54

Един българин

преди 10 години

Тия са дебелокожи, инати, хитри и безочливи - за пари и власт са готови всичко да изтърпят !

53

човек от народа

преди 10 години

боли ме ***** мен ,че тия *** няма да има от къде да крадат пари,народа повече от 20 години получава тежки удари под кръста и вече му е все тая дали е в ЕС или не... от там аз нищо хубаво не съм видял.. нито европейска заплата,нито европейски лихви на банките,нито европейско законодателство...само цените са европейски ,че даже и по две от техните...

52

Милена

преди 10 години

Президента да започне да произнася нормални речи, а не да чете от разни листи с тон на учителка!!!

51

avenir

преди 10 години

До Анонимен 41 Като толкова ги харесваш, направи си ги трушия за зимата! ОСТАВКА-А-А!

50

avenir

преди 10 години

До Анонимен 12Това беше за преди една година, ***, сега други са на власт.Къде освен в България си видял някой да протестира срещу опозицията?

49

arhar

преди 10 години

ще видим, че старците от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровителите на братя Галеви, а Доган и Д. Пеевски са покровителите на Златко баретата ...Горните лица са свързани с атаките срещу Цветанов и това е повече от очевидно .Иначе Доган е точно толкова болен, колкото бяха болни Трактора, Пешо сумиста , Маргините и сие , докато бяха в арестите, сиреч никак ...

48

arhar

преди 10 години

Доган , Д. Пеевски , Ковачки и Пешо сумиста са ортаци с Йосич .Ковачки е един от олигарсите на Доган, а Д. Пеевски усилено защитава Пешо сумиста , като излива помия срещу Цветанов и Ася Петрова .Ако някой си мисли, че при това положение на Доган му е лесно, жестоко се лъже . Не е лесно някой да е ортак с Йосич .Д. Пеевски пере парите на Доган и Йосич .Ако се върнем към онази оперативно - интересна среща на басейна ' Спартак ' между братя Галеви и Златко баретата , която беше организирана от Трактора и проведена в присъствието на Запалката, ще видим, че старците от кръга ' монтерей

47

VB

преди 10 години

Смешно им е на другарите комунисти?

46

Луд Гидия

преди 10 години

Дядо Илийчо, не видиш ли, че тримата от портретите на стената са отвърнали очи от тримата мижиТЮРКовци пред тях и гледат наляво?

45

Един българин

преди 10 години

Най-големият грях на комунизма е, че създаде няколко поколения неверници ! Когато болшинството хора нямат страх от Бога, цялото общество върви към провал !

44

Един българин

преди 10 години

Тия двамата ухилените са позор за тримата на портретите зад тях !

43

БГ

преди 10 години

ТРИ "ДЕЦА " НА ПАРТИЯТА "МАЙКА",КОЯТО РАЗГОНИ МАЙКАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! ЛИПСВАТ САМО БОКО-ТИКВАТА И МЕСТАН-ОЧИЛАТАТА ПЕПЕЛЯНКА..................ПАРДОН ЗАБРАВИХ ЗА *** СИМЕОН. БАНДА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И РУСКО- ИМПЕРСКИ ***. ПРЕЗИДЕНТА ОЩЕ НЕ Е ОТГОВОРИЛ ПО КАКВО ГО СЪВЕТВАШЕ КОМУНОИДНИЯТ ФАШИЗОИД И НАСТОЯЩ МИНИСТЪР НА НОВАТА "НАРОДНА МИЛИЦИЯ".КАКТО ЗНАЕМ ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ОПОРРА НА партията. СПОМНЕТЕ СИ СЪЩО КОЙ ПРЕДЛОЖИ цацаров И КАК БЕ ПРОВЕДЕНО "ГЛАСУВАНЕТО".НЕГОНИЦИ !!!!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Тежко е да се кланят постоянно на западняците, така си откриват дупетийте, а Народът е отзад и не се знае, знае ли се!)))

41

Националист

преди 10 години

как може да си губите времето да пишете глупости,когато мястото ни отдавна е вече с оръжие на барикадите.не ви ли е ясно,че комунистите са бреме за целия свят.изходът е: кръвна революция,официална християнска религия доминираща,избори по махали и градове на познати личности,само 100 представители в парламент,максим допустимо богатство на човек=30хил миним заплати.Задължително образование поне 8 кл.,2 деца на семейство без ***.

40

Анонимен

преди 10 години

tri mazni mutri pozirat pred nai golemite Balgari.

39

Анонимен

преди 10 години

Много нелепо ми изгкеждат на фона на портретите на великите българи зад тях. Особено този в ляво на снимката, гади ми се

38

ЗОРО

преди 10 години

Хей хора,обърнете се назад и вижте БСП и другите влечуги, колко години бяха във власта и какво направиха с милата ни държавица.ГЕРБ за 3,5г в криза направи толкова много,което естествено не се вижда от управляващите.Дали софиянци щяха да се возят за едно левче в метро до различни точки в София,зала Арена,магистрали.Единствената грешка беше ,че не дадоха малко стимул на социално слабите,но за сметка на това не допуснаха ситуацията с ГЪРЦИЯ.Това което правят сега е по трохичка на твърдия електора

37

Анонимен

преди 10 години

Злобата на *** си личи от километри - сега ще започнат едни въпроси за офшорките...

36

мислещ

преди 10 години

А сега платените писачи от БСП ще ви убеждават как няма смисъл от избори. Много ясно- за да направи необходимите кражби и за да успее да ги прикрие на БСП й трябва един цял мандат. Същото е и с ДПС. Атака им трябват за да вдигат пушилка и да разсейват вниманието. Орешарски просто отрови обществото. Нищо против тези хорица, които ги докараха като *** в София преди една седмица, но не искам техния глас да определи накъде да върви страната ни. Оставка! Забрана на БСП! Разтурване на ДПС!

35

Анонимен

преди 10 години

Байко няма ли да се намеси? Без него сме на никъде, за наше щастие този човек се е нагърбил с нашите проблеми и му пука само за Балгария! Ти найстина ли вярваш на тези простотии, който си написал или просто си дрогиран? На бате ти Бойко мястото му е в клетката на маймуните в зоопарка.