9

...

преди 10 години

Otec Ivan da spre da prosi i nie ne sme dk1hni da mu pimagame na tozi mrasnik

8

е

преди 10 години

ремонтирани сгради,конвекторни печки,топла вода и за кого за фанатици които един ден ще викат алах акбар и ще ни взривяват, а отец Иван ходи да проси консерви и дърва за зимата, значи за другите може да го раздаваме самаряни и да ни проглушват ушите видите ли колко сме гостоприемни и толерантни,а за наши български деца щото там не са само ***, те не ни интересуват пише се тук там по между другото лицемерие от страна на народа ни и интерес да прилапат млн. от страна на управниците ни това е

7

mirko

преди 10 години

Закарайте им тухли на границата и да почват да строят стена. Който не е съгласен нито хляб нито подслон.

6

Анонимен

преди 10 години

Задължително да се отделят 2 милиона лева за нова реклама за цифровицацията ,тоя път на арабски и кюрдси език........За да не им се нарушат правата за достъп до информация...А, и след новините на турски ,задължително да се пускат и на арабски език....Нали така ?

5

йованчо

преди 10 години

В нашата държава българин да не си. То ***, арабски емигранти, че и уличните пумияри получават повече грижи от българите. Да ви се не види и правителство заспало и *** дето и майките за пари и власт ще си продадете!

4

Мартин

преди 10 години

Аре бе ква война кви 5 лева ? Никакви новини за войни в Сирия не съм чул ....те го направиха по зле и от Виетнам ......сбиха се 2-3 града в Сирия колкото да дигнат пърдела и да напълнят БГ и ЕС със ислямски джихадисти .....и великите ни управници веднага се правят на " ЕС винаги може да разчита на нас , дори и да напълним страната с такава *** дето никой не я ще "

3

Анонимен

преди 10 години

ЯКА ДЪРЖАВА......А НЯМА ПАРИ ЗА ДОМОВЕТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА---ТАМ Е ...КОЙ И КОГА ЗА ПОСЛЕДНО ГИ Е ПОСЕТИЛ...КРАДАТ ОТ НАРОДА СИ ДА ХРАНЯТ .....ДЖИХАДИСТИ...!!!!

2

Хомо Фабер

преди 10 години

Карайте ги да работят тези имигранти! Поне да си изкарват издръжката! Да копаят по улиците и по полетата и където има нужда от тежък физически труд.., който не иска-до границата и един здрав отзад! Да не са дошли да лежат в палатки и хотели! Само децата до 14 године да се освобождават от трудова повинност! Ето, англичани, германци и французи искат същото-приемат хора, които ще работят-останалите go home...

1

Анонимен

преди 10 години

Дали имат цифрова телевизия:)