14

Халачев

преди 10 години

Анонимен,нахален си. Ще те намеря и ще те осъдя. Дора е много мека с теб ,а ти си нахалник и клеветник ми разказаха за делата ти .

13

Христо Петров

преди 10 години

Дора,добре,че запази себе си като справедлив човек. Пази се ти и бог да те пази от злобарите. Бъди силна,знам,че е трудно да се бориш за неблагодарници.

12

Дора

преди 10 години

Това са средства да не се ощетяват служителите в българските общини. За тях е важно и полезно.

11

Анонимен

преди 10 години

lelia dora triabva da e v zatvora

10

Анонимен

преди 10 години

Питайте Дорчето за хотелите на Пампорово, които бяха построени, докато беше кметица на Смолян. Попитайте я и колко по 12 милиона тогава са влезли в общината, след това я попитайте колко влязоха в нейната касичка, защото от общинската май само излизаха. И други неща може да я попитате, но нямам пари да ви платя, а вие безплатно въпроси не задавате. Ха наздраве за свободните медии в България и в света!!!

9

акуд

преди 10 години

ДЕМЕК 12 мил в повече са предвидини за освояване от дпс чрез бсп

8

Име

преди 10 години

Да раздадат по 1 милион на общините :) 45 хиляди повече... смяяях! :D

7

123

преди 10 години

може всичко да говорим,но единственния изход от това положение е ГЕРБ само те могат да ни искарат от тинята в която ни вкарват троината коалиция,чакам платените драскачи да започнат да ядат л..на,това е положението

6

гай баньо

преди 10 години

До NORMАааа в грешка си искаха я ама Бойко Тиквунов прати люлински бекове да му купят изборите.

5

Лъже

преди 10 години

Току що се разбра че са гласували намаление с 12% на държавните служители и орязване с 10% на бюджетите на министерствата - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ СА ТИЯ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО - УЖ БИЛЕ ЗА СОЦИАЛНИ.... КАКВИ ГЛУПОСТИ БЯХА - СЕГА И ТЕЗИ ПЪК КЪДЕ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ РАБОТА ........ Сега всеки държавен служител да чака подарък за Коледа - предизвестие за уволнение от 01.01.2014г

4

Анонимен

преди 10 години

12 000 000 делено на 264 общини според уикипедия. Защото май няма някой саит на институция където да пише колко са общините, а и да има на мен в гугъл ми излиза уикипедия. Както и да е. равно е точно на 45454,54545454545 според калкулатора от уиндоуса

3

NORM

преди 10 години

Разделете тези 12 милиона на броя на общините и ще разберете колко "велико" е това увеличение,така широко рекламирано от лелката горе,която стана народен представител,защото в Смолян не я искаха за кмет.

2

elysium

преди 10 години

Дорчето в едно интервю разказваше надлъж и нашир как народа има нужда от милувка. Това естествено беше преди изборите. Милувката всъщност се оказа *** шамар.

1

Анонимен

преди 10 години

ТОВА НА СНИМКАТА ТРАВЕСТИТ ЛИ Е