77

metro57

преди 10 години

Нарцисите винаги, ако имат време са ставали диктатори. Калигула, който запали Рим е същият като тоя, ако не го беше толкова шубе, като се върна от Щатите. Но не му вярвайте - той обслужва само егото си!

76

66666

преди 10 години

Да, направи грешки ,но е единствения който градеше нещо, а не приватизираше заводи и продаваше предпр. за 1лв., не съсипваше земеделието,а ги обгрижваше /зем./ за да се случва нещо и да тръгнат нещата в правилната посока.И това,което се опитват да ни внушат сега управляващите,че съсипал държавата е най-голямата манипулация.Държ. си беше съсипана ВЕЧЕ, той като дойде на власт.Да управляваш разграбена държ. в най-голямата св. криза и да обереш негативите,си е смелост откъдето и да го погледнеш.

75

anonimen

преди 10 години

nay prostiyat politik v istoriyata na bgrazigrava ni kakto si iska,no may nie sme balacite

74

rumen221

преди 10 години

ПИТАМ - ЗАЩО НЕ ВЪВЕЖДАТ НА ТРЕТИЯ ЛИБЕРАЛИЗАЦИОНЕН ПАКЕТ В ЕНЕРГЕТИКАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ЮЛИ 2012г.ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...ПОТРЕБЛЕНИЕТО ПАДА ЦЕНИТЕ, НЕ!!!ЯВНО ЕНЕРГЕТИКАТА НИ Е ЧИСТО ПЛАНОВА, КОМУНИСТИЧЕСКА!!!.

73

до 81!

преди 10 години

Малиии, колко си грамотен! Филология си завършил, нали? Ти трябва да си на влас!

72

bg

преди 10 години

abe boiko ja se skrii v bankja ili v USA stiga si prikasval prasni prikaski nama da si vetsche na vlas kak se sravnavasch s orescharski koito e utschen umen i ima vanschen vid ja se visch na kakvo saprilitscha mutra si bili i mutra si ostavasch po ti otiva sad garba na toscho jivkov a moje i orescharski da ohranavasch sa dr.ne stavasch sabraih i tompa da ritscha nama da si po varhovete idi pri dankov ili pri jena si v USA tam si po ok.kato petar Stojanov fernandela gerb e nai golamoto padenie

71

БСП = българофобия

преди 10 години

Индианското име на Пацата Олигарски е Заден вход.

70

Анонимен

преди 10 години

До Боко да кажеМилиарда е във фискалния резерв, където го премести Дянков. Ако искаха, комунистите щяха да го върнат обратно в касата. Обаче така им е по-изгодно.

69

Гледай са, баце

преди 10 години

Този изсмукан от г*за американски реактор, е поредната партенка. Идеята е да се тушира общественото напрежение и да се премине към строежа на АЕЦ "Белене". И ще кажат - геополитически баланс има. Понеже ни таковат от всички страни, разбираш ли, трябва да угодим и на двата големи братя. Ето, 7-ми реактор на АЕЦ "Козлодуй" го дадохме на американците да са мирни, сега вече руснаците могат да строят Белене. А гербаджиите са си свирчовци - а, у, на всяко решение и "оставка".

68

Анонимен

преди 10 години

С изключително "компетентните" си изказвания, г-н Борисов първо беше смешен, след това стана досаден, а сега предизвиква отвращение.

67

цирк Буда

преди 10 години

Гнусно л--но !!! Не занимавайте хората с този *** !!!

66

are_kulata

преди 10 години

Ротшилдовата демонизираща финансова империя изпусна Унгария, Украйна, Исландия.Виктор Орбан направи на пух и прах чуждите окупатори, вкара последните 3а премиери в съда.Разбирате ли какъв е залога, разбирате ли защо Сидеров е черната овца и АТАКА е оплювана.Планът Сидеров е толкова страшен за окупаторите, че ония вече се чудят какво да измислят да го скрият от хорат

65

Perspective

преди 10 години

Платени червени коментатори. Какъв протест с *** в Пловдив бе? А в София със сирийци ли беше?

64

135

преди 10 години

Тиква, по-неадекватен от тебе няма. Само това, че докара селския *** Дянков, да управлява заедно с тебе държавата ни стига. Ти и твоя ортак съсипаха бизнеса -то не бяха с поръчкови ревизии, нагласени търгове, откровенни кражби, цуцане на бюджета. Не се наяде мутро, не ти стига накраденото, като е ли ще живееш 200 години.. Върви в Ада !

63

Анонимен

преди 10 години

Точно тоя с калинките някак няма право да говори.

62

аут си

преди 10 години

Кой се ти бе Тикво ,че Орешарски ще се занимава с теб и твоите тиквеници.Когато имахте шанс да сте правили нещо сега никой не ви еб... за нищо не го ли разбра.С *** от Пловдив видяли какъв митинг за смях направи.*** не знаели защо са там он кмета им заповядал да направят по голяма талпата.

61

Боко да каже

преди 10 години

Борисов да каже къде е милиарда и половина от здравната каса, който източиха с Дянков и кой ще го връща?

60

до 46

преди 10 години

Бойко бил "***"... А вашият Станишев е голем предник! Най-големия!Този човек на снимката пак ще управлява, защото АЗ ще гласувам за него ! И семейството ми! И всички мои приятели! Айде баста!

59

хаха

преди 10 години

Бърборко пак е дънкал глупости на всеслушание. Крайно време е да му се намери някакво хоби на този човек и да спре да се занимава с политика, и без това от това нищо не разбира.

58

чоко

преди 10 години

Боли ме Боко кво бил написал във фейсбоко..Тоя като каже добър вечер, гледам слънцето залязло ли е