65

разпродажба на БГ

преди 10 години

Повече от очевидно е, че Реформаторския бардак защитава всякакви други интереси, само не и българските! По ще им подхожда да се кръстят "Ликвидаторски блок"!

64

Тоя даун Рамадан Кънев що не ходи да си снима на рентген голямата глава, ами тръгнал да се занимава с политиката на България???

63

аман от шушумиги !

преди 10 години

Тия магарета къде се врат между атовете !

62

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКО Е ЕЛЕМЕНТАРНО,ЩОМ СРЕЩУ ТОЗИ МОРАТОРИУМ СКОЧИХА ТАКА ЯРОСТНО ОТ АНТИКУНСТТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС И ТИЯ ПРОДАЖНИ НА ЦИОНИСТИТЕ БЕЗРОДНИ *** ОТ РЕАНИМАТОРСКИЯ БЛОК -ПРЪМОВА,РАМАДАН И КОРМАН ИСМАИЛОВ,ТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,КОЙ ТОЛКОВА ИМА ИНТЕРЕС ДА ИЗКУПВА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ,ТОВА СА ТУРЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ ,АМА ЗА СВЕДЕНИЕ В ИЗРАЕЛ ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ПРОДАВА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ-НЕЕВРЕИ . ЩОМ ТУРЦИ И ЕВРЕИИ СА ПРОТИВ МОРАТОРИУМА Е ДОБЪР ЗА БЪЛГАРИЯ

61

Анонимен

преди 10 години

Действителността показва,че България НЕ е продадена,а се краде безжалостно от червената мафия!

60

Анонимен

преди 10 години

До МИТИНГ ДНЕСVie ste po zle i ot tjah !!!Prodadohte Bulgaria!!!

59

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ В НАРОДНОРО СЪБРАНИЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО СА БИВШИ *** С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ! ОСТАВКА! бсп + герб + дпс + атака = бкп/дс,кгб

58

Анонимен

преди 10 години

То *** се привличат, също като щугавите магарета!)

57

МИТИНГ ДНЕС

преди 10 години

Митингът е насрочен за 18.00 часа в градинката между Народното събрание и СУ "Св. Климент Охридски".БРАТЯ,ЕЛАТЕ НА МИТИНГА! ДА ИЗРИНЕМ ЧЕРВЕНИЯ МИРИЗЛИВ ***!

56

Анонимен

преди 10 години

Само дпс, ревизия на Османската империя, Пеевски- новият Сюлейман Великолепни, Кънев в ролята на везира, а Кунева ще мята гюбеци в догановите сарай! Милост и справедливост за всеки който се потурчи, другите да заминават да мият чинийте на Европата!

55

Drunderski

преди 10 години

Можете да плюете ***, но от реформаторският блок са прави! И без това никой не ни иска земята, сега остава и да я забраняваме за продажба в ЕС. Може да се наложи забрана върху определени обекти, но мораториум на продажба за чужденци, това първо че е дискриминация, второ е в разрзер с европейските разпоредби и спогодби. За това по-добре си затворете безполезните плювалници и проучете въпроса преди да говорите! ТИя националистически изцепки са вредни!

54

Дружно

преди 10 години

Братя Българи! Всички на протеста!!! Докога ще се подиграват с нас!?

53

Анонимен

преди 10 години

Сега разбирам защо Костов наряза дясното на парчетия- за да му е лесно на Кънев да муши парчетията в мелачката и да ги прави на кайма! Бог да прости Синьо единство! Демократичната идея бе направена на кебапи и кюфтаци, саламът се оказа по- важен от СВОБОДАТА!)))

52

Анонимен

преди 10 години

Някой да ми обясни защо е този вой с мораториума - както в едната, така и в другата посока? Наистина питам.За противниците - нали и сега може да се купува с фирми, какво ви пука, че има мораториум?За поддръжниците - пак същото- и сега може да се купува, за какво ви е мораториумът?Най-вече не разбрах защо е големият вой точно от ДПС, на какво се сърдят точно?

51

vyara dimova

преди 10 години

Реформаторите много губят от присъствието на Кунева в редиците им!

50

Долу БСП

преди 10 години

Продажбата на земя е икономическа инвазия! В Кърджали турци не продават земя на българи само на турци ....говори се на турски, управлява се от ДПС ....само на какртата е отбелязано че е в България за сега ! При интервю за работа турският език е задължителен за разлика от българския.Руснаците имат подобен сериозен проблем на границата с Китай.

49

Анонимен

преди 10 години

Турция и САЩ заедно срещу България!

48

Анонимен

преди 10 години

Местан и Рамадан, заедно срещу България!

47

Драган

преди 10 години

Няма десница в България. Местан и Радан заедно срещу мораториума ! Нещастници ,защо се излагат така !

46

Анонимен

преди 10 години

Радане, бързи лъскай файтона за довечера, че иначе членската маса няма с какво да иде на митинга. Жалки останки от велика идея! R.I.P.