81

titoti

преди 10 години

Викаме на Яне Янев, че е личната простит-тка на Борисов, ама като чуя какво казва за Бойко се чудя защо?Бойко Борисов - убиец мафиот.Който не вярва да посети: youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=related

80

Drunderski

преди 10 години

До t0read0r 89Човек това не са хора аз ги наричам герболетки/мажоретки та ГЕРБ/. Това са фанатици на които няма смисъл да им обясняваш, че като си против ГЕРБ не пречи да си против БСП, ДПС и АТАКА! За тях ти ставаш комунист турчин! Не им обяснявай те нямат акъл да го разберат, само ще си изгубиш времето!

79

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 77Народа не е *** и няма да гласува ни за ГЕРБ ни за БСП или АТАКА повече, ДПС може и да си събере електората, който гласува под строй но тава няма да ги спаси от изличаване! БСП не са направили толкова поразии колкото Борисов, не че няма да го направят в бъдеще!

78

Случайно да не сте..

преди 10 години

ЗАБРАВИЛИ!!!!Случаен човек можеше ли да стане охранител на Тодор Живков? ? . ?. ?Та да ви напомня: Бойко Борисов / ГЕРБ / и Сергей Станишев / БСП / от една мая са замесени.Само дето пууужарникарчиту забрай коя ръка го храни. Малко тъпичко е завалийчето.Само че, май не е ***, а хитрец и артистин. Уж БСП туй, уж БСП унуй, ама граби повече от комунистите т.е. от социалистите де.

77

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 85Никой не обвинява Бойко че е "пижарникар"/цитирам теб/. Обвинявам го че е некадърен, че не си свърши работата, за която бе избран преди 4 години а сега върши разни неща постфактум. И като го плюя не ме разбирай погрешно аз не плюя само него, а също и останалите в народното събрание! Смешни сте как скачате да защитавате един пълен некадърник!

76

Анонимен

преди 10 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СПАСИТЕЛЯТ НА НАРОДА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ,НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

75

t0read0r

преди 10 години

тук има една странна птица - защитник на ГЕРБ, който не може да проумее, че да си против ГЕРБ не значи да си за БСП и Станишев. Болшинството не сме нито от ГЕРБ нито от БСП. И питаме - защо нищо не направи Борисов? и не ми говори за магистрали!! явно в ГЕРБ е забранено членове да имат айкю, по-голямо от това на шефа..

74

герботъпкател

преди 10 години

Борисов...има една приказка като за тебе. На *** му мяза до едно време. Много нагъл взе да ставаш. Дори и за твоите стандарти.

73

haha

преди 10 години

Do 92 Ami to v zamiana Boiko shte izvadi zapisite na Sergo s momcheto s chervenite prashki. Kolkoto i da ne vi se vqrva e istina. Taka, che te se pazqt edin drugi, ima si predel na tqhnite napadki edni sreshtu drugi

72

t0read0r

преди 10 години

До Анонимен 90викаш имал възможност да унищожи БСП? правоприемницата на любимата му БКП? онази, която, само ако дръзне криминалният тип, трафиканта на наркотици ББ да прави простотии, ще му извади кирливите ризи (налични в изобилие) и ще се приключи. от казаното по-горе се разбира, че Боко е ядосан на станишев, че разваля хубавия бизнес (веднъж аз, веднъж ти), поставяйки го в положението да му се налага да се защитава.

71

Анонимен

преди 10 години

До г виелицатаА дали има такива *** които да се връзват на комунисти като теб?

70

бизуняк

преди 10 години

До ДОЛУ БСПможе и така да е. Боко знае ли това? 3.5 години управление с гл прокурор избран от шефа и нищо, какво да си мислим за стожера на Бг народ, д-г ген Борисов? че е супер яко ***? бате бойко пича? или просто ДС слуга с коефициент на интелигентност 0 и емоционалност на средностатистическа СИК/ВИС мутра?

69

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Комисионната от сделката с еърбъсите е естествено е отишла в джоба на Станишев и тъпата му жена.

68

Анонимен

преди 10 години

То в политиката на България само ЗОГУБЕНЯЦИ,и после искаме държава да има ?????!!!!!

67

г виелицата

преди 10 години

пещерният примитив пак се изцепи. едно се питам - има ли такива дето да му се връзват на глупостите? имам усещането, че последните избори нямаха кворум и бяха тоталн фалшифицирани а т.нар подкрепа за герб е просто опит на организаторите на полит живот в Бг да изконсумират докрай една инвестиция. или търся под вола - теле? може би ББ влезе с популистки простотии и сега виждаме агонията на шубелисан умиращ ***-криминал?

66

Анонимен

преди 10 години

Боко, не забравяй, че по думите на ***, той те издигна! Ха-ха! Как ще съдиш бъдещият министър-председател или най-малко евро депутат! С честен труд си изкарвал парите! Жалък журналист-нагаждач! С чии пари прави кампанията си! Маша, която ще падне от много високо!

65

edd

преди 10 години

Да ви имам навременната реакция! Поздравления!

64

Drunderski

преди 10 години

Тоя кретеноиден олигофреник Бойко вече ми лази по нервите с тъпите си изцепки! Абе *** 3,6 години беше на власт, що тогава не ги даде на прокурор. Това си е *** отчаян ход, който няма да доведе до нищо! БСП може да са крадци и всякакви други, но никога не са били *** като теб! А това изказване "защото в политиката с обиди не се постигат резултати" изби рибата. Ти *** така изгради кариера с манипулиране, лъжи и обиди и ти ще ми говориш, че не се постигали резултати?

63

Анонимен

преди 10 години

ДПС победа. На следващите избори ще спечелим 51%.

62

Анонимен

преди 10 години

АКО БАРЕКОВ Е ДУДК, БОЙКО Е КАВАЛ. ***, ТА ДРЪНКА. ИСТОРИЯТА МЕЖДУ ДВАМАТА Е АДСКИ ПОКАЗАТЕЛНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НРАВИ- ОТ НАЙ-ДОБРИ И БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ- НАЙ-ГОЛЕМИ ВРАГОВЕ. ТАКА Е И С МИРО МЪРШАТА, ЕМИЛ ДИМИТРОВ, БИСЕРОВ И Т.Н. И Т.Н.