52

глупава като автора

преди 10 години

До ХеХубаво е първо да се научите да различавате данък печалба от данък приход ..... какво ли е това?Или беше такса върху прихода ....Не е честно да са толкова ***, мързеливи и злобни българите! но уви ...

51

Роси

преди 10 години

Нреврроятно как един полудостоен човек се опитва да защити една недостойна простъпка!Жалко за всеки дръзнал да инвестира в България. Когато работиш тук винаги ще си застращен от популизма да ти вземат от труда, за да го дадат на онези, които не се трудят!Но НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Шефа на БЕХ си има ТЕЦ и му е време да поизкупи малко ВЕИ централки ... за без пари, а комунистите му осигуряват комфорт в нервиждан по рода си грабеж!!!!!!Господ да е на помощ на глупаците, които се подлъгаха с ВеИтата!

50

Анонимен

преди 10 години

Нашата форма на комунизъм ще излезе по-античовешка от Китайската и Северно Корейската

49

Играта е ясна

преди 10 години

Аман от ***. Мам*цата ви правителствена проста. Закривате работни места, на пенсионерите жалки 3 процента, а отделяте над 1 милиард за ***. Позор бе ***, кой ще ви защитава държавата. ***, като чуе гърмеж, одма ще избяга. БСП, много клекнахте пред исканията на ДПС. Защото *** е повече електорат за тях.Ако сега има избори, БСП остава трета политическа сила. Вашият електорат от Бългаари преминава към други партии, без ГЕРБ и ДПС. БСП си заби сам ножа в гърба.Отивайте си.

48

Venko

преди 10 години

STOINEV,....tova e gavra s izluganite investitori...zadhto ti nese otkajesh 20% ot zaplatata ti i da podpomagash ***.....dobre che nesi pred men..shte ti schupq nosa dolna podlogo...

47

Анонимен

преди 10 години

НЕК пред фалит,няма пари за поддръжка на енергиината система,*** ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НА ***/само те им останаха като електорат/.Създайте им работа,както обещахте 250000 работни места,да получават заплати,за да могат да си плащат сметките,а не да лежат на гърба на предприемчивите и работливи българи.И СЕДНАЛ ДА ПЛАШИ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ВЕТО,*** ГАДЕН,НЕ МОЖЕШ ДА СЕ МЕРИШ НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ.

46

bg

преди 10 години

МИНИСТЪPA, ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕ, ЧЕ ТОВА Е ОЩЕ ЕДНА МЯPКА В ПОДКPЕПА НА ЕЛЕКТОPАТА ИМ- МАНГАЛИТE? АКО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИТЕ ЧИСТО И ПРОСТО (КАТО КЪПАН МИНИСТЪР) ДА НАМАЛЯТ ИЗКУПНАТА ЦЕНА НА ТОКА ОТ ФОТОВОЛТАИЦИТЕ.

45

Петър Колев

преди 10 години

Стойнев.....ти си един жалък и долен ***....

44

Ivanov

преди 10 години

Стойнев *** гадна,дай от твойта заплата на енергийно бедните,*** долен,защо не начали субсидиите .,а дереш хората които ВИЕ *** ПОЛИТИЦИ подведохте,а сега ги дерете с 20%...И СТОЙНЕВ -***,тези държави са намалили ставките за НОВИ ПРОЕКТИ,запомни за НОВИ ПРОЕКТИ...*** ДОЛНИ

43

Стойнев

преди 10 години

Стойнев, е за това в цяла Европа ви се смеят на шмекерското правителство и ви пъдят по цял свят като чумави. Проста ви е семката на вас, и на цялата ви министерска ***.

42

бомбаджия

преди 10 години

абе стойнев ,що не кажеш как се е стигнало до тези цени на зелената енергия ,като как са се появили по пазарен принцип ли по партиен ли що не коментирате тези вьпроси ами се правите на робин худовци взимаме от богатия ще даваме на бедния - браво бе *** да живее комунизма

41

анонимен

преди 10 години

Щом не ви харесва какви мерки взимат,тогава нека строят само магистрали,и след още 4 год. геноцид България няма да я има.

40

sTOYANOV

преди 10 години

stoinev *** dolen...dano date izgonqt chas po skoro dolen obirdjiq....*** ste vsi4ki v parlamenta,,,*** gadni

39

Анонимен

преди 10 години

НЕ СЛЕДЯ МНОГО,НО :СПИРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕИЗТЕГЛИХА 5,5 МИЛР. ЗАЕМ=ВЪНШЕН ДЪЛГ НАЙ-МНОГО ПАРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ=МИНИСТРИ НА ДПС=КРАДЕНЕ ОТ ДПСДАНЪК В ЕНЕРГЕТИКАТА=КРАДЕНЕ ОТ БСП,ТОВА ОСТАНА ЗА ТЯХ,ЗАТОВА Е ДАНЪКАСЪЗДАВАНЕ НА НОВИ ПАРТИИ,*** ,*** БАРЕК ИДР С НАЧ.КАПИТАЛОТ ХОРА КАТО НА 1 СВАТБА ,ЗА ДА СЕ РАЗБИЯТ ХОРАТА В ГЛАСУВАНЕТО СИ И ДА НЯМА 1 ПАРТИЯ;

38

хихихихихихи

преди 10 години

И Тампере ви биха и Жилина и Иртиш ви биха

37

Анонимен

преди 10 години

Олигарх - частно лице, сложило ръце върху държавен монопол.Подкрепете АТАКА в трудната, задължителна и нелека война срещу ограбването на държавата ни!Щом Унгария успя и ние ще успеем!!

36

пич

преди 10 години

Пичове, утре слънчево ли ще бъде?

35

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Браво на правителството ! Най-после някой да бръкне в джоба на фотоволтаичната мафия и да раздаде парите на бедните.Пълна подкрепа !

34

memberls

преди 10 години

Честито да ви е сегашното управление.За 150 дни управление сложиха толкова данъци и такси че обикновения българин трябва да бачка цяла година като роб за да ги плати и накрая ще му смъкнат и ризата от гърба защото трябва и *** да се хранят и обличат,нищо че имат повече пари,коли и къщи от нас.А да ви е честито и догодина пак гласувайте за тях.

33

Дръгливия

преди 10 години

Бе кво *** интересуват мене бедните кранти! Бедни са защото са ***. Аз защо карам Мерцедес и се отоплявам с ток навсякъде. И къща и апартамент и вила. Имам защото зная какво да правя. Бедняците са си ***.