91

Анонимен

преди 10 години

Значи какво излиза, утре двама *** могат да отидат да боядисат паметника на Васил Левски и всичко да си е наред, така ли? Мен не ме кефи че има паметник на американските летци бомбардирали София и избили хиляди мирни жители, ама не отивам да го боядисвам.Всички тези гадости и простащина водят до там че децата да се гаврят със снимки на Левски и на Ботев във фейсбук. И как няма да го правят, очевидно има на кого да подръжават.

90

Анонимен

преди 10 години

Че кволошо има...сега мязат на супергерои от комиксите,каквито са и тези в сградата зад тях.

89

Къса памет

преди 10 години

А лицето на "контрапротестите" ви Мишо Лай*нара, когато се изгаври с българското знаме, защо не бяхте възмутени другари комунисти? На всичкото отгоре СерГей Сатанишев беше въодушевен от това деяние и се правеше на рапър!

88

X

преди 10 години

И ние сме възмутени от БСП, ама те си царуват и не чуват какво казва цял народ!

87

vesko02

преди 10 години

В САЩ едва ли има комунистически символи?За тях комунистите са терористи.

86

Анонимен

преди 10 години

До абсолютната истина еРазликата е във формата на мустаците.

85

xari potar

преди 10 години

do 88 DRUGARIU GLOBATA E MALKA NAPRAVO NA LAGER V LOVE4 ILI V BELENE NA PRASETATA.SRAM OT BOGA,NI OT XORATA IMATE VIE BSP-TO ,KOITO NE MISLI KATO VAS DA UMIRA TOVA STE VIE GADINI MRYSNI

84

Анонимен

преди 10 години

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕНОбн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.Чл. 4. ... действия ... насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.

83

Анонимен

преди 10 години

Тук не става въпрос за политически пристрастия, а за възпитание. Какво ви е виновна скулптурата? показвате безсилие. Така е когато ви липсват аргументи. Едни и същи лозунги, отпреди да се родите. на ичезнали вече партий. Направете нещо от което да се възхищават хората. Простащината ви отблъсна и малкото заблудени хора, които ви подкрепяха. И тези ще имат парламентарно представителство. Кой луд ще гласува за тях? И не ми казвайте, че не ви е платено за това.

82

Гражданин

преди 10 години

Кутев,както винаги вие и вашата партия фарисейски измествате въпроса.Хората протестират не срещу Далчев,а срещу вас и политиката ви на лъжи,измами,клевети,корупция и кражби в иметона власт на всяка цена,за увековечаване господството на партийната олигархия!

81

Анонимен

преди 10 години

Глоба от по 1 00 000 лв. на изрисуван сантиметър на човек, за да се понапълни хазната. Те от дсб са мулти милиардери и бълха ги ухапала.

80

Наблюдател 1

преди 10 години

Проблемът е че партизаните не са боядисани изцяло в червено, а има син омразен цвят. Аз мисля, че тази склуптора е направена в чест на терористическата организация наречена от комунистите партизани. Тази склуптура не трябва да се вижда, Тя трябва да бъде скрита в музея на комунизма.

79

Възмутен

преди 10 години

И аз съм възмутен, че пратихте прадядо ми на лагер, или вече не сте "такива"? Едно време учехте че капитализма е зло, сега сте първи капиталисти другари ...

78

suzi

преди 10 години

ентелигентни дрисльовци

77

Владимир

преди 10 години

До mitovaГ-жо Митова , вие като видна комунистка , можете ли да ми кажете каква е разликата между комунизъм и фашизъм? Моля ви ...посочете ми една разлика между тези две извратени анти човешки движения? Само една разлика ми посочете, една единствена !Идеологията в основата на двете движения е една и съща без капчица разлика! Очевадно вие се впечатлявате от обвивката а не от същноста г-жо Митова. Желя ви благоденствие и успех(нещо което вие никога няма да усетите и получите благодарение на БКП)

76

xari potar

преди 10 години

Drugarq Kutev predi nqkolko meseca opita da byde syvestta i korektiv na BSP.Da kritikuva,da dobliji do masite BSP.Ne6to ne mu se udade taq mu rolq.Sevest dali ima ne znam.No ako porazkaje na bednite privyrjenici na BSP za biznesa s toka na jena si i drugi biznes dela edva li nqkoi siromax bi mu pvqrval na toq.Lud koito verva na bogati i kradlivi komunqgi.

75

абсолютната истина е

преди 10 години

...ЧЕ ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА СА ---ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА!ФАШИЗМА Е ---"НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"КОМУНИЗМА Е --" РАЗВИТ СОЦИАЛИЗЪМ"И ДВАТА СТРОЯ СА АБСОЛЮТНО ДИКТАТОРСКИ!!!ХАЙДЕ КАЖЕТЕ ,КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

pamet

преди 10 години

За какво врякат тук червените *** Паметник на терористи които по заповед на чужда държава избиваха собствения си народ като не забравиха и добре да се облажат със заграбеното му имущество и които фалираха 3 пъти държавата до 1989 г.Съветвам ги вместо да смърдят по форумите да ходят на пръсти и да бъдат по-ниски от тревата.Да целуват ръка на нормалните българи че ги оставихме живи след 10.11.1989 защото може и да размислим

73

mitova

преди 10 години

До 78Няма да ти е излишно да попрочетеш малко история! Недей да мислиш, че всеки що годе нормален човек е комунист, само защото не приветства престъпността!

72

Владимир

преди 10 години

До stariadubкато виден Анти-фашист и Анти-комунист искам само да те поправя - Фашизъма по официални данни отнема живота най - малко на 75.000 души само в Италия! Но си много прав! Комунизма е отнел живота на повече хора от колкото втората световна война от всички воюващи сили взети заедно! Комунизма е долно нещо и много гадно. Комунизъм , фашизъм и нацизъм са най - долните неща случи ли се в човешката история и трите са отговорни за масови убийства на невинни хора! БКП са анти-Българска партия