46

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези комисии за да отвличате вниманието на обикновени страдащ човек.Олегарсите си плетат кошницата а ние страдаме.Никой не каза за Златанова /правосъдния м-р/ че е декларирала 3 ап в София, 1 в Кюстендил 4 магазина в София едно место във ВТ ЗА НАД 56000 автомобил КИА. Всичко било оценено за над 1,5 милиона / тя работи за заблуда с оценки преди деноминацията/.....

45

Анонимен

преди 10 години

Когато Орешарски стана председател декларирав сметната палата,че има 170 пхиледи евро във влог а в декларацията за 2012 само 33 хил. в депозит без да посочва евро На коя декларация да вярваме.От28.06.13 от в-к 24 ч -онлайн Цацаров наследява през 2012 г три имота в Пловдив и един в с Песнопой и банков влог над 250,000 ?

44

Пари на вятъра

преди 10 години

Чуят ли името Цветанов и се усират от страх и гея и бея и лудия. До тук от проверките срещу него разбрахме че много са лъгали и гея и бея и лудия. След всички проверки ще останат само червени *** за замитане а парите за тях ще плащаме ние на червената мафия.

43

Анонимен

преди 10 години

Да се проверят апартаментите на братчето на станишев,те са стотици. Поредния червено кафяв фарс!

42

анонимен

преди 10 години

Преди няколко месеца, НАП откри, че едно лице притежава 32 апартамента, а друго 27. Това станало защото цялата информация в НАП била свързана в единна информационна система, а въпросните лица до този момент декларирали всичките си апартаменти като единствено жилище! Никой повече не отвори дума за тези хора, не ги провериха и не изнесоха информация, а Цветанов с пикливите 6 апартамента вече година го разнасят из медиите!

41

Банкеръ

преди 10 години

Господа не е нужна никаква комисия,заплатата на всички роднини на Цветанов взети заедно за 10 години е под 500 хиляди лева,да са похарчили половината,другото евентуално са спестили.Проблемът е,че е купувал апартаменти на цени ощетяващи общината,но продавача може да му ги продаде и по 1000 лева нали.На мен ми взеха за прехвърляне на имот 1120 лева общинска такса и това за данъчна оценка 39 000 лева.Такива плащания предстоят на всеки,дето наследява нещо от родителите си,това е абсурд.

40

1

преди 10 години

Нищичко от това което се случва не сте разбрали.Цялата уж правораздавателна система се е изправила срещу цветанов.Не съм му фен, но той единствен се изправи срещу най-голямата мафия в тази държава-корумпирания съд и мафиотизираната прокуратура. Как ще реагирате, ако ви се случи това което се случи на Лечков - 10 г. го съдиха по 8 дела за присвояване, а се оказа че е напълно невинен. Побъркаха човека, живота му отровиха, умишлено , подло и безнаказано. А колко народна пара отиде на халост...

39

Kennedy

преди 10 години

До ремзиНе ми беше до смях,но ти изби рибата.ХАХАХАХАХАХ

38

Анонимен

преди 10 години

пак ли всичко крадено от тоя ще е на името на тъста му.ми да ги вкарат и двамата в затвора тогава.

37

анонимен

преди 10 години

Нищо няма да открият поради една проста причина ,,крадеца вика дръжте крадеца."

36

ЧОВЕК

преди 10 години

*** ОТВРАТИТЕЛНА КОРУМПИРАНА ПРЕСТЪПНА ГАД! КРАДЕШЕ, ПОДСЛУШВАШЕ ВСЕКИ И МАЧКАШЕ КОГОТО СИ ИСКА! ТОЯ *** ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА ЗА БЕЗКРАЙНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

35

Прах в очите

преди 10 години

Един и същи го нищтят от години с малкото апартаменти Явно е идинственият кайто НЕ е крал. Защо непроверявят "великите настоящи българи"- бисеровци, диамантенци със сарай по целият свят, с острови и самолети, с милиони присвоени/откраднати.

34

Анонимен

преди 10 години

are be oti pa sa Cecko, kogato toi ne e proizvejdal amphetamin, nelagalni cigari i trguval s embargova nafta be?4e nas Cecko ima osobenna glava i sporni koli4estva mozak v neia - tva nema samnenie- ama da go razsledvat bez da zarfat onia sas skasnia mozak ili mnuskus piuskus pa dali nebese kus-kus

33

avenir

преди 10 години

До Шпек СаламНе знам за и срещу кого играеше Виденов, но тогава от източване на банките и на държавните предприятия са изнесени от България 300 милиарда долара.В резултат всички спестявания на българите станаха нищо, включително и социални и пенсионни фондове, а предприятията заедно с дълговете станаха с отрицателна цена.Сега следва същото, вече си го поръчахме!

32

Кво да му разследват

преди 10 години

след като от 100 км се вижда, че само с последните два апартамента ЦвъЦвъ е направил супердалавера?!През 2008-*** ЦвъЦвъ е купил два нови многостайни апартамента с гаражи на най-скъпата улица, в най-скъпия квартал в България и е платил за тях цената на две панелни гарсониери в Обеля!Търговската отстъпка, която е получил ЦвъЦвъ, е между 5 и 10 пъти по-ниска цена от реалната!Строителят който е продал апартаментите на ЦвъЦвъ е виден бизнесмен от... ДПС. Сега светна ли ви малко?

31

до Кой,Кой?

преди 10 години

А защо да не ровят при ГЕРБ, преди да е изтекла давността, Костов ли беше на власт досега? Защо когато започнат проверки срещу ГЕРБ, всички в хор заквичават? Защо ГЕРБ като беше на власт не разследваха никой от изброените от теб?

30

avenir

преди 10 години

Защо само за 10 години?Проверете го за последните 100 години, конфискувайте нощното цукало на баба му! И сакън да не сте пипнали Бисеров, или Манчев, те си плащат, да не пипнете Черепа, или Станишев, те са абонирани за нашите пари, да не сте пипнали дългия инкасатор, той е наше момче, сакън не пипайте Доган, че ще провалим целия преход.И умната!

29

анонимен

преди 10 години

Трябва чуждестрани власти да разследват тези мошеници и да ги натика в затвора,иначе както винаги няма да открият нищо,защото самите те са замесени в тези корупциони схеми.

28

Пурко

преди 10 години

Направо да конфискуват! Пощипвал е и той тук-таме!

27

Шпек Салам

преди 10 години

До УоуоГрешиш бро... Виденов играеше за България срещу США и Раша... за което платихме всички, а шепа г....верени се нагушиха... Тези днес са по-умни и играят за себе си И США И Раша... дали всички ще платим... вероятно под някаква форма да, но в никакъв случай, както през 97... нали се сещаш за преклонената главичка и сабята... радвай се, че си ситизън на юрапа, че дефакто България от много време е само територия... с прогресивно нарастващ брой *** и чалгари... :(