79

metro57

преди 10 години

Да се извини и на фашистите в Гърция, щото тука няма и за антифашистките изстъпления.

78

avenir

преди 10 години

До Анонимният 48"Тоя парламеНт е отговорен пред България да съхрани " ОЛИГАРХИЯТА!

77

avenir

преди 10 години

До Анонимният 51Младежо,ония си отидоха преди 8месеца, сега СтаниШев и Местан комадват, барабар със Сидероглу, не ми пробутвай притоплени манджи!

76

avenir

преди 10 години

До Анонимен 80Терористите не само, че не се извиниха за БУНОВО, но им издигнахме и паметници, един от тях е днеска депутат в НС и ни УПРАВЛЯВА, камо ли за 500-те години! Позор за това управление !

75

avenir

преди 10 години

До линко 81Да бе , Южен поток,"отличния проект - възродител на икономиката ни" - всъщност обикновено шантажиране на Украйна, но за наша сметка, разбира се без полза за България, но с доходи за някои от управляващите! Ликувай народе!

74

avenir

преди 10 години

До spoko 85Защото в България го договарят *** на РУСКАТА ДЪРЖАВНА МАФИЯ, които са си подложили вече паничката и чакат подаянието и няма оставка, докато не си го получат!

73

avenir

преди 10 години

До стига вече 90Кой ли, Баба ми, нея на три годинки са я мъкнали бягащите българи от бело-морието и майка и с още две по-големи деца, турците заклали баща и, през гори и пущинаци, останали живи, те си знаят как, та укираинският евреин днеска да се извинява на турците , плюейки върху нещастието на поруганите тогава българи!Позор за продажните политици!

72

avenir

преди 10 години

До Анонимен 93Защото са обикновен фашизъм!Не че червения се различава съществено!

71

аман

преди 10 години

Поредният ,,КАТАРЗИС'' на ,,другаря'' Станишев!!!

70

Анонимен

преди 10 години

Поне се извиниха а ДСБ все-още не са се разкаяли нито Костовата приватизация дето подари на ченгетата собствеността на цяла България за без пари, нито за реституцията на Лучников!

69

Анонимен

преди 10 години

Приветствам гражданските патрули в центъра на София като израз на гражданско и отговорно поведение. И се питам на кого пречат и защо властта се страхува от тях и всячески се стреми да ги "омаскари"??

68

sokrat62

преди 10 години

Що ли липсват гъбки червенушки в тоз сайт да щъкат минусчета или не са получили "опорни точки" когато става въпрос за сексуални изяви на лидерите им!!!!!!!?????

67

някой

преди 10 години

възродителния процес не беше справедлив акт спрямо бг турците,това е явно,но законите на България тогава и сега трябва да се спазват и едва ли атентатите тогава спрямо невинни граждани тогава бяха разумното решение на съпротива...сега едно извинение на лидер на БСП и то на митинг е меко казано популистко,така Станишев ще загуби дори и от своя твърд електорат...

66

цинизъм

преди 10 години

следващият пътместан ще се извини за атентатите на Гара Буново, Хотел Сливен, църквата в село Бенковскиволен пък щял да се извини за цирка пред джамиятасерго и той да не остане назад щял да се извинина "атака" за антифашистките политики.после пък щели да викнат боко, попа, мавъра, жан-валжани задружно щели да се извинят за бруталното и необратимозаличаване на цяла една нация от картата на планетата-майка,след извинението щели да се сбогуват сърцераздирателно с целувки и милувки амен

65

НАРОДЕ????

преди 10 години

Ако не ме лъже паметта,това е третото за последните 24 години извинение.Извинение към турския етнос от страна на българския етнос(преко или косвено казано).Първи беше конскозъбият "президент",пловдивското влечуго,Стоянов.Втори беше софийският *** Костов,чрез който,"народното събранийце" поднесе извинения и то доколкото си спомням,на Турция.Трети е СереГей.Всички те с*ат върху българския етнос,който най-активно си мълчи.Излиза,че "виновният" си мълчи.Някой да си спомня Турция да се е извинила

64

sokrat62

преди 10 години

"трябва да има справедливост и то в съда" да така е ама я познайте кой ще е на подсъдимата скамейка, ха така ей тия двамата от снимката, както и стотина други вечни парламентаристи барабар с Доган. Ама как да стане като ДС ги защитава вече 24год. и БСП-БКП и ДПС-ДС добре го знаят затова побързха да променят закона за досиетата и спряха работата на комисията. Оставка незабавно и избори за ВНС, нова конституция и президентска република е единственият изход народе!!!!!!

63

До spoko, #87

преди 10 години

Прав си, но явно предприемаческия дух у теб е дефицит!Не усещаш особеностите на БГ бизнеса и най-вече неговата спесифика, изразяваща се в: предварителното изкупуване на терени по трасето от едни наши момчета, осъществено не без благословията на когото трябва; необходимостта от изразяване на задължителната финасова благодарност; и още ред други пишман-бизнесменски врътки, добили публичност и масовост през последните години.Добър пример в тази насока са консултациите на "онзи хидроинженер"!

62

spoko

преди 10 години

Отивам обаче на сайта на Южен поток- България. Гледам километрите на тръбата във всяка страна и обявените официално цени за строителството. Какво излиза- БГ-538 км. по 6,505 млн/км, Сърбия- 422 км. по 5.502 млн/км. Унгария и Словения заедно- 595 км. по 3.232 млн/ км. Мисля си, у нас релефът е най-тежък. Отивам в Гугъл- гледам у нас почти няма планини по трасето, а в Словения само планини, в Сърбия също доста планини.И се питам- защо цената на километър на българска територия е ДВА ПЪТИ по скъp

61

майка

преди 10 години

пак ли тези двамата-лица от новия филм "досиета грим",само че не са от добрите....

60

vesko02

преди 10 години

На мен ми се струва ,че в хоросана са счупени и няколко яйца ,така че сещайте се.Мирише,при това гадно.