49

Mangi4a

преди 10 години

"Още търсят истинската самоличност на Салахедин" --Да не си губят времето -- Гърците ще я хванат!

48

Злопаметна

преди 10 години

до 521кой ще им тегли шута ПРЕДИ?! А евросубсидии за горките бежанци кой ще ги усвоява, наивнико?!

47

до Злопаметна

преди 10 години

Уморих се с теб. Шут и през полето им трябва ПРЕДИ да са извършили престъпление. След извършване на престъпление ПЪРВО много тежко наказание/Лагери, да го самоубият.../и след това шут през полето, за да не си помисля да се връща той или някой от другите ***.Ти предлагаш, като НПО-та- например: арабоафриканец изнасилва или убива някой и никакво наказание, просто му казваме:Отиди си и неправи повече така.Моля те, ако не си араболюбка осмисли какво ти написах.Престъпление-жестоко наказаниеВЪН

46

Злопаметна

преди 10 години

До йованчоНяма кой да го самоубие, те повечето там са от неговия цвят, даже евала ще му кажат задето коли ***. неговите приятели-сънародници като нищо ще почнат да му мъкнат портокали да не страда от авитаминоза и ще го направят мъченик. Идиотска работа(((((((((((

45

йованчо

преди 10 години

Затворете границата и върнете цялата тая пасмина в Турция откъдето се е домъкнала. Те да си ги карат накъдето решат. А пък тоя *** няма ли кой да го самоубие в затвора, че тя българската наказателна система е смехотворна.

44

Злопаметна

преди 10 години

до 47 - къв чартър ви гони през полето - откъдето са дошли през каквато граница - турска ли гръцка ли там да си ходят. Докараха ги в центъра на центъра на София, какво искате, дайте и по едно общинско жилище да им дадем? Бреййййййййй, плашите мухи с мед, не е истина просто.

43

****

преди 10 години

Вкарвайте го в панделата,и след два дена кажете,че се е самообесил и да се преключва,както с него,така и с другите *** които са като него.

42

до злопаметна

преди 10 години

Предлагаш на всеки ***, който е направил престъпление да му организираме чартър и да го изпратим по-живо по-здраво ли.? Не е ли по-добре да му се организира сървайвър на някой остров на Черно Море, уранова мина или чисто да се "самоубият" при арест... Но трябва жестока форма на наказание/ и ако го преживеят,чак тогава експулсиране/, а не просто да ги изпратим да си ходят. Ами те пак може да решат да се върнат, когато разберат, че няма никакво наказание за престъплението им

41

Злопаметна

преди 10 години

До 44Нашите затвори са като палати за тези диваци, не проумявате ли че те нарочно ще правят зверства за да влязат в затвор на топло и с манджа бре?! Върнете ги там в тяхна Сирия където е глад и война, а не да откачат тук за да си живеят с дрехи и храна в затвора, където отгоре на всичко никой да не посмее да им посегне, на милите. Бе вие уред ли сте?!

40

до Злопаметна

преди 10 години

Глупости пишеш. Така някоя тарамбука, ако направи убийство, изнасилване.... да му предлагаме само наказание безплатен превоз да *** му страна ли? Трябва на такива просто да им се изпълняват присъди без съд и присъда и . На никой няма да липсват.

39

Злопаметна

преди 10 години

Какво ме интересува как се казва тоя, дето вади на децата ни ножа? Екстрадирайте го по живо по здраво в Тарамбукия, откъдето е дошъл, то и това остава - да кисне в нашите затвори ние да му плащаме храната и топлото от нашите данъци. Има си достатъчно местна ***, не щем вносна, пък както ще и да се казва.

38

Анонимен

преди 10 години

Nakraq shte izleze che se kazva Aladin ot valshebnata lampa !

37

Иван Пешев

преди 10 години

Не може без документи, просто не става, да им го набият в тъпите тикви още на границата иначе да си седят там където са. Ако на някой са му изгорели документите при военните действия ще доведе свидетели или ако и това не става в панделата до второ нареждане, но не и на свобода да си разцъква.

36

Анонимен

преди 10 години

Абе какво му търсят самоличността на тоя бе...*** разиграването. Незаконно влязъл - значи е престъпник! Заснето е нападението с камера - ето още едно доказателство! Вики е свидетел и потърпевш...кво толкова го мислят. Това ако е в нормална държава, отдавна тоя да го "обдишват" в некоя килия. Егати съдебната система, егати държавата, егати политиците...

35

Кратун

преди 10 години

Щом сам не знае кой е - слагайте му един чип като на домашните кучета и вече няма да има въпроси.

34

Анонимен

преди 10 години

кво значение има?На мен ми прилича на Осама бин Ладен.В Гуантанамо Бей ще се сети всичко.Как се казва откъде е ,кои са му приятелите и от коя групировка.Нали нашите власти работят заедно със американските? Да им го пращат- те имат доста разговорници.

33

Анонимен

преди 10 години

Я го изтервете и ,При опит за бягство' -некадърници и предатели сте вие.Счупете му кокалите и веднага ще каже кой е и какъв е.

32

Абе ей!

преди 10 години

югоизточна България е заприличала на Сирия ! нещата загрубяват, има влезли терористи които си се настаняват спокойно в изоставени къщи по селата, почват и да сформират групировки и скоро ще стане мазало. Ясно е, че нито един *** от т.нар правителство няма да си мръдне и пръста, дори ми се струва че добре ще им дойде такъв конфлик, така че по добре да се въоръжаваме, защото няма кой да ни помогне ако не си помогнем сами.

31

Ь

преди 10 години

Заради тия *** права на човека, само с глупости трябва да се занимаваме. Идва тук някакъв *** и започва да се будалка. И ние трябва да му играем по свирката, вместо да го заприходим под номер и да го изпратим в някоя мина да бачка за благото на толерантния ни народ.

30

Цеко

преди 10 години

Новите места за настаняване на пришълци да бъдат Парламента и Министерския съвет. Зградите, символ на алчност и простотия за два месеца ще са история!ОСТАВКА!!!!