 години

Артисти - клоуни !

36

Един българин

преди 10 години

До конспиртолог/41Аз чакам да дойде твоето просветление, глупчо, и на другите като теб ! Тая държава може да се оправи само ако на болшинството им просветне и престанат да бъдат заспали и бездушни ! Който иска да направи нещо - намира начин, а който не иска - намира причина !

35

Спонги

преди 10 години

Учудва ме двойният стандарт на комунистите. Демократично мислещите студенти и тези които ги подкрепят били фашисти. Същевременно пишат гнусотии за евреите. Изяснете се какви сте в края на крайщата. Ние демократите нямаме проблеми с нито една религия и не насъскваме хората помежду им.

34

Някой

преди 10 години

До КуроландесИ кво като са фашисти бе. Не че тези пед*ли от герб са де. Те са като вас ш*бани амбриажи. А на фашистите какво им е лошото, по-добра алтернатива са от вас *** скапани.

33

Анонимен

преди 10 години

Милички чичкови ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА по-полека с пяната на устата, че ще се задавите с нея.Фактът,че всячески се опитвате да омаловажавате протестите говори,че знаете за какво става въпрос.Разбираемо,че сте на платени публикации.Останалите също не са по-прости от вас.Пишете си,нека е в рамките на добрия тон.Правителството няма да падне.Ще се смени,когато му дойде времето.Нека през това време всички да работим за нашата бедна и изстрадала родина България.

32

Куроландес

преди 10 години

По времето на Хитлер са хвърляли така книги по земята и са ги горили!Това са новите тикво-фашисти. Помислете си какво ви очаква, ако пак се докопат до властта!

31

обeктивен

преди 10 години

Моля някой да донесе Винету и да я остави там. Ще мина да я взема, искам и аз да стана умен като Бойко!

30

Куроландес

преди 10 години

До thegbcАми какво да ти кажа, проблемът си е твой.Това, в което можеш да повярваш или не, си касае единствено теб.Пък да ти кажа честно, хич не ми и пука ти какво мислиш за мен, както предполагам и на тебе не ти пука особено за мен.Тук просто нсеки изразява мнението си. Иначе това, че разпознаваш Леми е хубаво, защото повечето поръчкови писачи си нямат идея кой е.

29

Kennedy

преди 10 години

"Ех че много книги ама"

28

До 18

преди 10 години

Само да вметна, че това да гласуваш за някого е различно от това да махнеш някой гад, който е съсипал България за 24 години, а за последните месеци дори го е ислямизирал.Или сигурно работодателя ти те търпи колкото и да си гаден и съсипващ фирмата му, поради страха, че НЯМАЛО КОЙ ДА ДОЙДЕ НА ТВОЕТО МЯСТО??? Защото народа е работодателя, а тия са кофтито бачкери.Или е малко това, че като пусна телевизора чувам повече турски имена отколкото български? Че има турски в училищата и 10000 ислямизира

27

Анонимен

преди 10 години

И норвежките комунисти смятаха местните протести срещу тях и ислямизацията за смешни, комични, жалки, докато не дойде лудия психар Брайвик и не им замръзнаха усмивките, на някои буквално.Тогава други се забавляваха...

26

Един българин

преди 10 години

До конспиртолог/18Сигурно и баща ти така е разсъждавал по времето на комунизма !

25

Бай Ганьo

преди 10 години

Престанете! Не сте смешни, жалки сте!

24

Анонимен

преди 10 години

И горди ли са от глупостите, които вършат? Жалка картина.

23

Kanchev

преди 10 години

ja, panair na bg kniga v podleza na "Orleto" - vhod ot assansiora - bg moden disain na BAN?!Trotoarite okolo "Orleto" - moden disain na bg ministerstvoto na finansovoto obrasuvanie i razvitie?!

22

Един българин

преди 10 години

До Куроландес/11А февруарският цирк на кого беше - пак ли на Борисов ? В твоята Куроландия май дезинформацията е повече от информацията !

21

Анонимен

преди 10 години

"МУДНИТЕ" АГРЕСОРИ, РЕКЕТЬОРИ, ВАНДАЛИ И ТЕХНИТЕ СКАНДАЛНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТДАВНА ПРЕСЯКОХА "ЛИНИЯТА", КОЯТА ДНЕС "ЧЕРТАЯТ". ТЕЗИ, КОИТО 180 ДЕНА НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ ЧЕТИРИ-ПЕТ ЗАКОНА, СЕ ОСМЕЛЯВАТ ДА ОГРАНИЧАВАТ ПРАВАТА НА ВЛАСТТА И ПОЛИЦИЯТА. ПАРАДОКС, ПЛАЧ, СМЯХ...

20

капо

преди 10 години

Цялата работа на ""пишман-демократите" е такава - преди горяха книги (Фашизмът на Ж. Желев), сега просто ги хвърлят...