125

янакчо

преди 10 години

Този *** домунистически си позволяви да коментира действията на честните исправедливи действия на младите хора Като е толкова време сред управляващия мошенически елит нещо да е направил за младите хора НЕ а си стои на топло с голямата заплатка в парламента и с фирмичките с поставени лица Е не се наядоха и накрадоха тия комунисти да се задават дано а децата им да се риждат улигофренчета от преяждане и *** като *** на Пеевски!!!!!

124

Образователната сист

преди 10 години

Без някой да се засяга , Висшето образование в България се равнява на Средно образование в Германия понеже Образователната система е на много високо ниво там

123

Анонимен

преди 10 години

Цялата БСП/БКП е изтъкана от обвързаности, които датират още от времената на комунистическата диктатура*)))

122

Анонимен

преди 10 години

Другарю Янаки,оправи резбата за нормален ход и тогава давай акъл(който го нямаш)ОСТАВКА ВЕДНАГА! СЪСИПАХТЕ И ИЗКРАДОХТЕ И ТОВА,КОЕТО БЕШЕ ОСТАНАЛО! Долу бсп/дс,кгб!

121

Анонимен

преди 10 години

До тончо 114Ако има нагли крадци ,то те са в редиците на т. н. " реформаторски блок". Спомни си думите на президента Стоянов за "Иване кажи ги".

120

Санде

преди 10 години

А какво е днешното време? Мафиотско, бездуховно, неморално, време на грабежа и парите ... И студентите изостанали от него? Бараво , бе Янаки! Ама, наистина си прав! Изостанали са. За тях нищо няма да остане в родината и трбва да бягат на Запад или къде им очи видят. Умен Янаки!

119

Бай Йордан

преди 10 години

Янаки когато човек се изпразни от съдържание както твоята любима партия и няма друго какво да предложи от позиция на властта която не заслужава и това го виждат и у нас и навън започва да критикува инако мислещите и да им дава акъл . Докато свят светува повече комунизъм няма да има .Няма как да се обясни философията "На всеки според възможностите и на всеки според потребностите" За сега комунизъм има при *** не работят получават помощи и чакат ИЗБОРИ.

118

мм

преди 10 години

"Янаки Стоилов - любовник на Лилов." Един стар шлагер.

117

аз

преди 10 години

Изостанали са, защото не са успяли да се включат в ограбването на държавата ни, но нея вече я няма. ДРЪЖТЕ СЕ ДЕЦА, ВИЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА!!!

116

Робин Худ

преди 10 години

Браво на студентите. Сега ще видите какво искат и какво могат умните и интелигентните ни деца. Който не ще мира ще получи секира. Цяло лято протестирахме мирно, но тия в парламента си помислиха , че нещата ще продължат така. Няма да ви се получи обаче. Не на партиите Да на гражданското общество

115

Анонимен

преди 10 години

Да изхвърлим и Офшорлиев.

114

Елена

преди 10 години

Ако *** бяха само в БСП, да ги изгониш! но я се огледайте - Те са навсякъде във власта. Който изгрее цялата *** след него. И само да попитам - ако студентите в България плащаха като тези навън по 10000евро за година дали щяха да затварят университети?това, което виждам вече взе да ме плаши - простотия и посредственост НАВСЯКЪДЕ!

113

denim58

преди 10 години

До SSИ аз се чудя, какво още чакат таксиметровите шофьори, сега нали данъка на колите им увеличават...Абе дошло е време за всеобща политическа стачка, че тия от КТБ купиха държавата и ламтят за още! Тоталитаризъм в действие!

112

tomahawk

преди 10 години

БСП били лява партия :)))))))))))))досега облагодетелствате само богатите (справка: плосък данък, увеличаване на данъчната тежест и т.н.) :)))))))))))

111

haho

преди 10 години

Петър Младенов ги приказваше същите приказки и после за малко да извика танковете.А Вие г-н Стоилов направо ще ги паркирате на площада ли? Няма да ви помгне - колкото всъщност помогна и на времето на БКП и Петър Младенов

110

тончо

преди 10 години

Тоя хрантутник как не го е срам бе.Тоя остаря в парламента и нищо досега не направи за хората немога да им гледам вече вечните несменяеми физиономии.Остава и наглата крадла Масларова да се появи и тя да раздава акъл и това ще бъде върхът просто....

109

SS

преди 10 години

ха така, Янаки, заяждай се със студентите...Ама те като нищо могат да ви ометат правителството, понеже БСП вкара в управлението ***.Сега остава за нещо да ви се разсърдят и таксиметровите шофьори ... и сте готови за сиктирдосване

108

ot USA

преди 10 години

Imam chuvstvoto,che bandata komunistichrski prestypnizi na vlast narochno pravi takiva cinichni I nagli iziavleniia,za da drazni I da se gavri s bylgarite.I poneje bylgarite si traiiat I ne praviiat nishto,tazi gvra shte prodylji do kraia na mandata na tova pravitelstvo.

107

Анонимен

преди 10 години

Бой по червените кхмери!! Те от друго не разбират!

106

Петко

преди 10 години

Мръсни кумунисти! ***, вън от България ***! Браво студенти, дръж те здраво фронта!!!