166

Mangi4a

преди 10 години

Обичам Бойко -- Великият Борец за Справедливост, Неотразимият Коцкар, Виртуозът на Ножицата, Чичосамовата Поразяваща ръка, Непобедимият Каратист, Путинският Кучевъд, Владетелят на Кемпото, Чаровникът от Страната на Славчо Три фон Чук, Господарят на Пяната и Повелител на Всички Огньове, Искуснтият строител на Сметища и Разпоредител на Бунища, Валякът на Асфалта, Геният на Стратегиите, Чичкото на Паричките, Баткото на По-малките, Таткото на По-големите... Великия и неотразим Боко!!!

165

Пасам

преди 10 години

Та, като сме заговорили за 'мутри' и СИК ето едно инфо за цървените боклучета:Иван Иванов, дето Орешарски го гласеше за зам. министър на МВР (?!) е бил шеф на клона на СИК в Шумен :)Изобщо, целия народ знае, че истинските мутри са престъпниците в съдебната с-***, банките и пправителствата, които да допуснат беззаконието да залее тази държава, а не некви дебеловрати маймуни. Истинските мутри са цоневци, станишевци и цялата политическа ***. :)Та толкова за 'мутрите', другарки и другари!

164

Анонимен

преди 10 години

Гледахте ли как демократично орязаха изказването на Цонев по БНТ Предполагам и по другите тевелизии е било същото.Което ме навежда на мисълта че всичко се контролира от едно място

163

Анонимен

преди 10 години

Откъде започва приятелството межу Бойко Борисов и Ердоган с личното посредничество на Касим Дал? Всичко започва от Кремиковци, която бе продадена на един младеж за около 300 милиона евро. Продавачът е фирма, свързвана с Бойко Борисов, на която купувачът дава парите с условието да се търси мющерия за скраба. Публична тайна е, че бизнесът в Турция се управлява директно от брата на Ердоган, а Борисов търси посредничеството на Касим Дал за това Кремиковци гарантирано да бъде изкупена като старо желязо от турски фирми. Това е договорено веднага след препродажбата на Кремиковци, на визита на ниво пр

162

Анонимен

преди 10 години

Тоя хубавец Богът от Банкя, като се здрависваше със Станишев през миналия мандат всеки път когато ходеше в парламента, като целуваше пернишката червена кметица, като изпрати Елена Поптодорова в Щатите и Меглена Плугчиева в Швейцария, за какъв да го имаме?

161

Анонимен

преди 10 години

БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

160

Етимология

преди 10 години

Мутра е: От нгр. &#956;&#959;&#973;&#964;&#961;&#959; лице, муцуна; разбойник, измамник < итал. mutria муцуна, сродна с исп. morro, порт. morra, ст.-фр. mourre муцуна, ит. (диал.) moragia, muraja, moraccia, пров. moralha, фр. mouraille конска муцуна < лат. *mutra, умал. *mutricula < баски mutur, muthur муцуна (или някой сроден нему изчезнал език).Цонев май не е сбъркал думата?Мутренското пожарникарче доносник не може да му направи нищо и ще загуби и делото.

159

Анонимен

преди 10 години

Ама много сте прости комунистите. Депутатския имунитет не освобождава депутата от граждански искове. Червените *** може и да си купят прокурори и съдии, но не могат да си купят закони, които ловят само опонентите. По отношение на административнонаказателното преследване и граждански процеси народните представители нямат имунитет. bg.wikipedia.org/wiki/Имунитет_(право)

158

владетеля

преди 10 години

ГОСПОДА ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СТАТИЙТЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ КАКЪВ Е ВСЪЩНОСТ.ТОЗИ АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА И СЕ ДОКАЗА КАТО НЕКАДЪРЕН И НЕГРАМОТЕН ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ,ТОГАВА ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМЕ ТОЗИ.ТОЗИ ИЗХАРЧИ ГОТОВИ ПАРИ НАД 10 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА.ТОГАВА КАКЪВ Е ТОЗИ.СЪЩИЯ НЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА,ЗАЩОТО ТОЙ НЕПРЕКЪСНАТО ПЛЮВА ПО ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ,ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ,ЧЕ СТРУВА ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН.ПРЕЦЕНЯВАЙТЕ САМИ.

157

Анонимен

преди 10 години

Мутра е Цонев и всички от ДПС,запомнете,защото похватите им са мутренски,защото се продадоха за постове и власт,защото натрупаха богатството си чрез кражби и измами,защото сега продължават да подкрепят една противоконституционна и етническа партия само за да запазят местата си във властта.Сигурно знаят какво ги очаква ако не са в парламента.

156

Анонимен

преди 10 години

И как точно мутрата ще осъди Цонев ? Мутрата за депутатски имунитет чувал ли е ? Ето . мен ме е страх да говоря против мутрата , щото съм обикновен гражданин , но 4 милиона като мен гласуваха , да може Цонев /например/ да му каже истината в очите на банкянската мутра ! Демокрация !

155

x

преди 10 години

"Причината той да даде на съд депутата от ДПС на съд стана изказването на Йордан Цонев вчера в пленарната зала в парламента."До кога ще ви се плаща че сте неграмотни?

154

анонимен

преди 10 години

Ама ти сега ли си спомни че пет века бяхме рая,а?А има ли друг НАРОД , който чака някой да го освободи.?Или да го управлява ПОЖАРНИКАР?Маъ няма....

153

ЖПЕЕЦ

преди 10 години

ГЛАСУВАШ ЗА СТАНИШЕВ -ПОЛУЧАВАШ НА ТРАПЕЗАТА СИ ЦЯЛОТО ДПС.ПИТАМ СЕ ИМА ЛИ ДРУГ НАРОД ,КОИТО ДА ГЛАСУВА И ПОДКРЕПЯ ПОРОБИТЕЛЯ СИ.ИЗБИРАШ СТАНИШЕФФФФФФ ИЛИ ГОЦЕ ФЕСЛИЯТА -ДПСЕТО СЕ РАЗПОРЕЖДА В БЪЛГАРИЯ .СРАМ И ПОЗОР ЗА ЗАИКО -ЗА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ГОЦЮОТ СИРИЩНИК ПРЕЗИДЕНТ НАНОВО ПОТУРЧИХА БЪЛГАРИЯ.ПРЕЗ ТЯХНОТО ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОСТРОИХА НАД 2000 ДЖАМИИ.СКАПАН ,***,НЕУК И НЕКЪДЪРЕН НАРОД ТОЧНО ТОВА ЗАСЛУЖАВА ДА УЧИ ТУРСКИ -ЕКМЕК,ЗНАЧИ ХЛЯБ-УЧЕТЕ ИНАЧЕ ХЛЯБ НА КУКУВО ЛЯТО.

152

Анонимен

преди 10 години

Хихихиххи! Ментата беше като припикано мушкато кога го бяха погнали протестиращите................сега нещо "голям' взе да го вади..........

151

ами ако?

преди 10 години

то че хелуина си е сикаджия трети разряд е ясно ноако утре се обиди че някой казал че е бил комунст тогава кво ?

150

чудо голямо

преди 10 години

скарали се две мутри кой е по-голям мошеник. единият правил силови застраховки, другият имал казина. единият взе всички държавни пари и ги набута в банките на приятелката си, другият стана ковчежник на дпс. е, какво ни топли това нас, обикновените хора? как ще се промени животът ни, ако някой от тези двамата осъди другия?

149

клевета

преди 10 години

Клеветата е разпространението на невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото.Няма клевета тиквич , а е самата истина при това много стара и въобже не е новина.Явно страха който се опита да наложиш не държи много и съвсем нормално очаквай още по-яростно заклеймяване , каквото надробил такова ще сърбаш.

148

Анонимен

преди 10 години

НАЛИ ДЕПУТАТИТЕ ИМАТ ИМУНИТЕТ-КАК ЩЕ ГО СЪДИ?

147

Анонимен

преди 10 години

Биографията на Борисов е известна на всички непредубедени хора . Думите на Цонев , не са новина .