47

мето

преди 10 години

В момента с тези пари, ако не се откраднат, могат да бъдат закупени голям брой апартаменти и къщи в градовете, които са обявени за продажба и то по цени на данъчна оценка. Нещо като оборотен фонд към Агенцията по бежанци. По този начин би се улеснила и последващата им интеграция. Има ли някой да ме чуе?Или ако искате ги концентрирайте в Странджа-Сакар като продължение на Живковата програма за заселване и ще изпълните по- лесно предсказанието на Севрюкова, че после да ви изметем всичките наведнаж

46

Анонимен

преди 10 години

Милиционерчето овчев-тестото да си ги откара на вилата..все пак по негова вина са тука..докато беше зает да опази крадливите депутати от всенародната любов тия нинджи прииждаха по земя, въздух и вода.а сега ги набутва на хората нощно време.ОСТАВКА МИШЛЕТА ГНУСНИ.!!

45

Ben-Adam

преди 10 години

Някои ще кажат Бай Тошо нямаше да ги пусне. ЦК на КПСС нямаше да го позволи.Аз ще ви кажа друго, по време на тоталитарния режим само луд сириец щеше да тръгне да имигрира в България.През комунизма един българин решил да бяга през границата на запад, но граничаря го хванал. - Стой ! Какво правиш тук ? - Дойдох да се изакам.- казал беглеца- Къде? Я покажи ! - Ето тук. - отговорил беглеца- Защо лъжеш ? Това е кучешко г*но.- Какъвто живота, такова и г*ното другаю граничар- отговорил беглеца

44

Ben-Adam

преди 10 години

Израел е много по-богата красива и подредена страна, имат обща граница защо не отидат там ? Ще кажете религията е друга. Тогава да отидат в Саудитска арабия, Катар, Дубай, хора с пари и възможност събратя по религия, защо не ги приемат ? Всички тези дават пари за да тръгнат на ЗАПАД. Защо са се запътили към християнските страни? Въпроса "ЗАЩО" има един отговор- трето прошествие ислямизация на света. Започва се от лесните и след като наберат сили ще стигнат до трудните. Честито ви бурки.

43

иво

преди 10 години

До чингене СалиБат Сали, че някои българи крадат това не значи, че всички имат такава възмжност. То не бяха милиони, които усвоиха вашите лидери без да се подобри положението ви.

42

Ben-Adam

преди 10 години

Тези хора трябва да отидат в мюсулманска стан, където спокойно ще могат да изповядват религията си сред свои събратя. За атеиста религията е без значение но за арабите тя е всичко. Религията е тази която определя мислите им, поведението, и отношението спрямо околните. Нямам нищо против тях когато са на своето място. Путин защити Асад и ни навлече беля.Хората бягат не от добро но и не ни носят нищо добро. Ако те знаеха че България е с здрава граница нямаше да тръгнат към нея Да идат в Израел

41

Куропаткин

преди 10 години

Хайде честито - едно време ние плащахме на Македония да си държи албанците на тяхна територия, дойде време на нас да ни плащат да станем втори Бангладеш.Виц който ще е актуален към 2020г:Двама катаджии спират автомобил за проверка. Единия взима документите на водача и каза на другия:- Мохамед, виж какво странно име има тоя - Петър.

40

Зная къде ще отидат

преди 10 години

Тези триста арабиени ще бъдат настанени в зала 272 на Софийския университет. Това е наредила изпълняващия длъжността ректор - Ивет Добромирова. Тя е получили подкрепа и от члена на Ректорския съвет - Росен Прокопиев. Държавната глава - Иво Плевнелиев е дал мълчаливото си съгласие. Нова ТВ ще отрази събитието. Интервю с досегашния ректор (Иван Илчев) нямало да има. Той се е включил в акцията на Виктор Николаев за издирване на онзи, който счупи задното стъкло на белия автобус.

39

игнори

преди 10 години

Тези хора трябва да отидат в страни близки им по манталитет и култура, за да няма културни сблъсъци.Те не могат да бъдат интегрирани сред нас по никакъв начин. Представете си какво би било, по някаква причина 10 000 българи да отидат в Сирия, абсурд някои да позволи да живеят по своя си начин.Нямам желание да ми се мяркат пред очите забулени пингвини.

38

Анонимен

преди 10 години

Оставете бежанците на мира. Как ще коментирате написаното за нас в "Експрес" в новината по-горе? "С българите идват бандити и ментета". Хайде да оправим себе си ,че станахме за резил навсякъде.

37

чингене Сали

преди 10 години

До дни Агенцията за бежанците ще получи европомощ от 6 910 000 евро, обяви председателят на агенцията Николай Чирпанлиев.Сигурно българите ще откраднат и тези пари както крадат милионите евро помощи изпращани от ЕС за *** в България ! Българите са най-големите крадци ,кражбата им е заложена в ДНК , оправия няма !

36

makedonski

преди 10 години

Пратете ги в "Шератон" ние плащаме...

35

до 36

преди 10 години

Тези хора са жертви.Приятелю.Помисли кой разбута арабския свят и на него се сърди.НАТО (към които сме и ние) попиляха Либия,Сирия и т.н. Насочете стрелите си на Запад и най-вече много на Запад. А гьола в който цамбуркаме ще си е български още 1300 г. защото от нас по-проклето племе няма. Казано е още във византийските хроники.

34

Анонимен

преди 10 години

Това, че нямало да живеят тук е лъжа! С получаване на статут имигрантите на практика стават наши граждани. За съжаление нищо не може да ни спаси, защото народа е много наивен. До 5 години ще бъдем официално ислямска държава.

33

Историята човече,

преди 10 години

32 като нямаш понятие от ранната Българска история, не пиши глупости. България е създадена много пъти, но в Европа през 165 год. след Христа. Аспарух идва с 250 хилядна конница и разгромява Византия през 681 год, а Кубер ( днешна Македноия през 680 год. Двете Балкански Български държави са създадени НАСИЛСТВЕНО, с военна победа. Никой не ни е предоставил територия даром. Заварват сродни с тях Тракийски племена.

32

Анонимен

преди 10 години

до здрастиВ какво ти вярваш или не вярваш си е лично твоя работа и не ни засяга, ама хич! Ние тукашните жаби си пазим гьола от нежелани и неканени пришълци и никой не може да ни натрапва нещо срещу самите нас щото ще му дадем да се разбере!)

31

men

преди 10 години

хората са го казали вече, за къде с тези седем милиона. само джобните им за един месец не могат да бъдат покрити. а тези числа около 10 000 са пълна измислица. реалната бройка само на пристигналите терористи и икономически имигранти за последните 3 месеца е повече от 10 000 човека. на българите кой ще им предостави човешки условия за живот. ние кога ще протестираме и пред кого? и като ни писне от бай *** и му теглим ножа ще ни направят новата сирия. дано да се изнесат всичките *** към ингизистан. саслужават го и пришълците и англичаните.

30

бг

преди 10 години

давам 2 апартамента на 15 мин. от София за 55 000 Е ако искат да приберат бежанци а не да откраднат тия 7мил. и те като *** да лапат мухите

29

Анонимен

преди 10 години

Здравейте! 99 % от бежанците са мирни хора. Работа на ДАНС е да открие 1 -ят % недоброжелателни елементи. Не правете от мухата слон,че връщайки се в историята България е създадена точно така. Бъдете милосърдни и те ще се държат нормално. Не вярвам че бежанците искат трайно да живеят у нас. Приятна неделна вечер на всички!

28

Анонимен

преди 10 години

Къде ли отиват? Как къде? В центъра на София разбира се, за да грабят, колят и изнасилват неверниците.