7

BUSH

преди 10 години

Прекрасен материал! Много добре е обяснено защо и как рухна България.Безмозъчни студенти,ЦРУ,продажни седесарски главатари и резултата е налице! Държавни структури унищожени,земеделие няма,промишленост унищожена,милиони крави,телета,овци и *** изклани и много богаташи.Също синове,дъщери и внуци на свободно обучение в най-добрите световни университети.Съветник на мародера Буш-старши приятел на седесарски активист!Колко още "съветници" от същото мракобесие решаваха България?

6

дадо

преди 10 години

Какъв е резултата от тези подвизи:От 18 место по стандарт на живота по световните статистики България вече е сред най-бедните, с най- болно, най-неграмотно, най-нещастно население с най-много икономически имигранти, огромна безработица и липса на перспективи.Обезлюдяли села, а вече и градчета. непривлекателна нито за туристи, нито за бизнесмени. На кратко това е.Похвали се на децата си с този резултат и не ги лъжи с демокрацията, такава няма поръчетелите не искат това.

5

Смехурко

преди 10 години

Стават ясни няколко неща:1. И в БСП някога е имало доблестни мъже, които са подавали оставка и са връщали мандат.2. Когато насреща си имаш народа, печелиш изборите с фалшифициране.3. Не бъркаме достатъчно дълбоко, кукловодите трябва да разкрием и съдим, не жалките им протежета.

4

Васко

преди 10 години

Защо не се споменава единствената студентска стачки с искания за неща свързани с образованието която претърпя провал?Явно при тези с политически заряд се радват на подкрепа от медииясно защо-и партии, а когато се борят за неща свързани с образованието са тотално отсвирени от всички.И после някой да ми каже ,че не се злоупотребява с .......!

3

Арети

преди 10 години

"Ако истината има много страни то лъжата има много гласове" - сър Уинстън Чърчил!!!

2

0

преди 10 години

Всичко беше чудесно и аз бях от тях.И после дойде едно правителство на СДС ум да ти зайде -после вече 13 години не е във властта а на последните избори и съвсем изчезна-толкова голяма народна любов извади,че народа го помни вече 13 години и не го ще,е сега пак се напъва да дойде на власт като се надява на слабата памет на народа и незнанието на младите хора/те лесно се манипулират например "червени ***","долни комунисти" и други стари лафчета.Е незнам ще им минат ли номерцата.

1

стар седесар

преди 10 години

Написаното от Станил Йотов е много правдиво и точно. Браво! Дали днешните студенти ще се поучат от това как мерзки, долнопробни политици използваха справедливите каузи и младежката енергия за собственото си облагодетелстване?