21

Анонимен

преди 10 години

2 - ... трябва да са напълно Безплатни ! Ама - напълно !Обиден съм, защото е обществена тайна, че представители на фармацевтичната индустрия Плащат по симпозиуми на лекари, за да им дистрибутират лекарствата, без значение дали това би навредило !!!Обиден съм, че за 99% нишесте + 1% активно вещество, което наричат лекарство, цената е раздута до 150 лв. например, само и само да се изсмуква Рекета, който са взели от Нас !!!

20

Анонимен

преди 10 години

1 - И аз съм обиден, даже леекичко съм ядосан, даже леекичко ми идва да хвана сопата !!!Обиден съм и на НЗоК, и на лекарите, и на стоматолозите, и на фармацевтите !Обиден съм защото тези пари, ги плащам АЗ и такива като мен !Обиден съм, защото здравните Застраховки са Рекет !Обиден съм, защото по средна статистика за внасяните годишно към ~ 700 лв. от човек, му се полага, ако му се наложи от 200 000 до 1 300 000 лв. и в рамките на тези суми лечение, операции, лекарства, престой в болница ..

19

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПарите са в частните болници те се пръкнаха да точат само Здравната каса а не да лекуват.Трябва да си има общински болници

18

ре

преди 10 години

Резервът към НЗОК винаги е бил виртуален, тъй като Държавата е най-некоректния платец и внасят по-малка сума, но в отчетите се отбелязва цялата сума за вноски. Вината на Герб е че се възползваха от тези виртуални пари и ги осребриха с истински. Сега ефектът е, че там, където е имало резерв само на хартия днес го няма. Пари в касата не е имало. Когато държавата стане коректен платец, тогава ще има и пари в касата.

17

Загрижен

преди 10 години

Тази мома овчеподобна, я изгониха за злоупотреби при предишното правителство, но явно злоупотребите са били в полоза на някой от сегашните управляващи и затова скоропостижно я върнаха, за да продължи Ахмедоугодното дело!?!?!

16

Анонимен

преди 10 години

И сега не знаем къде е резервът на НЗОК, но го няма!Ами то освен да крадете друго не знаете.Върви си *** ***!

15

Анонимен

преди 10 години

Ми питайте Тиквата да каже къде са парите!

14

vesko02

преди 10 години

Странно ,че всички признания са пред ТВ7

13

митов

преди 10 години

Не си лош пророк...Просто благодарение на валутния борд се посъбраха малко парички и понеже няма как да ги откраднат - вече сме в ЕС и малко или много ни наблюдават , предизвикване на криза с няколко политически машинации ще отвори вратичката на далаверата.Отдавна се канят на тези пари.За какво Орешарски толкова упорито държи властта?

12

Анонимен

преди 10 години

Тези дни фалира касата, след няколко месеца и държавата. Междувременно ще се изтеглят няколко милярда и ще се превъртят през определени фирми. Орешко ще се обиди от постоянните протести и ще подаде оставка след усвояването им. Следват нови избори и някой световно неизвестен експерт експерт ще поеме правителството и ще дръпне шалтера.Дано да съм лош пророк!

11

цоциалист

преди 10 години

знам къде са парите, но няма да кажа

10

Плащач на осигуровки

преди 10 години

Касата не събира пари, но касата може да поиска парите от осигуровките от МФ. ПФ има пари щом може да раздава Бонуси на военните и да плаща извънреден труд на 60 000 милиционери.Незабавна оставка на въпросната кака, след като касата няма пари. Ако това не е фалит какво е тогава.

9

festo

преди 10 години

Ами като не знаете, какво още правите, че не си ходите....

8

Перо Пиперката

преди 10 години

До Г-н АмзелЩе започнат, когато Дянков се върне е Вългария! А дано, ама надали! Сега лайнцето ще учи руснаците на икономика! Нас вече ни изучи! хахаТова си е цяла схема! Боце още не беше спечелил изборите, когато обяви, че сме кофти материал! За какво да се батисват пари за здравето му? Я колко по-важни неща има - футбол, хубав асфалт за джипищата, спортни зали, стадиони - за шепата милиардери пътищата, гледката и забавленията требва да са на ниво!

7

Г-н Амзел

преди 10 години

КОГА ЗАПОЧВАТ АРЕСТИТЕ ЗА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ В СЛУЧАЯ ОТ НЗОК??????

6

Анонимен

преди 10 години

Голям майтап! То тъй като с магическа пръчка изчезва резерв от 1 500 000 000лв. Ооооп и го няма! Като при ***-тука има тука нема. Имало милиардче и кусур и хоооп-нямало го. Няма ги и това си е. Тюх да се не види!И как тъй бе господа стават тия работи? Тая държава няма ли сметна палата, няма ли прокуратура? Или както ни убеждавате, че като при предните изчезнали едни парички, що и при нас да не изчезнат. А болните и особено онкоболните-кучета ги яли. Е как да гласувам отново за крадци?

5

Анонимен

преди 10 години

ами като не знае ще и кажа. Парите са във фисклания резерв на правителството. В баланса на БНБ ще до видите колкото в статията Задължения към правителството и бюджетни организации. Там са парите.

4

обeктивен

преди 10 години

И *** - също!

3

обeктивен

преди 10 години

ПърДянков в затвора !!! Незабавно!

2

Анонимен

преди 10 години

Дянко,ИЗВИНИ СЕ БЕ !