21

sv.

преди 8 години

До Анонимен 5,браво за изказването ти,гроб,трябва да стане наистина на гроб, за да не вгорчава още живота на хората,това са мръсни продажни ***,които и на оня свят нетрябва да отидат,БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ,АНАТЕМА!!! А крадливия еврогейскоеврейски съюз не само да се разпадне,а за нищо на света името да не му се споменава,да горим *** знамена!!! За всичко са виновни ТЕ, заедно с атлантическата си дупедавност и насоченост,не е ли жалко за всички тези хора ,дали си здравето и живота!

20

ха-ха-ха

преди 10 години

Наглостта на тиквениците е необятна :)))). Не стига, че Тиквата и банките около Тиквата са в основата на това, че тези хора са станали бездомници, ми сега продължават да наглеят :)))

19

Бай Миле

преди 10 години

Здравейте мили ми прошляци! За наще и чужди *** за пореден път си подадохте задниците!!! А за тези Българи, които наистина се нуждаят??? Стотинки и одеала от на Тошо времето хвърляте.. Вие срам нямате ли? Скапаняци

18

Maniac

преди 10 години

До varg vikernesНе те ли арестуваха,щото закла Euronymus?

17

Интересно...

преди 10 години

...ми е какво направиха от ГЕРБ по този проблем,тъй като той не е възникнал в последните месеци,а е доста стар.Направиха приюти за кучета...така де,откраднаха предвидените за тях пари,но иначе вдигнаха шум до Бога,че ги правят,но в медиите не излезе и ред за тези хора.Другият въпрос,който неизбежно нахлува в съзнанието ми е - на какъв език са си говорили Адемов и Селих

16

художника

преди 10 години

В проекта за държавния бюджет за 2014 г. е предвидено финансиране в размер на 3 962 800 лв. за близо 1000 потребители ???Излиза че всеки от тези бездомници получава по 330лв. месечно или дажбата дневно е 11лв.А пенсионерите, дето са се осигурявали през целия си живот вземат средно по 300лв.Значи, или бездомниците вземат много/за нашия стандарт/, или много се краде ???

15

varg vikernes

преди 10 години

До ТопнюзНикога не съм бил арестуван за педофилия,защото не съм педофил.Бях арестуван по политическа поръчка на герб.Като видяха каква грешка са направили и им се объркаха плановете оклюмаха.Счупи се трамплина на агента Любомир Христов.не му се получи отскока в новото назначение.Но колелото се върти.Сега съшите тези хора ги арестуват и ги привикват.

14

Лъжа е !

преди 10 години

Само в Сливен има над 2000 бездомни !

13

Анонимен

преди 10 години

Малееееее! Намерил кой да пита! Гербери, а вие какво направихте за нещастните, болните, старите,бездомните,бедните,изоставените...? Ще ви кажа- принудихте ги да се самозапалват и да умират в ужасни мъки!

12

Господ не може

преди 10 години

Те сами са поели по този път , и Господ не може да им помогне , които го мързи не трябва да яде

11

Анонимен

преди 10 години

Ще направят това което направиха от Герб за тях ! ! !

10

Анонимен

преди 10 години

А един обикновен гражданин пита Вие от ГЕРБ наистина ли сте толкова *** или само се правите на такива Вие какво направихте за народа като цяло Единствено и само по голямо обедняване

9

Valeri

преди 10 години

Каквото направихте и вие от ГЕРБ т.е. нищо

8

Топнюз

преди 10 години

varg, ако не те арестуват пак за педофилия, ще разбереш дали ще го погне.

7

Анонимен

преди 10 години

Това ще свърши в най-скоро време.Толкова го мрязя този ЕС,че представа си нямат!От 2007г когато ни взеха,на мен ми взеха здравето,семейството и дома.Крава с теле курбан ще направя само България да направи като Украйна и се махне от тези изманници.

6

varg vikernes

преди 10 години

Няма страшно скаут номер едно на републиката шуемнецът Добромир Драев ще им осигури всичко необходимо само да не го погне прокуратурата за подареният лагер Ивански от гербаджията областен през 2012 година.

5

Анонимен

преди 10 години

значи за 6000 бежанци има подслон, вода,и парно, които ги плаща държавата, дават им 3 пъти на ден агнешка супа, от кампании им събират дрехи, които те изхвърлиха на ***, щото били използвани, а за нашите родители и хората, дали си живота за строежа на СВЕТЛОТО БЪБЕЩЕ няма нищо. Ното даже и среден?!?!?!?!?!?!???!?!?!?

4

Анонимен

преди 10 години

Герб, вие какво направихте за тях? Безсрамници!

3

един

преди 10 години

Ние имаме бездомници и не можем да им помогнем , но нагло ни казват какво да правим с бездомници от други държави ! Това е цинизмът на служители с дебели заплати от ЕК-те!

2

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

А, по времето на ГЕРБ по-малко ли бяха ?