22

Анонимен

преди 10 години

Казах!НИКОГА не минал трети кръг се измъчи отново на корта!СМЕХ!Тоя е голем некадърник.

21

Анонимен

преди 10 години

21Май за теб тениса е абстрактно понятие.Това е МАКСА на ***-хашишо.От догодина поема на юг.

20

до 20

преди 10 години

За теб явно тенисът е абстрактно понятие.

19

Мони

преди 10 години

Григор вече е дърто магаре - на 22 години. Тези, които са в топ 10, на 22 години имат спечелени много турнири на тази възраст. За нашият е късничко май вече. Ще гравитира още няколко годинки около топ 20-30 и после ще изпадне, като Пиронкова.

18

Bob

преди 10 години

Ммм, какъв разкрач... Точно така го искам... ;)

17

Атакист

преди 10 години

до 17Това са си привички на доста тенисисти, даже мога да ги нарека суеверия + навик за да се получи тази симбиоза, която гледаме. Аз говорех за друго!

16

до 16

преди 10 години

За мен е проява на неспортменство и това,че Надал преди абсолютно всяко разиграване си дърпа и двете уши и се почесва но носа.А през 2-3 разигравания се почесва и по-надолу.Мисля,че подобно поведение както и прекалено шумното пъшкане на корта трябва а се забранят

15

Атакист

преди 10 години

do 15Напълно си прав!Не очаквах от един спортсмен като Дел Потро да прибегне до мръсните *** прийоми с викане на физиотерапевт за да разконцентрира опонента, както Надал го правече преди 2-3 години. Вчера мангалина Фонини приложи този номер- днес Дел Потро, който видя че не му се получава играта и викна физиото. Латинското си е по принцип *** до някаква степен...но не очаквах от Дел Потро такъв мръсен номер. Мислех го за голям спортсмен!

14

Анонимен

преди 10 години

Не му прави чест на Дел Потро,че започна със селски номера,като видя първия сет,че не му върви играта.Каква беше тази контузия-първия сет едва ходеше и имах чувството,че всеки момент ще се строполи на корта и после доигра два сета без проблеми.Седна на пейката,глътна ендно хапче и почна да гони неспасяеми топки...Иначе мога да каже,че е най-безличния и скучен тенисист от топ 10,не видях нито едно впечатляващо разиграване.Иначе браво на Григор.Пожелавам му повече концентация в бъдеще

13

Атакист

преди 10 години

до 13 Оня Джедая.....Значи трябва за такива *** като теб, да е номер едно в тениса Григор за да го признаеш за нещо в тениса?Трябва да е нещо Като Федерер, Джокович, Надал, Мъри ....Сампрас.. че най-накрая да му се зарадваш?Какво искаш ти всъщност бе, *** *** умряла неориентирана да е.а? Григор да е номер едно в тениса че да се успокоиш? *** БЕЗРОДНИК !Мри да ти е.а майката ***!

12

Джедай Мастър

преди 10 години

Като започнат да коментират как бил само на 22 години и как само "злоба" имало са ми много смешни. Първите 4 при мъжете в момента на 22 г. вече са имали титли от големия шлем, Надал даже май на 19 спечели Ролан Гарос. Нашият едва преди няколко седмици спечели първия си турнир от 250 сериите. И на мен ми се иска да е номер едно, но уви никога няма да бъде велик.

11

NIK

преди 10 години

Mnogo dobre do tuk. Stapka po stapka do varha I dogodina v 10 kata. Kak si go predstavyte vseki den pobedi s nai dobrite v tosi sport. Bravo balgarino, svalym ti shapka.....

10

Анонимен

преди 10 години

Чудесно е, че по-долу има коментиращи които разбират от тенис и подкрепят Григор! Стискам палци следващият му сезон да е още по-добър!

9

Анонимен

преди 10 години

Нищо Грише, Машата ше те утеши. Напредваш. Винаги идва нов турнир. И, нови успехи. Успех!

8

Анонимен

преди 10 години

Това се знаеше, който заложил - спечелил. Другия път да слушате познавачите! МАЧКАЙ..!

7

Ivo

преди 10 години

Bраво, трябват ни още такива талантливи българи.Успехи и без контузии в бъдеще.

6

Ghero

преди 10 години

Оставка за Димитров!

5

Атакист

преди 10 години

До всеки велик човек човек, стои велика жена!Маша, благодарим ти!

4

Венелин

преди 10 години

Писах още вчера, че сервиса на Гришо ще реши мача и така стана. Ако беше вкарвал онези 76% първи сервис от Стокхолм щеше да бие, но очевидно е изморен от серията - 3 седмици мачове почти всеки ден. Да отпочине и да продължава да се готви за новия сезон!

3

Анонимен

преди 10 години

Важното е че играе много добре нашия.Още е на 22 години бе, хора- а вече затруднява тенисисти от топ 10. До преди година почти никой не вярваше, че ще стане номер 22 в света. Сега като стана, разни мухльовци скачат и викат че никога няма да бъде сред големите.Това са ***! За тях няма угодия. *** ще скачат и ако влезе в топ 10 и пак ще му се подиграват. Но не искам тези мухльовци да ги споменаваме изобщо, а да кажем: Браво Гришо! Ти си нашата гордост и нека кака ти Маша все така те надъхва!