89

Учуден

преди 10 години

Добре де, прокурорите казват ,че има откраднати 50 000 лв от Цветанов,но какво става с обвиненията за тези,които са откраднали 1,8 милиарда лева в Белене ???/ Защо нищо не прави тази соц.прокуратура за Белене ???

88

Анонимен

преди 10 години

И какво от това? Прах в очите на хората ! Имитация на дейност .

87

анонимен

преди 10 години

ще бъде чудо ако го осъдят.

86

arhar

преди 10 години

Не е ли очевидно, че червената цацаратура обслужва интересите на Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Цв. Василев, Д. Пеевски, свинаря и сие ?

85

комуниз

преди 10 години

Добро утро,съпартиецо-тиквовист-комунис!

84

arhar

преди 10 години

Забелязвате ли как Цацаров странно мълчи за аферата ' Хохегер ' и източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв през 2005 - 2009 г. ?Защо Ццаров мълчи за тези две престъпления ?Ако Цветанов има нещо общо с източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв, то нека тогава Цацаров да му повдигне обвинение за това ! Или Цацаров сега ще повдигне обвинение на Цветанов за това, че не е част от ОПГ , която източи 700.000.000 лв от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. ?С такава прокуратура, която умишлено прикрива престъпленията на мафията , държавата ни вече в продължение на 24 г. се превърна в '

83

Анонимен

преди 10 години

DOBRO UTRO NA VSICHKI MRASNI I DOLNI KOMUNISTI V TOZI SIDE.GERB, GERB I SAMO GERB.

82

Кажи де,кажи,цеце

преди 10 години

Цеце,нали си невинна,дай си имунитета! Така може,да си уредиш килия с южен изглед,зима иде!

81

капо де ла тути капи

преди 10 години

Дон Цвъки Цвъцколеземафиот от ШУМАлезекапо де ла тути капиала Цацко яко го "изклати"

80

А?!

преди 10 години

Серж си дава имунитета,а тоя плуавец-не! Показателно!!!

79

Усмивката

преди 10 години

Хайде бе, какво се мотаете? Вкарайте го по-скоро поне за едно престъпление в затвора, че чакащите го там, се предървиха

78

Манупулативно

преди 10 години

Точно за това направиха Манупулативно тази революция наречена ''оставка'' , поради страх от Пеевски , по добре оставка отколкото в Затвора

77

Анонимен

преди 10 години

С този само г-н Пеевски можеше да се справи!

76

Пешо

преди 10 години

Какъв физкултурен ***!

75

бай Иван

преди 10 години

Цветанов се постара за разлика от другите МВР министри да озапти мафията,но в гнездото на "Оси" трудно се постигат 100% резултати.А що се касае до Цацаров,отначало започна да ни вдъхва доверие,но напоследък започна да издиша.Делата за Цветанов и Бойко ОК.Трябва да се изясни обективната истина.Но какво стана с Масларова? Какво стана с Р.Овч.?Какво стана със заменките.Какво стана със Станишев и "излъскването на имиджа,като открадна с жена си 800 000 евро? ДВОЕН стандарт господин ПОСЛУШНИК...

74

бг

преди 10 години

главната цаца на републиката,ще го скъса от гонка,тоя човек.косица не му остана вече

73

qur4u

преди 10 години

Родната прокуратура в действие. Др. Цацаров трябва да си заслужи кинтите. Ако не беше му платил заплатите сега щяха да му заведат дело защо не е изпълнил закона за МВР! Няма значени за какво са делата, няма значение, че никое от тях няма да издържи в съда. Важното е ежедневно медиите да тръбят, че Цветанов е обвиняем. Впрочем..........какво стана с прословутите бюлетини от Костинброд, др. Цацаров?

72

muzaka

преди 10 години

В долния пост излъгах. Аз не съм християнин и не мога да бъда. Моята партия разбира от християнство до толкова, колкото да взриви някоя църква. Тази моята партия преследваше свещениците и вербуваше висшия клир за доносници на ДС. По времето на моята партия Коледа не се празнуваше. Тук съм , за да бълвам по цял ден откровени лъжи, полуистини и обиди. Плащат ми. Като на труженичка от околовръсното.

71

БУЛГАР

преди 10 години

ПРОКОРАТУРАТА В ДЕИСТВИЕ .СИГОРНО Е СЪЗДАДЕНО ЗВЕНО КОЕТО РАСЛЕДВА ЦВЕТАНОВ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ТАКА СА СЕ ЗАЕЛИ С ИСКАНЕТО НА ПЕЕВСКИ .ТОЛКОВА СА СЕ ЗАЕЛИ ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ ЗА БЕЛЕНЕ ПРИВАТИЗАЦИЯ БОНОВИ КНИЖКИ ГРАБИТЕЛИ НА НАРОДА И ДАРЖАВА .ТУК ДА СПОМЕНЕМ И КМЕТА НА ПЕРНИК КОИТО НА СКОРО СЪЩО 50 000 СКРИ В ФИРМА ФАНТОМ НО ПРОКОРАТУРАТА МАЛЧИ ЦАЦАРОВ,САРАФОВ И СИЕ КОГА ЩЕ ИМА СМИСЛЕНО ДЕЛО НЕ КЬОРФИШЕЦИ. КОМОНИС И ХРИСТИЯНИН ПАЗИ БОЖЕ.

70

muzaka

преди 10 години

Християнин съм.На 56г.Днес е архангелска задушница.Един от най-големите празници.Прощава се.Спомням си си обаче за един мистър /по-горе на снимката/ арестувал лекари в Г.Оряховица,учители в Шумен и Варна,всякакви свободомислещи и смърта на Мишо. Мишо/бирата.Е, как да му простиш.Не съм гъонсурат.Затова му желая по-скора сраща с бай Ставри./бай Ставри -герой на Т.Колев(наш човек), който може да осигури килия с южно изложение в централния софийски затвор.