12

a

преди 10 години

Таня беше по добра

11

алтевс

преди 10 години

Когато гледам слушам някой певец или музикант, аз го приемам и оценявам точно, като такъв. Не ме интересува житие-битието му. Жана е еди диамант с най-прецизна шлифовка и ние, вместо да се гордеем с таланта на тази българка, започваме да ровим в бельото и - ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ! Засрамете се хора! Отпушете си ушите, които пропускат само жълтините и широко отворете очи! Жана е явление!!!!! Тя заслужава признанието на всички БЪЛГАРИ! УСПЕХ МИЛА ЖАНА!!! ДАНО НАПРЕД СЛЕД ТОВА ПЪТЯТ ТИ ДА Е ЧИСТ!

10

и пак

преди 10 години

Ааааа, грешка ! Не били писали,че е наркоманка!ГОВОРЕЛО СЕ !!! Селяния!

9

пак анонимен

преди 10 години

И освен това момичето изобщо не е разказвала публично историята си! Винаги, обаче има начин някой нискотиражен седмичник да измъкне някоя семейна история от нечий мухлясал роднински куфар, да я доукраси и да си пусне новия брой с гордостта на пионер

8

Анонимен

преди 10 години

Типично нашенско селяндурско обсъждане! Отрязала добрите български момчета,парите му гледала на оня!Била наркоманка, писали така!!!Много ясно- има обици по лицето и надписи по тялото!Човек така се рязсейва,че не може да чуе колко мощен глас има и колко е талантлива!

7

3344

преди 10 години

Невероятна тази вечер!

6

ох

преди 10 години

Аман от манипулации ! Не може да използваш детето си за да спечелиш Х фактор ! Писна ми да слушам сълзливи истории ! Като е наркоманка както се говори,кой ще я вземе !?

5

Анонимен

преди 10 години

Още едно дете от смесена връзка, за което нашите институции пръста си няма да мръднат, за да се опитат поне да го върнат при майка му в България.Само чаветата ги обгрижваме старателно - руси ангели, църни душици, те са сега децата на България.

4

Анонимен

преди 10 години

ей кучета форумски

3

Анонимен

преди 10 години

А,определено не си светица и се вижда.Защо точно срещо финала тази сърцераздирателна историйка?????Победа и пак победа а?!Оххх незнам ама вече ми писна от самосъжаление

2

Василена

преди 10 години

Това е съдба! Всеки на този свят е дошъл да си научи урока и да си изживее живота както го разбира.Никой няма право да съди другия. Тази история е трогателна,пожелавам на Жана успех , в това ,което прави и дано да е щастлива тук в България!

1

Анонимен

преди 10 години

Да беще мислила преди да се захласнеш по парите на чужденеца *** *** ! Кой знае колко добри български момчета си отрязала заради тоя , сега ще ги търсиш АМА НЯМА !