24

Оратор

преди 10 години

Недопустимо - може би, но очаквано - напълно, защото 90 % от от хората на водещи длъжности са абсолютн идилетанти, уволнявай наред.... само не знам от къде ще се намерят читави хора... за едно е прав тиквеника.... мат'ряла е зле.... много зле.

23

НФБ

преди 10 години

До 12ще влизат нелегални лица докато има политици и полицаи които ръководят каналите и получават по 2000 евро от всеки емигрант...далаверата е в издаването на документите...там се киха и то яко...и няма какво да се правят политици и полицаи че не знаят за корупционната практика и чадъра който са изградили..навремето през границата не можеше птичка да прехвръкне...всичко се отстрелваше в дву километровата ивица

22

12

преди 10 години

Боже глупаците пак са станали рано. Мразят всичко дори себе си. Поспете, че акъла Ви съвсем се е стопил. Злоба и нищо друго. Какво може да се очаква от такива душици. Пеевски, сега пък Боевски. Вместо да се зарадваме, че се е случило нещо добро на един достоен българин се плюе ли плюе. Да се задавите дано.

21

ss

преди 10 години

Явно и мулето Боевски също е претърял актуаления на последък "каратзис" . И сега от страх да не изпее на кой се е отчитал го пазят повече и от Дуган.

20

5f5

преди 10 години

Недопустимо е и Ти да си там!А и по добре че не знаехме,защото щяхме от завист да го върнем в затвора!!!

19

бкп

преди 10 години

Ето на това е способен човека две в едно /комунист-***.ераст/.На кой му дреме за някакъв си *** щангист муле на дрога. А това недуразомение го направи световен проблем,вместо да се занимава с бежанците например...

18

Antonim

преди 10 години

Чавдар Николов по какви критерии е назначен за посланик В Бразилия. Да не би (на топло местенце) като верен на партия ГЕБР ? Има ли изградена кариера като служител на Външно министерство, минал ли е през всички нава от долу на горе? Пропускът му е недопустимЧ

17

tt2

преди 10 години

от медиите ще научите, когато тия ислямисти отцепят южна България *** такива. Има нужда от ограда по границата с турция и гърция и граничари - нарушителите на държавната граница да бъдат връщани със самолети както прави франция

16

до ognyanz

преди 10 години

Изобщо не му трябва на *** сопа и изобщо не пука за министерството да го оправя.На него му трябва някой да го оправи него.

15

Анонимен

преди 10 години

ПИТАМ: А АКО НЕ ГО БЯХА СНИМАЛИ СЛУЧАЙНО НА АЕРОГАРАТА,КОГА ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ МИНИСТЪРА,ДОГОДИНА ЛИ? ИЛИ СЕ НАДЯВАХА ТАКА ТАЙНИЧКО ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ И ДА СИ ТРАЙКАТ ЗА ДА СИ ДОВЪРШИ РАБОТАТА ДЕТО ГО БЯХА ИЗПРАТИЛИ ДА СВЪРШИ. ТЕЗИ ЧЕРВЕНИТЕ ОСВЕН С ДРОГА И РЕКЕТ С НИЩО ДРУГО НЕ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ НИКОГА ОТ 60 ГОДИНИ НАСАМ.БАЙ ТОШО ПОНЕ НЕ ПУСКАШЕ ДРОГАТА В СТРАНАТА,А Я ПУСКАШЕ ТРАНЗИТ ЗА ЗАПАДА.НО СЕГА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИ ОТ ПРАВЕЦ,А УКРАИНЦИ И ТУРЦИ. И,ВИГЕНИН, УЧИ БЕ, МОМЧЕ,ЧЕТИ КАКСЕ РАБОТИ

14

+++++++

преди 10 години

Като е недопустимо, подаваш си оставката! За чии х.й си министър на ВнР?

13

Анонимен

преди 10 години

За да пътува, на Боевски няма как да не му е бил издаден документ от посолството. За да бъде издаден, посланикът се е консултирал с българското външно министерство, а и с други органи у нас. Немислимо е да действа на своя глава в този случай, пък и защо да рискува кариерата си?

12

Анонимен

преди 10 години

*** ли сте нали се е договорил с бразилските власти,к'во искате лично да го гръмнете за да сте сигурни ли?

11

ined

преди 10 години

Недопустимо е наркотрафикан като Боевски да не си доизлежи останалите 7 години от присъдата. Това че са го изгонили от Бразилия не го оневинява.

10

Анонимен

преди 10 години

Недопустимо е гадинки подобни на тоя да ни управляват в последните двайсет и кусур години.

9

ognyanz

преди 10 години

Вигенин, трябва ти една голяма сопа за да си оправиш министерството. И най напред тоя посланик вън от посолството и въобще от министерството. Иначе утре, ако пак ти сервират нещо подобно, само ти ще си виновен.

8

Реджеп

преди 10 години

Вигенин защо още е министър ? Та той трябва да бъде даден на съд . Без прикословно е обеща на външният министър на Турция че България ще съдейства за облекчен визов режим с Турция и едностранно ще облекчи влизането на турци у нас . ВЕЧЕ СЕ ОФОРМЯ НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО ЧЕСТИТО НА *** ОТ КОНТРА ПРОТЕСТА . НЕКА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ГЛАСУВАЩИ ЗА СЕГА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ А И ЗА БИВШИТЕ ТАКИВА ПАРТИИ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ И ГИ ПРАВЯТ 100% ЕМИГРАНТИ БЕЖАНЦИ .

7

Рали1

преди 10 години

Когато подчинените не са свършили работата или началника я върши или се маха.Кой ще носи отговорност за гафовете и скандалите,кой контролира,координира?Оставка!

6

Х

преди 10 години

Един посланик си свършил работата и сега го привикват.Има съмнение ,че е взел пари и не се е отчел нагоре.

5

.

преди 10 години

Тебе пък кой те бръсне за слива бе Вигенин, хах, баси смешката е тоя