4

Сър_Пичук

преди 10 години

#3, пий си хапчетата и спри с филмите за световната конспирация

3

Християнин

преди 10 години

Когато всичко се електронизира, всички получат биометрични паспорти + чипизация и лазерно нанасяне печата на антихриста, тогава ще се яви публично Антихриста официално. То сега масово правителствата по света подготвят почва за това. За въцърковлените хора всичко е ясно. ...9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,10. той ще пие от виното на яростта Божия... ГЛАВА 14. от Апокалипсис

2

Посерко

преди 10 години

90% процента от откраднатите държавни пари се изпаряват чрез вратички в закона, за които са наясно всички управляващи в последните 20 години.Като им се затегне малко около вратлето и земат, че се сетат да оправят некой пропуск.

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД явно здраво притисна БСП.Вижте само ... Орешарски нарича ксенофобски патриотичните прояви през последните дни срещу чужденците.Министърката на правосъдието говори, че трябва да се строят още съдилища.Бобева пък иска да се въведе електронната продажба на лекарства - стъпка към създаването на електронно правителство.А, всички вкупом гракнаха да плюят удължаването на мораториума за продажба на българска земя на чужденци.