71

Kitodar

преди 10 години

*** освен некадърни се оказаха и далтонисти . Еми като са проблемни и не са бежанци (както между впрочем и сирийците , защото те бягат от военен конфликт и за тях не важи Женевската конвенция, а протокола от Ню Йорк от 1961 , ако не бъркам) защо тогава се разхождат необезпокоявани от никого в центъра на София ????? Абе *** , откраднатото няма да вземете с вас бе , как се ненкрадохте бе безверници? Заграбеното сега от Вас новите граждани ще заграбят след Вас *** прости.

70

защо

преди 10 години

А защо допускате африканци и афганци незаконно в България? Не ги различавате ли ?Защо още на границата не ги връщате на турците?

69

Анонимен

преди 10 години

По-добре горд БЪЛГАРИН ,та дори и ксенофоб, от колкото в РОДИНАТА си роб на чужди интереси!

68

анонимен

преди 10 години

Щом африканците са проблем, отговорете, какво направихте да ги изгоните и да не ги допускате да влизат в страната?

67

Анонимен

преди 10 години

EДИНСТВEНО СEМEЙСТВА С МАЛКИ ДEЦА ОТ СИРИЯ да имат някакъв статут на временназакрила у нас. Всичката останала *** незабавно вън от държавата - да ги пращат направо при леля кристалина да си ги обича и интегрира.

66

FBI

преди 10 години

България си мълчи за БГ лични карти на Сърби в Германия за по 1500 евро на брой , Цветанов нищо не казва , не е нужно да се прави paзследване , всеки нашенеш които е бил в Германия в Сръбско кафене знае за какво става въпрос

65

Злопаметна

преди 10 години

Алоооооооооооооо, ако някой ми пребие сина или изнасили дъщерята ще ме интересува ли дали е алжирец или сириец? Нали вие ги пуснахте тука, малко са ни нашите ***. Какво ме интересува кое куче ще ме ухапе - породисто или безпородно? Бе вие не сте уред в това правителство, я си ходете, че направихте българи малцинство.

64

asd

преди 10 години

Fani im kai na tia dai dokumenti ili izlezni oti she stane grajdanska voina

63

TOTO_!!!!

преди 10 години

Имало наръган 17 годишен сириец в района на Военна рампа, сега ще кажат пак, че сме ксенофоби, а те горките, агънца бели.Никога няма да кажат, че се избиват помежду си с алжирците и ***, защото се борят за статут едни срещу други вече, всеки гледа да изкара другите лоши.Точно затова сега изведнъж сирийците станаха хубавите "бежанци", а министърът нападна северноафриканците. Може би защото сирийците имат стабилно лоби в БГ. А ние и сирийците не искаме!

62

Metodiev

преди 10 години

Ah, Jovchev - kakva nauchna rabota zapochna da eksperimentirash neotdavna po vreme na otpuskata sled prezidentstvoto?!

61

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, аз съм безпогрешен анализатор и добър прогностик. Безхаберното и антибългарско управление на вашата пасмина води неминуемо към едно, към жестока гражданска война при което Турция ще отхапе третина от България, а боговете от НАТО и ЕС ще викат ура! Подайте оставка и моментални избори!Иванчо

60

Анонимен

преди 10 години

Цветлин Йовчев защо ги допуна!!!!!Целта е олигарсите да приберат парите от Европа!!!!!!!

59

ЗАПОМНЕТЕ ГО !

преди 10 години

Кристалина е най голямото зло за българите ! Докато арабите не не нападнат нейните дъщери и внуци тя нама да разбере какво е сторила на народа си! Пълни *** решават съдбата на България

58

1

преди 10 години

земи си ги у вас бе!!!кво си ги пуснал при данъкоплатците да ги е страх да замръкнат

57

Анонимен

преди 10 години

Всички бежанци са проблем на България! Известно е как и какво стана с Косово. Там нямаше бежанци, но албанци който се множат като зайци.Между албанци и араби няма голяма разлика. Нека да си ги приема Европата . За нашите родители няма пари за пенсии на работещите за заплати, непрекъснато увеличение на цените, същото и с данъците, па сега и да поемаме и издръжката на турските бежанци.Или да си ги вземе Турциа или Европата.

56

1

преди 10 години

супер смешно ми е до врече всеки ден в весника имаше изчезнали за органи проституция наркотици се продава и така на татък и хората си седят и не им дреме и си мишкуват неска доидеха некви *** и демострират сила и загриженост е като сте толкова смели знаете кои са мутрите в бг кво чакате за дребни престъпници съм обеден че всеки познава 1 ,2 или като се позамислите и ви отмива хахахх смех нема такава страхлива нация като нашта

55

Ben-Adam

преди 10 години

Тези от судан евреите много бързо разбраха че са носители на терор и ги изгониха от Израел. От там африканските ислямисти пропълзяха на север към България.Къде са ни смелите граничари с граничарските кучета които не даваха и пиле да прхвърчи през границита ни ?

54

Пламката Оришарски

преди 10 години

абе сигурно са звънели снощи сирийците, но не съм ги чул. звънеца не ми работи. у банкя звъняли, вика бойко, ама кучето не излаяло. на дуганя му саборили сарая и нямал място. от гея пък имали страх. пишман станали тия сирийци

53

Анонимен

преди 10 години

dokato minat tia 6 meseca i 7te to4ki mnooooooooooooooogo prostotii 6te napraviat tia "bejanci" za 1-2 dena da gi syberat v konteineri, na edin korab i aide kym turcia ili afrika. kolko mu e.

52

психолог

преди 10 години

Олигарски е абсолютно прав. Трябва да се даде личен пример за толерантност. Предлагам в правителствената резиденция в Бояна да се приемат бежанци. За да бъдат по убедителни всички министри да вземат по едно семейство с 8 деца в къщи и тогава ние простите и нетолерантни Българи ще последваме техния пример.