10

Анонимен

преди 10 години

чудя се,в такъв случай на Драгалевския цър измекярин,колко години трябва да му дадат и какво от стотиците млн. лева /дето най -нагло присвои/ ще му оставят!щото тез 5 млн. са доста скромна сума,спрямо неговото крадене. а за убавеца, от НРС си мисля,че лично Гоце се застъпи за него!и все като големи разведки-специалисти ни ги представят.а то се вижда в какво са най-добри!

9

Драганов

преди 10 години

ехххх Българио......

8

Шмекер

преди 10 години

А пък вашите родители, като им звъннат по телефона, вднага вадят няколко хилядарки подкуп, за да се потули случай с уж прегазено дете. Едни и същи сте всичките. Само кражби и подкупи са ви в кратуните.

7

superstar

преди 10 години

Всички, които са на такива позиции докато се накрадат и си оправят животите, много вода трябва да изтече.

6

КАК?

преди 10 години

Как ли сам есъставил повече от 1000 фтктивни /фалшиви/ документа!

5

Сандо

преди 10 години

по скоро ако някои не е крал ще е новина дето хората има да цъкат с език

4

Анонимен

преди 10 години

Този наглец снощи каза пред Кеворк,че няма никакви притеснения. Прав е. Кой у нас на висок пост влезе в панделата. Там е пълно само с ***,а такива охранени другари са недосегаеми. Те си направиха "демокрация" за себе си.

3

мето

преди 10 години

Не плюйте, че трудно ще лижете! Има хора на които трябва да дадетете и медал. Ако е секретно обаче, не разбирам какви упражнения си правят жулналята?

2

Bobi

преди 10 години

Абе как един поне неказа че не по пиолитически мотиви бе.искам и аз да бръкна и после да викам че политиците са ме натопили.5ОООООО са много и за Щатите бе еииии.

1

Анонимен

преди 10 години

невероятно!крадец във властта????