6

sokrat62

преди 10 години

Българския бизнес сам създава кризи и възпроизвежда корупция. По лесно е да си купиш лоби в парламента и по-лесно е да корумпираш един, двама държавни служители вместо да платиш ФРЗ и осигуровки на 100 работника, да плащаш обучение, но-хау и иновации!!! Жалко но това е българската народо-психология

5

Номер 2

преди 10 години

да обясни що не са ни искали като сме се предложили! Аз ще му разкрия тайната после, но нека първо да се изкаже... по -демократично е някак.

4

Debora1

преди 10 години

Корумпирания държавно административен апарат ежедневно с нови закони притиска бизнеса. Парите платени на корупцията са точно тези пари които не успяват да стигат до джоба на работника.Как бизнеса избива този порок ? Стара износена техника, ниско квалифицирани работници, последвани от лошо качество на продукта. В основата на всяка добра икономика стои актуална образователна система и високо технологично производство.Там където богатството е свързано с престъпление, говори за слабо управление.

3

Анонимен

преди 10 години

Има 2 изхода - протестирайте пред посолствата на САЩ и ЕС откъдето почнаха кризата, корупцията, олигархията и мафията и/или сменете системата с комунистическата с 1 партия БКП както си беше преди 1989 г. и нямаше запдни кризи, корупция и мафии. Най-малкото ще се спестят колосални суми от партийни субсидии.

2

Сатанишко тиквоций

преди 10 години

Никога БКП-БСП-ДС не са искали силна България. Тази партия е небългарска и винаги е правила опити да продаде Държавата. Погледнете фактите безпристрастно, а не глупаво партийно. През 1945 г. Георги Димитров предлага България да бъде една държава с Югославия. Приз 70-те години Т. Живков предлага България да стане 16 Република на СССР. В днешно време БСП-ДС се продаде на ДПС-Турция, и сега виждате как Турция умишлено наводнява Държавата с мюсюлмани-араби. Станишев-Украински евреин, Доган-долен турчин, това управлява в момента и какво да очакваме.

1

Моята фирма

преди 10 години

не участва в КРИБ, фирмите на моите познати не участват в КРИБ, интересно, че откак свалиха мутрата Боко от власт, взеха да се развиват по-добре фирмите ни, без да има нужда да са близки до ДПС, до БСП или до АТАКА. Може и да бъркам, но КРИБ наподобява бизнес-поделение на ГЕРБ, реват също като онова пожарникарско _айно, че няма достатъчно мас на филията.