445

тттт

преди 10 години

Hезаменими ли са?8. най-бърже става с национална стачка, стачките са двигател на прогреса.

444

тотко

преди 10 години

да подават декларации и техните роднини.5.изборност на всички началници на РПУ-та, мандатност.6.промяна в изборният закон, бърза и лесна процедура за отзоваването и замяна на депутати и общински представители.7.корупцията извира от чиновниците, мандатност за чантаджиите, 4год да работи на държавна служба, 4год да му е абс. забранено. Mного чантаджии се оядоха, нема никакво текучество. Hезаменими ли са?

443

тотко

преди 10 години

1.чорбаджиите да плащат 75% от осигуровките на работниците тази година, по-нататък 80%, 85%, 90, 95%, 100%. Kойто неможе, има закон за фалитите.2.вдигане минималната заплата с 10% годишно, тази година с 20%. Kойто чорбаджия неможе да плаща , има закон за фалитите.3.избори ВСЯКА година върху една ЧЕТВЪРТ от България, за 60 депутатски места, туй е, другото е от Лукавого.4.който държавен служител не си подаде имотно-данъчна декларация автоматично аут, при някои категории служители да подават

442

politolog

преди 10 години

Тогава трябва да се промени Изборния кодекс. Ако това искат студентите, защо не го представят като първо условие, както и краен срок за неговото изготвяне и провеждане на нови избори. В противен случай, ще трябва да избираме само между партиите, които не са морални. Образува се един затворен кръг, от който няма излизане.

441

Анонимен

преди 10 години

Да въведат едномандатна мажоритарна система .Тогава партията с най-читави кандидати ще управлява.Ама нещо се дърпат.

440

politolog

преди 10 години

Нека студентите да заявят открито коя партия искат да ни управлява. Тогава може и да ги подкрепим. Нали за тяхното бъдеще трябва да мислим.

439

Дядо Коледа

преди 10 години

То това вече стана комична постановка.Едните си свалят каските-другите им ръкопляскат и започват да ги замерят с пиратки,след което първите пак си слагат каските.Като не искат,пардон,те явно не искат да ги защитават тези в парламента-да отидат да пият по една бира или кафенце,зависи кое време на деня е и да пуснат народа да ги линчува ония мерзавци за пет минути и да се свършват мъките.Следващото правителство няма да им се сърди за постъпките.

438

независим

преди 10 години

560,остави ги. Сега им е времето да вярват, да мечетаят. Едно време и ние бяхме като тях.И един ден и те ще се събудят и дълго , дълго време ще си мислят :ТОВА ЛИ ИСКАХМЕ И ЗА ТОЗИ ИЛИ ТЕЗИ СЕ ТРЕПЕХМЕ?

437

neni4a

преди 10 години

До СтуденткатаЯ стига с подобни заучени фрази.Борели се за б ъдещето.За кое бъдеще? За собственото си най-вероятно.А като хвърляте разни неща по ченгетата ,какво променяте? Кажете първо кой искате да управлява в кого виждате тоя морал,после се тупаите в гърдите,че сте най-морални и съвестни

436

Муто

преди 10 години

До АнонименИмам само една забележка - не простият, а много простият ни народ

435

Муто

преди 10 години

Иключителен мазохизъм и мерзост се иска за да наречеш агресивните *** - демократи.

434

СБНЛ

преди 10 години

От снимка 12 се вижда,че около заграждението няма протестиращи застрашаващи живота на полицая който се опитва да вдигне пияния си колега !!!

433

СБНЛ

преди 10 години

От снимка 12 се вижда,че около заграждението няма протестиращи застрашаващи живота на полицая който се опитва да вдигне пияния си колега !!!

432

Студентката

преди 10 години

Мдаааа,А твоето мнение какво е?Стига с тоя копи/пейст, мислете малко със собствените си глави.Четете някъде мнение на някой ваш авторитет и веднага става и ваше мнение.

431

politolog

преди 10 години

Никак не мога да повярвам на хора, които 3.5 години търпяха просташката надменност на една властваща глутница, събрана около една мутра, която съсипваше бизнеса на хората, авторитета на институциите, наричаше лекарите убийци, нахлуваше посред нощ в домовете на хората, демагогстваше, насади бабаитското мислене и поведение, раздели хората на "ние - добрите" и другите, които не ни харесват - т. е. лошия матрял. Щом тогава не са протестирали, значи не се борят за никакъв морал, никаква нормална държава, или пък против корупцията.

430

за БУДИСТИ

преди 10 години

Нито сте много, нито сте силни, само сте кресливи и гръмогласни !!! Никой не ви обръща внимание освен продажните медии !!!

429

Мдаааааа

преди 10 години

Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.А някои казват, че големият протестен зор бил за разпределението на няколкото милиарда евро, които се очакват от ЕС. Власт - обществени поръчки - наши фирми - наши пари - гражд

428

извън София

преди 10 години

БЛАГОДАРЯ ВИ ,ХОРА ,ВИЕ ОТСРАМВАТЕ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

427

Студентката

преди 10 години

И ние искаме да учим, но искаме и бъдеще, а не само диплома...

426

Анонимен

преди 10 години

До 546 Значи мислиш ,че всичко си е наред в държавата и си съгласен със аферите Бисеров, Пеевски и т.н нямаш нищо против според теб управляващите са честни и добри хора