11

48678Атанас

преди 10 години

Такива изказвания съм слушал на комсомолските събрания

10

Ха!

преди 10 години

Този домашен *** взе да се взема хептен на сериозно.Доскоро сипеше простотии от "името" на българския народ,а вече започна и от името на Евр(Е)опейския съюз.Скоро ще започне и от името на Света.Както го е обхванал комсомолския ентусиазъм, не се знае каква още простотия ще сътвори и все от името на "Многострадална Геновева"(народа).

9

Анонимен

преди 10 години

Podpisa sa na Ukrainskiq prezident struva 20 miliarda ! Tolkova obqvi , inache nqmal dase saglasi ! Nai mnogo mojel da smakne 10 euro i to zaradi vas , poneje se iskazvate ot uvajenie kam tqh Gaspadin Plevneliev !

8

Анонимен

преди 10 години

Кой те духа,та се клатиш Плевньо?На кой е нужно твоето мнение.Прави са ,че не искат Европейският Съюз.Нищо добро няма да видим от Брюкселските хрантутници с високи заплати.

7

Manafov

преди 10 години

Я, бай Педи къде си пъха човката. Абе оправи първо себе си, после жената и след това бившата съветска република.

6

Dedovia

преди 10 години

Плювню просто да спре да се изказва за каквото и да е поради пълната си неадекватност.И най-доброто в неговата уста звучи като глупав виц.***!

5

The king

преди 10 години

Да поискат тогава помощ от Русия, като искат да са близки!

4

The king

преди 10 години

Плевнелиев е прав - защо Украйна иска помощ от ЕС, като не иска да се асоциира с ЕС?

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

Какви ползи ни донесе членството в ЕС? Ами НИКАКВИ, само загуби, като почнем от спирането на 4-те блока на АЕЦ и стегнем до налагането ни на всякакви глупави разпоредби от Брюксел - като за щастливите кокошки например.

2

rumen221

преди 10 години

Искаме - ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ, и да спре гетоцида Ран-Ът, над нацията ни, чрез:1. Обявяване на Криза и шокова Либерализация в енергетиката2. Замяна Данък лихва с Данък банкови транзакции3. 20% Корп. данък4. Махане "тавана" на Осигуровките, изваждане Пенсиите от КСО, а инвалидните да се плащат от Здравните осигуровки5. Качване на чистата МРЗ на соц. мин. 562лв. (на 3 мес. с по 20лв)6. Връщане на ДДС за лечение, лекарства и храна7. Родителите на децата - без ДОД и спиране на платената Педофилия, чрез "майчински" само за пълнолетни!

1

rumen221

преди 10 години

Лъжльо Офшорналиев,Знаеш ли по какво се различаваме от Европейците...:1. Хуманизъм... - по нашенски "човещина..."2. Соцална справедливост... - по нашенски "хорски срам"...За да разбереш разликата, прочети за:Човещина... - Що е то "Жизнен минимум" (351лв.) ..., Хорски срам... - Що е то "Социален минимум" (682лв.)..., А у нас 90% от хората живеят с по-малко париАко и след това имаш въпроси, ще ти струват пари....