43

Христов

преди 10 години

Няма мангизи , няма протест!

42

ЛИЛИ

преди 10 години

До АнонименИ БТВ и Нова са много гледани господине за разлика от ТВ 7 ,Алфа и т.н Нещо да кажеш по този въпрос

41

Анонимен

преди 10 години

Свидетели сме на титанична битка между bTV и Нова. Само че битката не е кой ще направи по-добро предаване, ще има по-висок рейтинг и ще привлече повече зрители и рекламодатели. Това са маловажни неща. Истинската битка между bTV и Нова е за това кой ще обслужи по-пълно, по-цялостно, по-великолепно ГЕРБ. Засега борбата върви с променлив успех, но важното е, че и двете телевизии проявяват огромно старание в постигането на целта. Има само една малка опасност в желанието да се покажат като верни слуги на ББ и двете телевизии може да останат без зрителиПетър Волгин

40

ЛИЛИ

преди 10 години

Протстиращи са 20,а къде са контрапротестиращите. Останаха само драскачите продажници,които са на топло и платени.ОСТАВКА

39

до 42

преди 10 години

И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ,АКО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО,ИЛИ САМО ДА КРЯКАМЕ.ЕДНА ЯКА ТОЯГА ЗА ТЕЗИ НЕНОРМАЛНИЦИ.Даже много е толерантно правителството към тях!ВИДЯХМЕ,,МЕДА'' НА ГЕРБ.Такова жилене беше,че повечето ще го помнят,докато са живи.

38

Анонимен

преди 10 години

еманацията на българската продажност няма почивен деналчни за пари и и власт са готови на всичкоимат парите имат телевизиите имат имоти дето и бай тодор нямаше и протестират за ощеи за още - абе *** народя няма душа да го доите повече свърши сеи вие ще се свършите

37

ТВ

преди 10 години

Как телевизиите отразиха протеста от 20 души:БТВ: "За пореден път хората изразиха недоволството си от кабинета "Орешарски" и поискаха оставка".НОВА: "Народът поиска оставката на правителството"ТВ7: "........."Канал3: "Виждаме вече прииждат хора, движението е спряно, граждани недоволстват срещу управлението.."

36

АМАН!

преди 10 години

Дайте снимка, ние ги познаваме вече - Асен Генов, Ясен Атанасов, Васко Кънев, Милена Маринчева, Михаела Лазарова, Александър Кошничаров, Комитата, Ивет Добромирова....да продължаваме ли до 20? Това е най-долната и *** манипулация, която се е случвала в БЪЛГАРИЯ за тоя преход - с любезното съдействие на фондация "Отворено общество", "Капитал", Босфор ТВ, Нова-БойкоТВ и още куп независими медии! Срам ме е!

35

AIMILIVS

преди 10 години

Наглоста на комунистическата *** ,окупирала власта ги разреди редиците , нормално е хората да се уморят да протестират всеки ден и да започнат да подържат протеста на смени , в нужен момент разбира се ще се съберат.

34

Анонимен

преди 10 години

До ivo kalpazanovНЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАЩАТА ТРОЙНА ИДИОТСКА КОАЛИЦИЯ

33

RADIANT

преди 10 години

Q C T A B K A !NEOKOLONIALISTITE INSTALIRAHA TEZI KUKLI I VEDNAGA USTROIHA IMIGRANTSKATA INVAZIA ! VTORATA ZADACHA E DA PANETO ROBUTAT PODARIAVANETO NA ZEMIATA NA CHUJDENCI. TEZI TROINI PREDATELI PROSTO NE SA BALGARI ! O C T A B K A!

32

6502

преди 10 години

Как днес са двайсе утре са двайсе иляди... иде студ, иде мизерия и глад.. иде края на комунистите!

31

Венелин

преди 10 години

Кой ли пък им вярва на тези на обещанията?

30

Венелин

преди 10 години

Бойче, с 50 кинта толкова баце - 20 човека. Кой ще ти мръзне в този студ, ако не развържеш кесията? Я не се стискай, 2 милиарда празнува преди 2 години, дай поне по стотачка!

29

Анонимен

преди 10 години

Ники, с лозунги не става бате! Трябва да си най-отпред. Във вашата махала има няколко. Хващаш, режеш на ситно, заливаш със сода каустик и вариш. Като не ти стиска да го направиш, не си чеши езика.

28

Анонимен

преди 10 години

Бройката на обявените протестиращите е винаги такава,че да не предизвика инфаркт на суколя, бисеров, сиско съселот, на мама праситу, че те и без това са в не добро психическо здраве. А десе е в шок.

27

Бай Ганьo

преди 10 години

Анонименпреди 1 часОт коментарите ви си личи че много ви страхуват протестиращите-------------------- Страх ни е, че от такива смотани протестетуиращи - БСП ще изкара още 45 години на власт!

26

Бай Ганьo

преди 10 години

Тези смешковци са по-малобройни от чистачките в НС...

25

БСП В СЪРЦЕТО

преди 10 години

Дойдох да се посмея от сърце :)

24

Искам оставка

преди 10 години

Искам оставка на протестиращите! Това е една алчна, егоистична, декадентна, корумпирана мафия! Те са високомерни и арогантни, агресивни и пълни с омраза. Те искат с брутално насилие да разрушат демокрацията и да въведат диктатурата на улицата! Искам други протестиращи конструктивни и креативни, обичащи България!