272

az

преди 10 години

*** евтиния PR.За съжаление е пълно с е такава *** като тоя пикльо... щото в цялата ни държава не се прави нищо- само се руши...Що не дойде да построи нещо- може да сложи две тухли една над руга... ама НЕ. Тоя е от новите партизани ;о))Трябва да има показност ... Що не го пита някой защо не бачка тоя младдеж?Сигурно няма работа за него и затова виси по протестите като Професионален протестиращ !Вече е модерно и това...Хубаво е хората да имат мнение и желание да отстояват позиция. Да изкарват и да отстояват своето, но е грозно да рушиш, без дори да си построил нещо...Сега ще го

271

мератлуг

преди 10 години

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ къв сакатлък.Тоа паметник бил бакърен!Ако ютре заран го занеса на пункта на Мюмюн колко ли пара че ми брой за него.Отваам да каем на аверете е тва е гълема дълавера,бе неа за изпусканье.Леле колко пиенье мое се земе за тея пари брей.поне до коледа че стигне като да не изтрезневаме.

270

Тпрутпрун

преди 10 години

Явно БСП е мобилизирало всеки който може да пише да пише коментари по случая.Сигурно на Позитано 20 на три смени коментари пишат.Ако плащат добре обадете по колко дават на положителен коментар.Да докарам някой лев за нов диск на компа.Около 200 кинта трябва да събера.

269

Анонимен

преди 10 години

Много е тъпо! Изобщо не го смятам за умно, интересно и т.н. Някаква провокация отново. Просто десните партии вече много се излагат. Обърнаха всичко на шутовщина само и само да се копнат я за някое депутатско място, я за субсидия. Грозно е вече, пошло и гнусно.

268

Анонимен

преди 10 години

"Хулигански прояви", ха, ей комуноиди, 2013г сме вече, стига с тия соц. термини.

267

г-н Тау

преди 10 години

абе къв е тоя Генов ...кви са тия блогъри?!..нещастни активисти на ДСБ ...Иванеее ,покажи се за да си прибереш мършата бе,Костооов.............

266

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ БЕШЕ АБОНИРАН ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ. МИСЛЕХ ГО ЗА СЕРИОЗЕН ЧОВЕК А ТОЙ ХВАНАЛ БОЯТА И СЕ ДЪРЖИ КАТО ХУЛИГАН

265

me

преди 10 години

На мен спрея ми изглежда розов, ама както и да е. Правилно са ги задържали - навсякъде по света щяха да ги задържат за хулиганство, това си е нормално. Иначе всеки може да почне да си рисува по паметниците, които не му харесват (или пък му харесват много). Общо взето законите са, за да се спазват и когато ги нарушаваш, независимо от причината е нормало да очакваш някакъв вид наказание. Това че си блогър не ти дава право да унищожаваш публична собственост, както и ако си журналист например.

264

Коко

преди 10 години

А. Генов трябва да бъде осъден за хулигански прояви, защото това драскане не му е единствена такава. Нека сега се опита да говори за морал - *** и нагъл лъжец, на когото с удоволствие бих обяснил къде зимуват раците!

263

Анонимен

преди 10 години

До МАМАлеле тези млади хора били без идеали ,а комунистическите крадливи *** дето съсипаха българите какъв идеал имат освен да си напълнят сметките си като Бисеро?

262

Анонимен

преди 10 години

Жалко - да се гавриш със собствената си история.Това може да го направи само един такъв продажник.

261

Анонимен

преди 10 години

До Анонименабе когато беше с вас през февруарските протести беше супер ама сега е ***.....Мисля ,че простаците сте вие позитански лайняри !

260

Анонимен

преди 10 години

Браво на Генов ! написал е това което смятат милиони българи !

259

Красный Октябрь

преди 10 години

България излезе на улиците през февруари и изгони людоедското правителство на ГРОБ,а летните протести са платени и фалшиви,седянка на олигархията и невменяемата десница,протест на мизантропите!Разчистете централните части на София от този ***!"Колелото на историята се върти и ще се върти до окончателната победа на комунизма.";Честит празник на всички другари,на работници,на селяни,учащи се,на прогресивната интелигенция,която живее със страданията на българския народ!

258

Коко

преди 10 години

Изпратете четиримата мъже в затвора нека опитат там да драскат по стените. Двете жени ги дайте насам да си говорим за морала на протестиращите нещастници.

257

Анонимен

преди 10 години

Простация като Генов искат да управляват България!Позор и затвор за гамена,слуга на олигарсите!

256

Наказание!

преди 10 години

Всичики *** на съд!Тези бандити с разните им псевдоинститути и фондации унищожиха България!

255

СКИН

преди 10 години

Платеният *** се взе за майка Тереза! Асене, подведе народа и най-вече себе си затова, че си платена *** на Прокопиев! Платена *** си за ценностна система и морал! Нищо българско нямаш в теб да посягаш така история!

254

Анонимен

преди 10 години

Браво на момчето, но това не е достатъчно. Трябва кръв да се пролее комунистическа малко да им се дръпне ла*ното на тия червеи.

253

Анонимен

преди 10 години

Тоя разбойник трябва да стои на топло зад решетките! Защо трябва някакъв вандализъм и хулиганство от никому неизвестен "герой", да се превръща в новина.