9

Харалампито

преди 10 години

Стига с тези глупости. Когато наемеш някого в малка фирма с няколко човека, то е все едно да го приемеш в семейството си. Особено ако живееш в малък град и всички се познавате. Един проблемен служител може да потопи малка фирма - например за някои заболявания нямаш право да го уволниш и така може само да се надяваш да работи. Ако е криминално проявен - там пък да не говорим...

8

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха, а тука разни "шефчета" те карат да пописваш декларация, че няма да заременяваш в близката година! Не, че подписах, де.

7

nn

преди 10 години

Винаги си казвам всичко, дори преди да ме попитат - омъжена, майка на две деца, с баба и детегледачка. Никога не оставям несвършена работа. По-добре така, отколкото да ги оставя да гадаят и да ме отпишат по презумпция.

6

До 5

преди 10 години

Разликата между работодател и Американското правителство е в това, че те вече знаят отговора! Просто проверяват дали ще отговориш честно! И това не е дискриминация, става въпрос за национална сигурност!

5

Анонимен

преди 10 години

до 2Ами кажи го на американското правителство. При кандидатсване за американски паспорт, въпросът дали си бил арестуван фигурира и не само, ако си бил, трябва да обясниш къде, кога и защо. Пиши като ти отговорят.до авторкатаСтатията е BS.

4

Анонимен

преди 10 години

У нас измислените работодателчета винаги задават лични въпроси. Супер нагли извикали са,особенно в някоя мижава фирмичка

3

преди 10 години

лошото е че могат да проверят

2

1

преди 10 години

Нормално е да са незаконни.Честния отговор на въпрос от изброените може да доведе до дискриминация.

1

Анонимен

преди 10 години

Че кой би отговорил честно на тези въпроси и без това? Казваш им каквото искат да чуят и готово.