6

advanced

преди 10 години

"Пушачите получават ерекция по-бавно"... не съм забелязал но е възможно. Но за мен е безспорно, че полуават и ЕАКУЛАЦИЯ по-рано. Не знам за вас, но аз предпочитам, при планиран секс да изпуша една цигара, тогава значително увеличавам времето на половият си акт :)

5

Пандука

преди 10 години

Да напълним Народното събрание със Фасове. Щом наново се поставя въпроса за пушене на обществени места.

4

666

преди 10 години

Глупости на търкалета! От доста време пуша, но нямам проблем с ерекцията. Даже в момента, докато пиша коментара съм в ерекция за авторката на статията ;)

3

аман бе

преди 10 години

Глупости! Пуша от 20 години и преди месец си правих спермограма - перфектна е. Повечето ми познати пушачи имат вече деца. Само плашите гаргите с тези дрънканици и чешете егото на фанатизирани непушачи.

2

жилавия_22

преди 10 години

...Как цигарите влияят на сексуалното здраве?...Ами много просто - след като свърша си паля цигара и баааавно и сладко си я изпушвам... Понякога обаче не ме оставят да си я допуша... ;-)

1

Анонимен

преди 10 години

Добре,цигарите сега са им виновни ,че са дефектни.После стресът после въздухът,космическите лъчи и така нататък. Кофти материалът си е кофти материал.За него лекарство е само смъртта.Тъжно,но истина.