6

sokrat62

преди 10 години

До Mangi4aА мястото на махмурлия полицай къде е??? Кат гледам тоз от снимката му личи, че е махмурлия, да не говорим за физиономията на председателя Миков!!!!

5

Mangi4a

преди 10 години

Мястото на пътния полицай е НА ПЪТЯ, а на пияницата в къщи!

4

Усмивката

преди 10 години

Предлагам заснет пътен полицай, криещ се в храсти, зад сгради и др. подобни да бъде незабавно уволняван. Мястото на пътния полицай е НА ПЪТЯ! Строго да се спазват изискванията на ЗДвП, местата за проверка да бъдат обозначени и видими от разстоянието указано в закона! Пътните полицаи не трябва да дебнат за нарушения, а да ги предотвратяват!

3

Усмивката

преди 10 години

Предлагам на министъра на вътрешните работи актовете за нарушение на ЗДвП да се съставят от пътните полицаи, а наказателните постановления да се издават от институция неподчинена на МВР, например съд. Иначе шефовете от КАТ си защитават подчинените. Затова в съда падат много актове. Констатиращите нарушенията и наказващите не трябва да са от едно ведомство! Министър Йовчев, помислете по това предложение!

2

до университета на У

преди 10 години

Сега, при нулеви проценти става въпрос за психологическо състояние, така че изследването е налудничаво и тенденциозно.Същият резултат може да се получи ако шофьорът е ядосан, притеснен от нещо, закъснява за среща, има си лични проблеми, боли го зъб, не се е наспал и т.н.И

1

Koko

преди 10 години

На пътя винаги е опасно. Спрете да пишете глупости. По добре пребройте дупките по пътищата и натиснете правитерството да направи магистрали в северна българия, че ми писна от летящи тирове в насрещното