48

Анонимен

преди 10 години

чудно откъде ли се намери Чакал в България - да бе вълк - разбирам, ама чакалиет не са ли само по африка.

47

Анонимен

преди 10 години

В Германия половината катастрофи стават заради животни на пътя. Ограждения има на много места, но подобни инциденти е трудно да се избегнат.

46

Анонимен

преди 10 години

Ти вземи и почети малко немски вестници. И ще видиш колко катастрофи стават по магистралите,заради животни на пътя.

45

Анонимен

преди 10 години

DO TEZI DETO MI PISAXA MINUSI.AMI KATO STE TYPI VMESTO DA PREGAZITE KU4E,LICICA 4AKAL ILI KAKVATO I DA E TVAR IZBIITE SEBE SI I DECATA SI

44

Анонимен

преди 10 години

Я вземете и се поразходете в Германия.Дали животни могат еи така да излязат на пътя?Могат ама малко невъзможно

43

еди

преди 10 години

До случаенВ Българските също,но ние ценим кучешкия живот повече от човешкия.Ако беше смачкал кучето щяха да ревнат стотици милозливи ***.

42

Анонимен

преди 10 години

Преди два месеца излизайки от предпоследния тунел на магистрала Хемус посока София пред мен имаше 2-3 автомобила, когато пред тях внезапно пресече крава.Само факта, че карахме с по- малко от 70 км. в час ни спаси от касапница.

41

Kacare

преди 10 години

Толкова ли е трудно една мантинелаааа?? Във такова нещо като "бетонен фундамент на мост" сигурно и с колело ако се блъснеш ще се утрепешш а камо ли ако си с кола и повече от 100км.Имам чувството,че тук сме си пътници и пияни и трезвени.

40

Деси

преди 10 години

Как си ги режисирате и измисляте тези новини...

39

GTH

преди 10 години

Трябва да се смени чипа:- Ако се види куче, лисица, чакал, заек или квото и да е там на пътя се кара направо, като се отпуска газта, леко се намалява и се хваща волана по-здраво- По-важно е да си жив и здрав отколкото да поправиш калник или фар.- Ако животното е с размери на куче, 95% няма да има и драскотина по ценния калник. Веднъж един пес ми пресичаше...нокаут видях в огледалото. После гледах 10 минути кланика и не можах да видя грам следа---> Карайте бавно, може да пресичат и хора

38

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПреди 10-ина години, между Варна и Бургас, стаанх участник в ПТП по винана самите полицаи ! В една част на магистралата няма 5-6 м мантинела и разни местни *** се научили и за по-пряко, директно си пресичат магистралата- смачкали от едната страна оградата, покарат 30-ина метра в насрещното и хайде през другата ограда. Куките обаче ги знаят и какво правят?- чакалят там където е липсващата част на мантинелата. Е, имах нещастието докато минавам, един да тръгне да пресича...

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 37ако мостът е с повече от две платна в посока, както обикновено са магистралите, няма "изпреварване" и онова правило, което си чел недочел, не се прилага по подразбиране за всеки мост.Иначе за историята - малшанс! Човек трябва да е готов някои неща да ги посреща директно, с таран, а не да ги заобикаля.

36

случаен

преди 10 години

Zeus е точен. В немските школи по кормуване се препоръчва точно това поведение при ненадейно изкачане на куче на платното: стиска се волана и върху кучето.

35

Анонимен

преди 10 години

Какви огради,какви заграждения и чакали!!!На 30км. от София-Варна преди месец,на автомагистрала Хемус ми излязоха четири КРАВИ!Бяхме първа кола,спирачки и веднага аварийни,пет минути не знаехме къде сме,ще ми изхвръкне сърцето,карали сме със не повече от 100км!Няма кравар,абсолютни никой!

34

До 38

преди 10 години

До следващия или онзи път, когато с изненада установиш, че нямаш повече жокери в ръкава и в оставащите миг или два осъзнаеш цялата истина за себе си. Както и да платиш цената за арогантността, безразсъдството, неразумието и още ред други, за които в момента дори и неподозираш.Всяко нещо на този свят си има цена и рано или късно тя се плаща. Без значение дали сме искали, знаели или информирани. И никога не се измерва в пари. Нито в много. Защото и те, като всичко човешко са преходни и мимолетни

33

69

преди 10 години

До 30Прав си, но в 99% от случаите, които описваш за засичане от крайна лява в крайна дясна лента, това се извършва от турци, румънци, българи, поляци и т.н. МАНГЪСЪРИ или официално наречени гастербайтери. А немците се движат доста нормално. Казвам ти го от личен опит.

32

Анонимен

преди 10 години

ADJAMIISKA RABOTA.GAZI6 TOVA 4AKAL ,KU4E KVO DAE I SI JIV.E GA TI LOGIKATA PAZ6 GO ZAGIVA6 TI

31

Анонимен

преди 10 години

Ако наблизо е бил открит труп на чакал, инцидентът е бил заснет с камера от някоя от колите или това е установено от разпита на очевидци от другия или трети автомобил, редно би било да бъде споменато. А и те биха могли да посочат скоростта си.Иначе, всяка версия и дивотия би звучала правдоподобно. Друг е въпросът, защо водачът е решил да изпреварва точно при навлизането на автомобила в участъка на моста? Нали в Правилника имаше нещо по темата или то е само за по-послушните и ученолюбивите.

30

Анонимен

преди 10 години

Магистралата нали е заградена. Къде е оградата? Къде е пътната агенция? Съд до дупка...

29

Анонимен

преди 10 години

В тоя случай не е трябвало да жали чакала. ама на. помислил е, че ще се справи. жалко за момчето.