9

Берлин

преди 10 години

До fsbКъде е това в Берлин????

8

vesko02

преди 10 години

У нас няма да може и да отвори ,институциите ще го оглозгат авансово.

7

песимист

преди 10 години

Оня ден си купих сок от магазин. Оказа се отворен, 1/3 от сока го нямаше и миришеше на вкиснато.За какъв усет за мярка говорим?

6

Змеят

преди 10 години

Първо напърво, хората са нуачили това заведение, то може да започне да работи като обикновен ресторант, второ на второ, самите клиенти са го фалирали, тъй като усета им за мярка не е сработил. Или?

5

Анонимен

преди 10 години

Човешка природа. И аз щях да прибегне към комунизъма като пример, но има достатъчно коментари вече за него. Ще кажа само, че комунизъмът е неестествен и не е съвместен с еволюцията. Има винаги по-умни, които искат да се движат напред. Има и по-мързеливи, които две не виждат. Колкото по-голяма е солидарността в едно общество, толкова по-бедно е то и толкова по-големи са злоупотребите. Научете хората да се борят и работят за прехраната си, всичко друго се нарежда от само себе си.

4

fsb

преди 10 години

в Берлин има едно заведение, където към 19ч. сервират вечеря като бюфет/шведска маса, слагаш си колкото искаш, наливат ти вино и накрая плащаш за колкото прецениш че си консъмирал.. През останалото време е нормално заведение. Явно германците си плащат, защото заведението е одавна така... Аз бях очуден като разбрах, но ми беше неудобно да оставя по-малко от 15 евро...

3

Анонимен

преди 10 години

За съжаление на китайския господин това не е негов патент. В началото на 60-те години един пловдивски архитект решил да покаже на пловдивските комунисти какво ще бъде по времето на светлия комунизъм. За целта платил всички налични банички в една баничарница и продавачите започнали да ги раздават безплатно. След час баничарницата била буквално съборена от тълпата. Изглежда че китайците са доста по възпитани от нас, щом за 3 месеца не са успели да му унищожат ресторанта.

2

Анонимен

преди 10 години

Те поради същата причина се оказа, че комунизъм не може да има никога, и това е една илюзия заради която хората безсмислено се избиват от 100 години насам.

1

Анонимен

преди 10 години

Господин, Лю Пънфей!Нещо ти "хлопа дъската"По-голяма глупост,не бях чувала!