11

do nomer 5

преди 10 години

ne ni svetvai taka za amerika zashtoto tam niama zdravno osiguriavane a ima zdravno zastrahovane. I vtoro parite v zdravnata kasa promita tikvo sa s chasten harakter. Te sa ot biznesa I zaplati pribrani.ne sa nito biudjetni sredstva nito durjavni ili obshtinski park taka Che mnogo qsno Che chastni bolnici imat pravo na dogovori s kasata. Vuprosa e kak durjavni I obshtinski imat dostup do poveche chastni pari ot kasata otkolkoto chastnite bolnici. Durjava I obshtini da si izdurjat tehnite bolnici

10

Анонимен

преди 10 години

А той на какво учи студентите?Не му ли е неудобно да се появява пред тях? Много е трудно да си финансов министър след Дянков,разбираемо е,но ако Чобанов имаше малко повече ум щеше да се откаже или да отчете заслугите на предшественика си.

9

Анонимен

преди 10 години

Чобанов, отивай да чобанстваш - демек да пасеш овце! Финансите не са за тебе брат, много си ***!

8

препатила майка

преди 10 години

Всички болници източват здравната каса с несъществуващи диагнози и всички го знаят.Лошото е,че злоупотребяват и с децата.На детето ми му сложиха в белодробната болница в София с шеф проф.Минчев несъществуваща диагноза Астма бронхиале без да ме предупредят,че няма такава болест,а дори изписаха да пие синекод и да му направя рецептурна книжка при джипито.Не купих л-вото,заведох го на двама лекари пулмолози вече на частно,които казаха,че детето няма астма.Но нали бедните лекари взеха пътеката.

7

икономист

преди 10 години

Ако не беше Дянков досега Държавата да е фалирала. Но това може да го каже един обективен финансист, а този Чобанов със синдром на Даун , нищо не разбира. Пази боже сляпо да прогледне.

6

Анонимен

преди 10 години

До реалистТочно обратното - лично с мен се случи и в Пирогов, и в Трета градска да ме изпишат, като в епикризите пишеше, че в Пирогов ми е звършена операция и присаждане на кожа, ав трета градска - че са ми направени два пъти доплерови изследвания. И в единия, и в другия случай това не беше вярно, а е записано, за да вземат пътеките. С тези пари всъщност болниците покриват разходите си за цганите, колещите се мутри и бандити, които никога нямат осигуровки.

5

Да ви светн

преди 10 години

Герберуги, нали всички плашите, че ще напускате РБ по посока САЩ. Аз да ви светна, че там отделните болници сключват по избор договор с различни здравноосигурителни дружества! Не може да се разпределя ОБЩЕСТВЕН РЕСУРС, какъвто са събраните от нас (който плаща, де) пари за частни интереси (болници като на съпруга на "тежката артилерия" Атанасова). А Чобанов поне не е калинка и за разлика от Дянков РАЗБИРА от МАКРОикономика. Има разлика между счетоводител и макроикономист, да знаете!

4

РЕАЛИСТ

преди 10 години

До :-)Много си *** ти! Откъде накъде ще плащам ОТ МОИТЕ осигуровки за това, че някой е решил да се лекува в частна болница? Не си ли задаваш простичкия въпрос ЗАЩО се нароиха толкова много частни болници, а се закриват големи болници в провинцията? Частникът ти пише в пътеката несъществуваща операция и ТОЧИ касата. Да си *** гербер е ДИАГНОЗА!

3

:-)

преди 10 години

Чобанов,То едни руснаци са го казали много точно: Ако си ***, то е завинаги.Не очаквам да разбираш колко си ***.

2

Анонимен

преди 10 години

Май е най-добре Чобанов да няма повече договор за министър на финансите. С една дума: ОСТАВКА.

1

ДОЛУ БСП

преди 10 години

За три месеца правителството на олигархът Орешарски окрадоха здравната каса и сега в отчаяна кампания се опитват да намерят друг виновник за липсата на пари в здравеопазването.Оставка, червени престъпници!