24

О,О

преди 10 години

ДАЛ,ДАЛ СЕГА ЛИ ГОВОРИШ,НЯМАЛО ДЪРЖАВА,КОЙ Е ДЪРЖАВАТА ТИ,ДОГАНЧО ПАК ЦАРУВА,СЕГА ЛИ МИСЛИШ,А КАКВО ПРАВИШ ЗА ОБЕЗЛЮДЕНИТЕ РАЙОНИ В КЪРЖАЛИЙСКО ,ЗА ТЕЗИ КОИТО ТЮТЮНА Е ПОМИНАКА ИМ,ИЛИ ВСЕКИ ГИ ЯХВА И ПОЛИТА ВЪВ ВИСЕНИТЕ НА БЕЗОБЛАЧНОТО ВРЕМЕ,БИСЕРОВ КОЙ ГО Е ТЪРПЯЛ ТАКИВА КАТО ВАС ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ.

23

жена

преди 10 години

Нямаме държава, щом отявлен агент на турското разузнаване си позволява да дана изявления. А великите водещи на герберовата Нова телевизия го гледаха в устата, позор!

22

Га еди кифтетата ни рива?

21

този не е българин

преди 10 години

Този г-н Дал не е българин, защото не носи българско име, а защото е платен говорител на чужди правителства. Не че г-н Доган е особено по-различен.

20

Анонимен

преди 10 години

Ако проговори - завинаги ще замълчи!

19

Чорбаджи Генчо

преди 10 години

Далчо Далчоо га беше на хранилка при ас не рева ся ,ко се циганиш да не мислиш ,че мишките ще те заобичат като им отвориш очите -ей на плюят и по тебе ?-народа не обича да му се говори истината ,а хляб и работа иска .Всички дето ни плюха са на заплата при нас и Волен даже е доволен вече....

18

Нямаме държава

преди 10 години

Така е. Вместо тоя турски агент да е в затвора - дава интервюта по медиите

17

evgeni1234

преди 10 години

Становище на пожарната охрана: по време на интервю с този субект,журналистите да не носят кибрити и запалки,поради "изпаренията" пред микрофона

16

льольо

преди 10 години

А той къде докладва?

15

Анонимен

преди 10 години

Този продажник Дал чак сега ли му роди тиквата че няма държава нали 20 години за това работи ЛИЦЕМЕР като е толкова голям патриот да отиде и да сезира прокуратурата за действията на Доган но и той самия знае че е затънал до ШИЯ в ***.

14

Анонимен

преди 10 години

За пръв път всичко написано е вярно. Страшно, но истина . Истина за България :/

13

Анонимен

преди 10 години

Бисеров отдавна е закопан някъде. За по-сигурно може да е минал през някой екарисаж, т.е. манга. Не е тайна, че 90% от *** са на хора на ДПС.(За тези, които не знаят, мангата е нещо щато цех за производство на дървени въглища.)

12

интернет лумпен

преди 10 години

Долу ДПС, да живее България!

11

Анонимен

преди 10 години

Никога не сме имали държава, просто в момента са такива времената, че чашата е преляла и на народа му писна. Сега изпъкват лека полека л..ната в които сме били навряни последните 70 години... Гордея се, че това се случва, не бива да оставим да им се размине. Хора, това тук не Борисов, срещу Станишев, това е България срещу Борисов + Станишев + Доган + ДС. И вместо да се хапем по форумите да запретнем ръкави и да ги изметем!

10

психолог

преди 10 години

Има Държава и тя се управлява от Доган-султан. Той си назначава министрите и е редно на него да се отчитат. Не знам само какъв *** и мижитурка трябва да си за да бъдеш Премиер като Орешарски. Този човек за власт и пари и майка си ще продаде.

9

sokrat62

преди 10 години

До До СократМълчал, едва ли просто не е имал достъп до досиетата на Местан и Доган. След като ги прочете разбра какви змии е имал в пазвата си. А ние след великото законотворчество на Манолова , Нинова и Бисеров може би никога нищо няма да разберем.

8

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

Цялата ни държава е проядена от тия мафиоти политиците! ДА КАЖЕМ НЕ НА МАФИЯТА! НЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО НИ КОВАТ ЗАКОНИТЕ! НЕ НА "ОПОРНИТЕ ТОЧКИ"! НЕ НА ДС! НЕ НА КОМУНИЗМА! ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

7

ГЕЛЕ

преди 10 години

ЦЕЛИЙО СВЕТ СА САПИКЯСА, ЧЕ МАФИЯТА У НАЗЕ СИ ИМА ДЪРЖАВА, САМО "ИНТЕЛИГЕНТНИЯ" - ***, 25 ГОДИН НЕ МОЖА ДА Я ВИДИ!? ГА-ЧЕ, ИЛИ Е КЬОРАВ, ИЛИ МУ Е АРНО - ТАКА!

6

BUSSIENS

преди 10 години

Касиме тебе те изгърмяха бате , квото си напраил напраил от тук нататък нема бате

5

Касим Дал - Взел

преди 10 години

Лицето Касим Дал е национален предател! Той е човека на турските служби в България! Той е човека и на Ердоган в България! Той заедно с Бойко Борисов провеждат в България мюсюлманската религиозна политика на Турция !